Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Rúzsok és zsírkréták

Rúzsok és zsírkréták

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A legtöbb nő számára az ajakceruzák elengedhetetlen kellékei minden sminknek. Ez egy olyan kozmetikai termék, amellyel megfelelően körvonalazhatja ajkait. Az ajakceruzának köszönhetően modellezheti ajkait és optikailag megnagyobbíthatja azokat. Kiválóan korrigálja a száj sarkát és kiegyenlíti az aszimmetriákat. Az ajakápolókat rúzsalapként is használják. Az ajkak körvonalának szájceruzával történő megalkotása megakadályozza az elkenődést. A Nutridome-nál a legjobb ajakápolókat találod hihetetlen tartóssággal és sokféle színben. E kozmetikum használatakor a legfontosabb, hogy a szájceruza színe illeszkedjen a rúzs színéhez. Fontos, hogy az árnyalatuk hasonló legyen. A szájfény nem lehet sötétebb, mint a használt rúzs. A legjobb és legbiztonságosabb választás azok a szájfények lesznek, amelyek színükben közel állnak az ajkad színéhez.


Miért használjunk szájfényt?

A Nutridome tartós ajakápolók kiválóan alkalmasak ajkai vonalvezetésére és formájának korrigálására. A szájceruza használatával optikailag megváltoztathatja ajkai méretét, és remek módja annak, hogy rúzsa tovább tartson, mivel a szájceruza remek alapot képez az ajak sminkeléséhez, így a rúzs nem maszatolódik el, vagy nem megy ki a helyéről. A nutridome.co.uk termékei között színes és átlátszó ajakápolókat találsz, amelyek tökéletesen alkalmasak az ajkak körüli ráncok kitöltésére. szájfénnyel együtt is használható. Döntse el, hogy teltebb vagy keskenyebb ajkakat szeretne-e. A színválaszték biztosítja, hogy a rúzsához illő ajakceruzát találjon.

Hogyan kell helyesen alkalmazni a szájceruzát?

A szájceruza kiválasztásakor a legfontosabb, hogy a megfelelő színt válassza. Fontos, hogy egy árnyalattal világosabb vagy sötétebb legyen, mint a rúzsod. Ha jelentős a különbség, karikírozott sminkhatást érhetünk el. Ha az ajakceruzát a természetes ajakvonalon belül használod, akkor optikailag kisebb lesz, míg ha kívül használod, akkor optikailag megnöveli az ajkakat. Ezáltal teltebbnek tűnnek. Ha a szájceruzát túl erősen nyomjuk, egyenetlenségek keletkezhetnek, ezért óvatosan kell felvinni. Fontos, hogy a lipliner megfelelően kihegyezett és a végén lekerekített legyen. Ha aggódik a használat kényelme miatt, választhat . Miután felhordta a szájceruzát, legyen az hagyományos vagy automata, egy ecsettel óvatosan ecsetelje az ajkak közepe felé. Ezzel természetes hatást érhet el.

Szép ajakhatás a szájceruzával

Az ajakceruza tökéletes módja annak, hogy tökéletesen keretezze ajkait, és megfelelően eloszlassa a rúzst. Az ajakceruza használatával biztos lehetsz benne, hogy a rúzsod nem fog elmozdulni. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy tökéletes formát adj az ajkaidnak. Az ajakceruzával tökéletes, teljes sminket készíthetsz. A nutridome.co.uk oldalon kiváló minőségű ajakceruzákat találsz, amelyek tökéletesen rögzítik a sminkedet. Biztos lehetsz benne, hogy ajkaid tökéletes formájúak lesznek, és ajkaid optikailag megnagyobbodnak. Ha a Nutridome kínálatából választasz minőségi terméket, biztos lehetsz benne, hogy a hosszú élettartamú ajakápolók nem kopnak le az ivás, evés vagy csókolózás miatt.

Változat kiválasztása