Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Zsírtalanító folyadékok

Zsírtalanító folyadékok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A körömlemez megfelelő előkészítése a manikűrözéshez mindenekelőtt annak alapos tisztítása és zsírtalanítása. Kíváncsi vagy , mivel zsírtalanítsd a körmeidet, hogy a festés hatása ne csak vonzó, hanem tartós is legyen? Nézze meg, mit kínálunk a Nutridome.hu webáruházunk ezen részében. Ismert kozmetikai márkák bevált körömzsírtalanító folyadékait kínáljuk. Ezek a körömlemez előkészítésére szolgálnak a körömlakk felvitele előtt, valamint a következő fázisban történő díszítéshez vagy a körömhegyek felviteléhez. Úgy zsírtalanítják a köröm felületét, hogy nem irritálják vagy zavarják annak szerkezetét. A manikűrkozmetikumokat különböző kiszerelésekben vásárolhatja meg. Ez azt jelenti, hogy azok is használhatják, akik rendszeresen, professzionális körömdíszítést és stilizálást végeznek, és azok is, akik otthon, csak különleges alkalmakra.


A körömlemez zsírtalanítása festés előtt

A hibrid stylingnak alávetendő körmöket megfelelően zsírtalanítani és mattítani kell. Fontos továbbá, hogy a körmök körüli körömágybőröket megpuhítsuk és visszatoljuk. Miután a körömlemez megfelelő formáját elérte, a körömlemezt finom szemcséjű kozmetikai reszelővel történő polírozással mattítani kell. A következő lépéshez, a zsírtalanításhoz pormentes vattát kell egy speciális folyadékba áztatni, és pontosan végigtörölni a körömlemezen.

A zsírtalanító folyadékokat a körömlemez alapos megtisztítására használják mind a hibrid, mind a gél-, mind az akril manikűr előtt. Eltávolítják a szennyeződéseket és a finom polírozási port a lemezről. A megfelelő zsírtalanítás jelentősen növeli a teljes formázás tartósságát. Megakadályozza, hogy a lakk alatt buborékok képződjenek, vagy hogy a lakk egy helyen összegyűljön.

A piacon kapható úgynevezett tisztítószerek nemcsak a lemez zsírtalanítására, hanem a fedőlakk diszperziós rétegének eltávolítására és a végleges formázás fényesítésére is használhatók. Többlépcsős díszítésnél is használják őket, hogy zsírtalanítsák a körmökre felhelyezendő flitterek vagy egyéb díszítések felviteléhez szükséges felületet.

A legjobb köröm zsírtalanítók

A tisztítás történhet tisztítószerrel vagy zsírtalanítóval. Az előbbi típusú manikűrkozmetikum különösen alkalmas a festett körmön lévő nedves diszperziós réteg letörlésére. A körömlámpáról való eltávolítás után a körmöt mindig tisztítószerrel kell áttörölni. A tipikus zsírtalanítót viszont a körömlemez lakkozás előtti tisztítására használják. A zsírtalanító a körömlemezt is fertőtleníti, és alapösszetevője az izopropil-alkohol. Ez a kozmetikum biztosítja a termékek jobb elfogadását és tartósságát a körömlemezen, ami befolyásolja az egész körömdizájn megjelenését.

A legjobb modern manikűrkészítmény egy olyan készítmény, amely egyszerre zsírtalanító és tisztítószer. A körömformázás előtt és közben is használható. A kozmetikai acetonnal történő lakkeltávolításra is használható.

Mind a tisztítószer, mind a zsírtalanító olyan termékek, amelyek lehetővé teszik a körmök zsírtalanítását a hibrid előtt. Előkészítik a körömlemezt, és támogatják a körömlakk vagy a körömművészet megfelelő felvitelét.

Nutridome.pl üzletünk kínálatában a Neonail zsírtalanító folyadékokat találja. Ez egy nemzetközi cég, amely innovatív termékeket kínál a körömformázáshoz. Ezek között nem csak a körömlemez előkészítéséhez és formázásához szükséges tisztítószerek és készítmények, valamint kiegészítők találhatók, hanem innovatív hibrid lakkok is számos árnyalatban. a gyönyörű manikűrhöz szükséges kiegészítők. A széles választék lehetővé teszi, hogy mind a professzionális körömformázó szalonban, mind pedig az otthoni manikűr- és pedikűrkezelésekhez szükséges cikkek közül kiválaszthassa a megfelelőt.

Tekintse meg a teljes választékot a Nutridome.co.uk oldalon. Itt kozmetikumokat és kiegészítőket talál a láb-, kéz- és körömápoláshoz, beleértve a krémeket, a speciális szappanokat vagy . Szeretettel várjuk Önt a Nutridome bemutatótermében is.

Változat kiválasztása