Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Roll-on dezodorok

Roll-on dezodorok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Agolyós dezodorok évek óta alternatívát jelentenek a spray-k helyett. Számos okból választják őket, többek között a környezetvédelemmel kapcsolatos okok miatt. A női vagy férfi golyós dezodor gyakori választás az érzékeny bőrűek számára. Ez a helyes döntés, hiszen ez az alkalmazási mód határozottan kíméletesebb. Az ilyen dezodor folyékony vagy gél formájának van egy hátránya a spray-vel szemben - a felvitel után várni kell egy kicsit, mire megszárad. Előnyei között érdemes megemlíteni, hogy kevesebb helyet foglal, és kevésbé károsítja a környezetet. Ráadásul, ha természetes készítményt keresel, a golyós dezodoroknál biztosan nagyobb a választék.


Izzadásgátlók és izzadásgátlók

Az izzadásgátlók és izzadásblokkolók egy speciális kategóriát alkotnak a roll-on dezodorok között. Az ilyen típusú kozmetikumok szinte mindegyike folyékony vagy gél formájú. Ezek a termékek kevésbé izzasztják azokat a területeket, amelyekre felvisszük őket, ezért soha nem szabad az egész testre alkalmazni őket. Az izzadásnak ugyanis fontos hőszabályozó funkciója van, és segíti az anyagcseretermékek és méreganyagok kiválasztását is a szervezetből. Az ilyen típusú termékeket általában naponta egyszer használják, lehetőleg a reggeli zuhanyzás után. Némelyiknek akár 72 órán át tartó hatása van, így a dezodorokkal felváltva is használhatók.

Természetes dezodorok roll-onban

Egyesek számára, akik golyós dezodort választanak, a természetes összetétel kulcsfontosságú a vásárlási döntésükben. Az alumínium dezodor érdekes választás. Alkalmazása során óvatosan megnedvesítjük vízzel, és bekenjük vele a megmosott és megszáradt bőrt. Az alum dezodor az alkalmazás helyén antibakteriális hatású, ami biztosítja, hogy az izzadságnak ne legyen kellemetlen szaga. Érdemes ugyanis tudni, hogy amikor izzadsz, a bőröd elsősorban vizet választ ki, hogy lehűtse a testedet. Az izzadság nyomokban tejsavat és karbamidot, szénhidrátokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek lényegében szagtalanok. A kellemetlen szag csak akkor jelenik meg, amikor a baktériumok elkezdenek elszaporodni benne, hogy megpróbálják lebontani.

Ha természetes dezodoráló golyót keresel, akkor találkozhatsz magnézium-alum kozmetikummal is. Ez kálium-alumíniumból és magnéziumolajból készül. Az alum dezodorhoz hasonlóan ez sem izzadásgátló, és elsősorban az izzadás kellemetlen hatásait hivatott megakadályozni, nem pedig magát a hőszabályozást.

Kínálatunkban megtalálható például a Station Soap alkáli-magnézium dezodorja. Finom grapefruit illata van, mivel illóolajokat tartalmaz. Ez egy szenzációs természetes termék a mindennapi higiéniához. Zsályahidrolátum alapján készül, amely fertőtlenítő, gombaölő és erősen frissítő tulajdonságokkal rendelkezik. Fontos összetevője a magnéziumolaj is, amely az Epsom-sóból készül. Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású. Megszünteti az izzadás kellemetlen szagát, és ellátja a szervezetet a szükséges magnéziumionokkal. Ezt a dezodort ricinusolajjal dúsítottuk, hogy fokozzuk a termék felszívódását és ápoljuk a hónalj érzékeny bőrét. D-panthenolt is tartalmaz a hidratálás, az irritáció, a fájdalom és a bőrpír enyhítése érdekében.

Természetes kozmetikumok a Nutridome-tól

Üzletünk kínálatának nagyon fontos részét képezik a mindennapi higiéniához szükséges termékek, amelyek nem közönséges kozmetikumok, hanem igazi gyöngyszemek a piacon kínált készítmények tengerében. Választékunk nagy része bizonyított és kipróbált hatású natúrkozmetikumokból áll. A választék ilyen módon történő felépítésével szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a mindennapi szépségápolás egyszerre lehet öröm és hatékony ápolás. Választékunk átfogó, és többek között tartalmazza a és .

Változat kiválasztása