Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Hidratáló hajmaszkok

Hidratáló hajmaszkok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A szép, egészséges haj sok nő álma. Ahhoz azonban, hogy fényes, rugalmas szálakkal rendelkezzünk, fontos, hogy gondoskodjunk róluk. A hajmosás és a hajformázás mellett elengedhetetlen a hidratáló maszk. De hogyan válasszunk hidratáló maszkot? Mit kell tudnod, és mik a jó maszk jellemzői? Nézd meg tippjeinket, majd rendeld meg a számodra tökéletes kozmetikumot üzletünkben!


Hidratáló hajmaszkok - miben különböznek a kondicionálóktól?

A hajhidratálómaszkok azok a kozmetikumok, amelyek a leginkább regenerálják és hidratálják a hajat. Nemcsak a haj esztétikáját javítják, hanem olyan kezelést is biztosítanak, amely behatol a haj szerkezetébe. A jó összetételű hajhidratáló maszkok a fejbőrre is hatással vannak. Sűrű és koncentrált textúrájuk van, és összetételükben számos hatóanyagot tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak a haj állapotára. Ahhoz azonban, hogy megfelelően tudjanak hatni, hosszabb ideig kell a fejen tartani őket, mint egy kondicionálót.

Ajó hidratáló hajmaszk abban különbözik a kondicionálótól, hogy ahidratáló maszk csak a haj külső részén fejti ki hatását. Ez teszi szükségessé, hogy minden hajmosáskor alkalmazza őket. A kondicionáló elsősorban kondicionáló termék. A maszk ezzel szemben intenzív, mély és hatékony hatást fejt ki, amely akár több hétig is kitart. Emellett gazdagabb állagú és feszesebb, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig tartható a hajon anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy lefolyik.

Hidratáló hajpakolások - milyennek kell lenniük?

Alegjobb hidratáló hajmaszkok azok, amelyek koncentrált összetételűek. A hidratáló maszkok általában erős hidratáló tulajdonságokkal rendelkező anyagokat tartalmaznak. Ezek közé tartozik a keratin, a növényi olajok, a sheavaj, a len vagy a zab. Egy dolog biztos - az első használat után jelentős javulást fogsz látni nemcsak a haj megjelenésében, hanem az állapotában is. A hidratált haj puha és fényes tapintású. Nem göndörödik vagy göndörödik, ráadásul kellőképpen elnehezül és jól kibontható. Ha tehát komoly hajmosás utáni kibontási problémáid vannak, akkor lehet, hogy csak egy hidratáló maszkra van szükséged a hajadnak.

Az olajokat is említettük, mint a kondicionálók és hidratáló hajmaszkok egyik alapvető összetevőjét. Érdemes kicsit részletesebben is megemlíteni őket. Mindenekelőtt az, hogy jelenlétük egy maszkban jelentősen fokozza annak hidratáló és tápláló tulajdonságait, és ezáltal növeli a maszk hatékonyságát. Hogy miért van ez így? Nos, a természetes olajok összetételükben tartalmazzák a hajápolás szempontjából legfontosabb tápanyagokat, mint például vitaminokat, ásványi anyagokat, flavonoidokat vagy növényi szterolokat. Gyakran egyetlen olaj is képes megadni a hajnak azt, amit egy tucatnyi különböző növényi összetevő. Ezért célszerű olyan formulákat választani, amelyek tartalmazzák ezeket az értékes anyagokat.

Hidratáló hajmaszkok - hogyan használjam őket?

A legtöbb hajhidratáló maszkot hasonló módon alkalmazzák. A terméket a megmosott, nedves hajszálakra kell felvinni legalább 10 percre, hogy részben felszívódhasson. Ez az idő a gyártó ajánlásaitól függően változhat, és akár 20 perc vagy több is lehet. Ezért a maszk hatékony működéséhez elengedhetetlen a csomagoláson található utasítások betartása. A maszkot a megfelelő idő letelte után bő vízzel le kell öblíteni.

Azokat a maszkokat, amelyeket ajánlott hosszabb ideig a fejünkön tartani, egy hajturbán segítségével kell "felmelegíteni". Ez segít fenntartani a magasabb hőmérsékletet, ami egyben megnyitja a haj kutikulákat is. A maszk ezután hatékonyabban fog működni, és hatóanyagai behatolnak a hajba, táplálják a gyökereket, és felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe. Jó ötlet a maszkot kondicionálóval együtt használni, ami tovább védi a maszk hatását, és az ápolás tovább tart a hajban. A legjobb maszkokat és hidratálókrémeket a Nutridome üzletében találja. Mindenképpen nézze meg!

Változat kiválasztása