Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Borotválkozás

Borotválkozás

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Az ápolt szakáll az elegáns férfi jellemzője. A rendesen borotvált szakáll karaktert kölcsönöz, ezért érdemes beszerezni a megfelelő férfi borotválkozási termékeket. Ez segít elkerülni a csúnya és kellemetlen bőrirritációkat.


A szakáll nélküli bőr története

Ha a borotválkozásra gondolunk, érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogyan történt egyáltalán, hogy a férfiak elkezdték simán tartani az arcukat? Nem teljesen világos, hogy a férfiak mikor kezdtek megszabadulni az arcszőrzettől, de valószínű, hogy már az ősemberek is ezt tették.

Az ok hétköznapi volt - a hívatlan vendégek, például a rovarok és a tetvek helyének korlátozása. A barlangrajzokon arcszőrzet nélküli férfiak láthatók, nemcsak az arcon, hanem a testen is.

Mivel távolították el a szőrzetet? Az ásatások kimutatták, hogy hogyan néztek ki az eredeti borotválkozóeszközök. Ezek csiszolt kövek voltak, amelyek becslések szerint körülbelül 20 000 évesek lehettek.

Idővel kifejlesztették a borotvát, és sokáig ez volt az egyetlen elérhető borotválkozási módszer, amíg a 19. század végén ki nem fejlesztették az eldobható borotvát. King Camp Gillette alkotta meg, és William Nickerson (a Wilkinson későbbi tulajdonosa) gyorsan befektetett a vállalatba. Az üzlet kezdetben rosszul ment, amíg meg nem alkották a biztonsági, kétoldalas pengét, ami igazi forradalmat jelentett a borotválkozásban.

A borotválkozás nem csak egy borotva

Maga a szőrtelenítő eszköz csak egy része a férfi smink táskájának, amelyet kiegészítenek az arcborotválkozási termékek. Szappanok, habok, borotvafolyadékok - mind arra szolgálnak, hogy borotválkozás előtt felpuhítsák a szakállat, utána pedig fertőtlenítsék és megnyugtassák a bőrt. Ezzel megelőzhető a csúnya irritáció, amely többek között piros foltokban nyilvánul meg az arcon. Ezek valójában kisebb gyulladások, amelyek, ha nem megfelelően ápolják őket, különböző bőrgyógyászati állapotokhoz, például felületi bőrgyulladáshoz vagy tüszőgyulladáshoz vezethetnek.

Ezért a férfi borotválkozási termékeket körültekintően kell kiválasztani. Érdemes kihasználni a természet előnyeit. A természetes összetételű termékek kisebb valószínűséggel okoznak irritációt, és kiváló bőrápolást is biztosítanak. A kozmetikumok megfelelő kiválasztásával a bőr táplált, hidratált, megerősített lesz, és nem lesz szükség további kozmetikumok használatára.

A férfi borotválkozó kozmetikumok kiválasztásakor érdemes ragaszkodni egy adott márkához és sorozathoz. A gyártók általában úgy választják ki a készítményeket, hogy a sajátosságok kiegészítsék egymást.

Ilyen termék például a kínálatunkban kapható Monolit borotvahab és aftershave balzsam. Ezek védik a bőrt borotválkozás közben és után, tökéletesen simává varázsolva azt. Ezt a hatást olyan természetes összetevők teszik lehetővé, mint az aloe és borókakivonat, édesmandulaolaj, panthenol, B5 provitamin és avokádóolaj. A kellemes szantálfa illat ráadásul bónusz.

A férfi borotválkozókozmetikumokat is a bőrtípusnak megfelelően kell kiválasztani. Ha érzékeny és zsíros a bőre, akkor az allantoint és az esti hernyóolajat tartalmazó kozmetikumok (pl. Naturativ Men borotválkozás utáni balzsam) kiváló választás.

A borotválkozáson nem érdemes spórolni

A férfi szemlélethez gyakran társul a mondat: "Ha nem látod a különbséget, miért fizess túl sokat?". Ez azonban teljesen alkalmatlan, amikor a borotválkozó kozmetikumok kiválasztásáról van szó. A minőségüket természetesen az összetétel és nem az ár határozza meg, de itt a természetes összetevők tartalmának kell a fő szempontnak lennie. A borotválkozás során fellépő hosszan tartó bőrirritáció a felhám maradandó károsodását vagy az arcbőr gyulladását eredményezheti, ami nehezen kezelhető, és gyakori bőrgyógyász látogatásokhoz vezethet. Ezért van értelme jó minőségű, tesztelt és bevált természetes borotválkozókozmetikumokat vásárolni férfiak számára. Üzletünkben megtalálja mind és , amelyek megfelelnek a magas követelményeknek.

Változat kiválasztása