Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 13 999 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Mesterséges szempillák

Mesterséges szempillák

Rendezés:

Hoppá...

érdekelheti Önt

-36%
A szempillák fürtjei, amelyek természetes hosszabbító hatást kölcsönöznek a Natural Look Bamm-nak! Szempillák
Bamm!Lashes
1 csomag
5 285 Ft
-36%
Csomó nélküli szempillacsoportok a Full HD Bamm szem alakjának modellezéséhez! Szempillák
Bamm!Lashes
1 csomag
5 285 Ft
Műszempillák Lash Couture InstaEstatic Volume Catrice
Catrice
1 db.
2 035 Ft
-32%
Műszempillák a 2d csíkon a többszöri használathoz, a természetes Extraordinary Doll Bamm hatás! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
Műszempillák szimpla csomók Lash Couture Egyszempillák Catrice
Catrice
51 db.
2 035 Ft
-32%
Műszempillák a 2d csíkon a többszöri használathoz, könnyen felvihető Wowee! Bamm!Lashes
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
2d műszempillák az újrafelhasználható So Alluring Bamm szalagon! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
Naturally Fab Bamm!Lashes 2D deformálódás nélüli műszempillák többszöri használatra
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
Műszempillák a 2d csíkon az újrafelhasználható nagyon puha Go Bold Bamm! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
2d műszempillák többszöri használatra, könnyű és puha Picky Lady Bamm! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
Műszempillák 3D hatással, amely hangerőt ad a Lash-nek Mint egy főnök esszenciája
Essence
1 pár
1 615 Ft
Könnyű szempillák fürtjei, hogy lenyűgözzék a 07 Essence szempillákat
Essence
1 csomag csomag (20 db. )
1 305 Ft
-32%
Műszempillák a 2d csíkon többszörös használatra Félelmetes megjelenés Bamm! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
Műszempillák a 2d csíkon többszörös használatra Misterious Gal Bamm! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
2d műszempillák többszöri használatra, természetes Make\'em Longer Bamm hatást kölcsönözve! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft
-32%
Műszempillák a 2d csíkon többszöri használatra, puha és könnyű Bambi Eyes Bamm! Szempillák
Bamm!Lashes
1 pár
6 270 Ft

A hosszú, dús, göndör szempillák tökéletessé teszik a szemsminket. Néha azonban a természetes szőrszálak finomak és vékonyak, ami megnehezíti az ideális hatás elérését pusztán szempillaspirállal. Különleges alkalmakra jól beválnak a műszempillák, amelyeket még a kezdők is fel tudnak erősíteni. A típusok széles választéka megkönnyíti, hogy megtaláljuk azt, amelyik a kívánt hatást biztosítja. Olyan termékeket kínálunk, amelyek nappali és esti sminkhez egyaránt alkalmasak. Nézze meg, milyen műszempillákat készítettünk Önnek. Válassza ki azt a terméket, amelyik kiegészíti a szemsminkjét.


Műszempilla - milyen sminkhez illik?

A műszempillákról sokan talán színpadias hatást társítanak, ami csak fotózásokhoz vagy különleges alkalmakhoz illik. Manapság azonban már olyan sokféle műszempilla létezik, hogy különböző alkalmakhoz igazítható. Természetesen tökéletesek az esti órákra. Erős szemsminkkel és vörös ajkakkal kombinálva tökéletesen mutatnak. A menyasszonyok élvezik a hosszú műszempillák előnyeit. A bálra vagy szilveszterre való sminkeléshez is jól használható.

Mi a helyzet a nappali sminkkel? Kerti partikhoz, egy fontos munkahelyi megbeszéléshez vagy randevúhoz tökéletesek a finom műszempillák. Ezek is látványos hatást keltenek, ugyanakkor nem lesznek túlzóak.

Fedezze fel a műszempillák előnyeit

Kínálatunkban olyan műszempillákat talál, amelyek fokozzák a megjelenést és mélységet kölcsönöznek. Minden termék a hatások sokaságát nyújtja, amire biztosan vágyik. Hosszabbít, sűrít, sötétít. Tökéletessé teszi a szemsminket, és biztosan felhívja magára a figyelmet.

Csíkra fűzött műszempillákat kínálunk, amelyek kiváló minőségű műszálból készülnek. Puha, ugyanakkor tartósak. Nem kell aggódnia, hogy felhelyezés közben megsérülnek. A strapabíró műszempillákat a deformációval szembeni ellenállás jellemzi, így hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket. Többször is használhatja őket. Mindössze annyit kell tennie, hogy helyesen végzi el a felhelyezést, és ügyeljen arra, hogy óvatosan távolítsa el a műszempillákat a szeméről.

Első alkalommal tervezi újrafelhasználható műszempillák vásárlását? Talán aggódik, hogy kényelmes lesz-e a viselésük. Határozottan igen! A helyesen felhelyezett műszempillák nem fognak zavarni napközben vagy egy buliban. Szinte észrevehetetlenek lesznek a szemhéjadon.

A Nutridome-nál találsz ragasztóval ellátott műszempillákat. A készletek olyan terméket tartalmaznak, amely biztonságosan használható. Nem kell félnie a szemirritációtól.

Újrahasználható műszempillák - mire kell figyelni a felragasztáskor?

Mielőtt elkezdenéd felragasztani a műszempillákat, ellenőrizd, hogy megfelelő méretűek-e. Gyakran túl hosszúak. Viszont csak úgy kell levágni őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a szemed méretéhez, és így kényelmes legyen a viselésük. Ne felejtsen el allergiatesztet is végezni a ragasztóval, mielőtt először alkalmazná.

A következő lépés az, hogy egy kis mennyiségű ragasztót viszünk fel az átlátszó csíkra, és várunk néhány másodpercet. Ezt követően egyszerűen helyezze fel a műszempillacsíkot a természetes szempillái vonalára, nyomja a bőréhez, és várjon egy ideig. A felhelyezést megkönnyíti a csipesz. A műszempillák felhelyezése előtt befestheti saját szempilláit, ha azok túl világosak.

A szempillák eltávolítása nem okozhat gondot. Kezdje a külső saroktól. Óvatosan húzza le a csíkot. Ezt csipesszel is megteheti. A szempillák eltávolítása után mindenképpen tisztítsa le a ragasztómaradványokat. Tárolja őket a csomagolásukban, és sokszorosan szolgálják majd Önt.

Kínálatunkban kiváló minőségű szempillákat is talál, amelyek tökéletesen göndörödnek, sűrűsödnek és hosszabbodnak. Kiválóan alkalmasak nappali sminkeléshez. Egyedi változatban és tökéletesen összeállított palettákban is kínáljuk őket. Nappali és esti sminkhez.

Változat kiválasztása