Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Sminkeltávolító olajok

Sminkeltávolító olajok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A sminklemosó olajok ma már az arctisztítás legnépszerűbb termékei közé tartoznak. Ehhez hozzájárult a mindenütt jelenlévő kétfázisú bőrápolási trend, amely Ázsiában gyökerezik. A koreai nők ugyanis híresek hibátlan és kivételesen szép, mindenféle tökéletlenségtől mentes arcbőrükről. Évek óta használják a sminkeltávolító olajokat a napi bőrápolási rituáléjukban, aminek köszönhetik az ilyen csodálatos eredményeket. Érdemes követni a példájukat? Határozottan igen!


Hogyan működnek az arctisztító olajok?

Jellemzőjük az olajos összetételük, amely könnyen felszívja a bőrünkről a felesleges faggyút, valamint mindenféle külső eredetű szennyeződést, például a port. Egy jó sminklemosó olaj, miközben felszívja a faggyút, behatol a bőr védőrétegébe is. Ez a folyamat semmilyen módon nem károsítja a védőgátat. Éppen ellenkezőleg! Rengeteg jót hoz magával. Az olajos textúra tökéletesen tisztítja az eltömődött pórusokat. Ha tehát szeretne megszabadulni a mitesszerektől és más hasonló tökéletlenségektől, még ma nyúljon az arc sminkeltávolító olajhoz. De ezzel még nincs vége az olajok rendkívüli tulajdonságainak. Ez a fajta kozmetikum a smink alapos eltávolításával is megbirkózik. Ha a napi rutinodhoz tartozik egy összetett, a szemet erősen kiemelő arc smink, mindenképpen próbálj ki egy szemsminkeltávolító olajat. Ennek a terméknek a fent említett olajos formulája tökéletesen megbirkózik még a legerősebb szemsminkkel is. A színes kozmetikumokat leírhatatlan könnyedséggel oldja fel. A vízálló szempillaspirál ebben az esetben sem jelent áthághatatlan akadályt. Éppen ellenkezőleg. Ráadásul a jó sminklemosó csodálatosan táplálja a szempillákat és a szemöldököt, így rugalmas és gyönyörű megjelenést kölcsönöz nekik. Idővel észrevehető könnyebbséget fogsz észrevenni a helyükön is, amikor a napi sminkedet alkalmazod.

Hidrofil sminklemosó olaj - miben más és kinek való?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolhassunk, fontos, hogy egy pillanatra visszatérjünk a hagyományos sminklemosó olajokhoz. Nos, amikor vízzel érintkeznek, nem változtatják meg olajos formulájukat. Ez azt jelenti, hogy az arcról való megszabadulásukhoz egy további termék, például arctisztító gél használata szükséges. A hidrofil sminklemosó olaj egy kicsit másképp működik, mivel vízzel reagálva tápláló emulzióvá alakul át, amelyet nagyon könnyen le lehet mosni, csak meleg vízzel. Minden bőrtípusra alkalmas, azonban leggyakrabban a túlzott faggyútermelésre hajlamos bőrűeknek ajánlják.

Természetes sminklemosó olaj - adja meg bőrének azt, ami a legértékesebb számára:

A sminklemosó olaj alkalmazása kellemes napi bőrápolási rituálé.

A sminklemosó olaj arcra történő alkalmazásához tegyen egy kis mennyiséget a tenyerébe, és mindkét kezével körkörös mozdulatokkal vigye fel a terméket az egész arcra. Eközben gyengéd masszázst is végezhet. Az olajos formula megkönnyíti a dolgát, ugyanakkor kellemesen felmelegíti a fárasztó nap után fáradt arcot. Befejezésül mosd le az olajat például arctisztító géllel. Ez az ápolási rituálé nem csak egészséges és szépnek tűnő bőrt, hanem egy pihentető pillanatot is ad csak magadnak.
Minden bőrtípusra van arctisztító olaj, ezért arra biztatjuk, hogy nézze meg kínálatunkat. Lehet, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb sminklemosó olajat. Bőre káprázatos megjelenéssel és jobb állapottal fogja megköszönni.

Változat kiválasztása