Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Fogfehérítő termékek

Fogfehérítő termékek

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

-20%
Smilebite fogfehérítő por kókuszszennel
20 g
9 320 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 11 680 Ft

A fehér mosoly sok ember álma. A szép mosoly nagyrészt az egészséges és jól karbantartott fogak eredménye, de néha a szuvasodás hiánya ellenére a fogak színe csúnya. Éppen ezért nagyon népszerűek a fogfehérítéssel járó fogászati kezelések. Az e célból történő fogorvosi látogatás azonban jelentős költséggel jár, és fennáll a mellékhatások, például a fogak érzékenységének kockázata. Azonban otthon is gondoskodhat róluk, hogy megőrizze fehérségüket. Nézze meg, hogyan végezheti el a fogfehérítést természetes módon.


Otthoni fogfehérítő készletek

A fogfehérítés otthon is elvégezhető. A hatás nem fog azonnal jelentkezni, de tartós lesz, és mindenekelőtt biztonságos a zománc számára. A fogzománcot egyszer kapjuk egy életre, ezért a megfelelő fogfehérítő szer kiválasztásához nagy felelősséggel kell hozzáállni. A webáruházunkban kapható Smilebite fogfehérítő por egy ilyen termék. Hét összetevőből áll, amelyek kombinációja hatékony fogfehérítő hatást eredményez. Alapja a kókuszszén, amely rendszeres használata esetén láthatóan fehérebbé teszi a fogakat. További összetevői közé tartozik a mikrotápanyagokban gazdag agyag, a baktériumölő diatómaföld, az erősítő kalcium-karbonát és a tisztító szódabikarbóna. A természetes fogfehérítés a Smilebite segítségével kellemes is, hiszen a kellemes, édes és frissítő ízt a porban található xilit és mentol garantálja. A Smilebite fogfehérítő porok már heti 2-3 alkalommal használva is kielégítő eredményt hoznak.

Milyen anyagok fehérítik biztonságosan a fogakat?

Azotthoni természetes fogfehérítés olyan terület, amelyet évszázadok óta számos kultúrában kutatnak. Indiában a kurkumát használják a fogak fehérítésére. Ez a módszer biztonságos a fogakra nézve, de nagyon sokáig kell várni az eredményre. Sokkal gyorsabb, és szintén biztonságosabb hatást lehet elérni a kókusszal, ezért az otthoni fogfehérítő készletek nagyon gyakran tartalmazzák a fent említett kókuszszénnel, de nem csak azt. A fogak kókuszolajjal való öblítése is jó fehérítő hatással bír. Sajnos ez nem túl kellemes tevékenység.

Óva kell azonban intenünk a szélességi körünkben ismert otthoni fogfehérítési módszertől. A sóval való fogmosásról beszélünk. Sajnos ez a módszer károsíthatja a fogzománcot, ami messzemenő, kellemetlen következményekkel járhat. A zománc a fognak az a része, amely semmilyen módon nem regenerálódik, így ha ez lekopik, a fogak tompává válnak, ráadásul még fogékonyabbak lesznek a foltosodásra. Ez azonban még nem minden - sérült zománc esetén a fogak túlérzékennyé válnak, és várnunk kell a fogorvosnál történő lakkozással kapcsolatos látogatásokra, ami nem fogja teljesen visszafordítani a károsodást. Éppen ezért a fogfehérítés természetes módjainak kiválasztásakor érdemes a szakemberek által készített, kipróbált és tesztelt megoldásokat választani.

Gondoskodjon fogairól természetes módon

A szájhigiéniát évek óta a vegyszerekkel teli szerek uralják, amelyeknek a szervezetre gyakorolt végső hatása nem teljesen ismert. Ezért bármilyen fogápolási termék kiválasztásakor célszerű a természetes anyagokon alapuló termékeket választani. Különösen ajánlatos olyan fogkrémeket választani, amelyek alapja a nyírfából kivont természetes cukor, a xilit, amely korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, a fogvédő kókuszolaj, amely gyulladáscsökkentő hatással van az ínyre is, valamint a mentából kivont természetes mentol.

Ne feledje továbbá, hogy fogkeféjét gyakran cserélje, 1-2 havonta cserélje le egy új fogkefére. A környezetvédelemre való tekintettel azonban válasszon bambusz fogkefét, amelynek a természet pusztulására gyakorolt hatása elhanyagolható a műanyag fogkefékhez képest.

Modern, természetes és környezetbarát szájhigiéniai és szájápolási termékeket a Nutridome-nál találsz. Ajánljuk a mi és bambusz .

Változat kiválasztása