Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Szemöldök kondicionálók

Szemöldök kondicionálók

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A Nutridome webáruházban természetes és vegán arc- és testápolási termékek széles választékát találja. Választékunkban számos szempilla- és szemöldökápoló termék is megtalálható. Ezek a szemöldökápoló termékek gondosan válogatott kozmetikumok, olyan jól ismert és elismert márkáktól, mint például az Orphica. Teljesen biztonságosak a szem körüli érzékeny bőr számára. Biztonságosak a szem körüli érzékeny bőr számára, így ideális részét képezik a napi bőrápolási rutinnak. Győződjön meg róla a saját szemével!


Természetes szemöldökkondicionálók - mikor érdemes hozzájuk nyúlni?

A szem körüli bőr ápolása rendkívül fontos, különösen 20 éves kor után, amikor a bőr ezen a területen veszít feszességéből, és megjelennek az első ráncok. Sok nő azonban a szemkörnyék ápolása során elfelejtkezik a szempillák és a szemöldök ápolásáról. Segítséget nyújtanak az olyan kozmetikai gyártók, mint az Orphica, akik professzionális és mindenekelőtt hatékony szemöldökápolót kínálnak a nőknek, könnyű formulával és jó, természetes összetevőkkel.

Mikor érdemes ilyen készítményekhez nyúlni? A szemöldökkondicionálók elsősorban azoknak szólnak, akiknek ritkás, gyenge és nem eléggé sötét a szemöldökük; a kozmetikum csak megerősíti és fényesebbé teszi őket.

Az eredményre nem kell sokáig várni!

Aszemöldökkondicionáló - természetes elengedhetetlen kelléke azoknak az embereknek a sminktáskájában, akiknek ritkás és vékony a szemöldökük. Az üzletünkben kínált kondicionálók legnagyobb előnye az összetételük. A készítményben található hatóanyagok és növényi eredetű anyagok többféleképpen hatnak a szőrszálakra: sűrítik és vastagítják, sötétítik és fokozzák az új szőrszálak növekedését. Az eredményekre nem kell sokáig várnia!

Hogyan kell alkalmazni a kondicionálót? Az első lépés a smink eltávolítása, hiszen csak a megfelelően megtisztított bőr garantálja a felvitt kozmetikumok jó felszívódását. A kondicionálót mindig a gyártó utasításai szerint alkalmazza - erről a termékismertetőben talál információt.

Biztonságos formula és természetes összetevők

A Nutridomeszemöldökkondicionálói úgy lettek kifejlesztve, hogy nem irritálják a szem körüli érzékeny bőrt. Ezt számos bőrgyógyászati és szemészeti vizsgálat, valamint több ezer elégedett nő véleménye bizonyítja. A természetes összetevők, a bizonyított hatékonyság és a fenomenális eredmények, amelyek megjelenése nem tart sokáig, a bemutatott kozmetikumok legnagyobb értékei.

A szemöldök ápolása közben ne feledkezzen meg a szempilláiról sem. A Nutridome üzletben többek között Nutridome szempilla kondicionálót találsz, amely természetes összetevőkkel gazdagított, amelyek segítenek a hajszálak regenerálásában és intenzívebb növekedésre serkentik azokat. Más márkák szempilla kondicionálóit is tartunk, többek között a Miralash és az Orphica termékeit. Mindegyik gondosan tesztelt formulával rendelkezik, és garantálja a hosszan tartó eredményt.

Változat kiválasztása