NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Kondicionálók szőkített hajra

Kondicionálók szőkített hajra

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Új
Hidratáló hajvégápoló kondicionáló az Equilibra Phytosinergia komplexével.
200 ml
3 315 Ft
eladva
Normál ár
IDEÁLIS AJÁNDÉK
-10%
Re:flect Halier színrögzítő sampon és kondicionáló készlet festett hajra
Sampon 250 ml + Kondicionáló 150 ml
13 590 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 15 100 Ft
Új
Természetes hajbalzsam nőknek a hidratáláshoz és a könnyebb fésülhetőséghez Berani Femme
300 ml
22 385 Ft
eladva
Normál ár
Fehérje-bőrpuhító kondicionáló az erősen porózus és törhető hajra so!flow
400 ml
2 950 Ft
eladva
Normál ár
Hidratáló kondicionáló száraz és normál hajra Vianek hárssal és tejtermék kivonattal
250 ml
3 775 Ft
eladva
Normál ár
Hidratáló és erősítő kender kondicionáló fejbőrre és hajra Cannabis Seed Joanna
100 ml
2 005 Ft
eladva
Normál ár
Újjáépítő hajbalzsam 5. sz. Bond Maintenance Conditioner Olaplex
250 ml
14 745 Ft
eladva
Normál ár
Revitalizáló kondicionáló festett hajra szederrel és so!flow szilva kivonatokkal
400 ml
2 950 Ft
eladva
Normál ár
Új
Helyreállító szerkezetátalakító kondicionáló a sérült hajra Equilibra
200 ml
3 550 Ft
eladva
Normál ár
-8%
Nutridome színtartósító és erősítő kondicionáló festett hajra
200 ml
4 220 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4 600 Ft
Új
Természetes kondicionáló festett hajra, hidratáló és védő Berani Femme
300 ml
23 330 Ft
eladva
Normál ár
-39%
Re:Flect 150 ml Halier kondicionáló festett hajra
150 ml
4 980 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 140 Ft
Új
Hidratáló aloe vera kondicionáló a könnyű kibogozásért Aloe Equilibra
200 ml
3 080 Ft
eladva
Normál ár

A hajszőkítés egy népszerű kezelés, amellyel sok nő számára elérhető a választott szőke szín: arany, méz vagy akár platina szőke. A szőkítés azonban bonyolult és invazív folyamat, ezért utána rendkívül fontos, hogy a szőkített hajra való megfelelő kondicionálóval ápolja a szálakat.


Milyen kondicionálókat érdemes használni szőkített hajra?

A szőkített hajra való legjobb hajápoló termékek kiválasztása előtt fontos figyelembe venni a haj szerkezetét és főbb jellemzőit. Fontos megjegyezni, hogy a szőkített hajat gyakran károsítja a rajta használt kozmetikai anyagok agresszív hatása. Ezek célja az volt, hogy felnyissák a haj kutikuláit, és kiöblítsék a természetes pigmenteket (melanin), valamint a korábbi festésekből visszamaradt pigmenteket.

Más szóval, a szőkített hajnak hasonló kondicionálókra van szüksége, mint . Mindkét hajtípus intenzív ápolást és erősítést igényel. A szőkített hajra való jó kondicionálók nem szabad, hogy zsírossá vagy ragacsossá tegyék a szálakat, hanem gyengéden körül kell venniük a hajat egy védőréteggel anélkül, hogy elnehezítenék azt.

Lágyítószerek a védelemért

A szőkítés által károsított hajat nem szabad további invazív kezeléseknek, például erős hajformázásnak alávetni. Emellett fontos, hogy a hajat megvédjük a káros külső hatásoktól, például az UV-sugárzástól, a szélsőséges hőmérséklettől vagy a klóros vagy sós víztől. Ezért a szőkített hajra szánt professzionális kondicionálók mindig gazdagok lágyítószerekben.

A lágyítószerek olyan anyagok csoportja, amelyek okkluzív tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy gyengéden körülveszik a hajat egy vékony, védő réteggel. Segítenek lezárni a haj kutikulákat, és olyan gátat képeznek, amely megakadályozza, hogy a víz kiszökjön a haj belsejéből. Mi több, az emolliensek természetes gátat képeznek a napsugarakkal vagy a vízzel szemben, így azok nem tudnak hatással lenni a szőkített szálakra.

A puhítószerek különböző anyagokat tartalmazhatnak. Ezek közé tartoznak a természetes növényi olajok, mint a jojobaolaj vagy a kakaóvaj, de a speciálisan erre a célra kifejlesztett polimerek vagy akár egyes szilikonok is. Érdemes kísérletezni, kiválasztani azokat, amelyek a legjobban működnek a szőkítés által károsodott hajra.

Intenzív regenerálás és hidratálás

A színezett hajhoz hasonlóan a szőkített hajszálaknak is intenzív regenerálásra van szükségük. Ezért célszerű olyan kondicionálókat használni, amelyek jól ismert anyagokat, különösen fehérjéket tartalmaznak. Ezek lehetnek növényi fehérjék, gyakran búza- vagy zabtejkivonatból származó fehérjék, de selyemfehérjék is.

A szőkített hajra szánt intenzív kondicionálók kiváló kiegészítője a keratin, amely az egyik alapvető építőfehérje. Képes behatolni a haj belsejébe és feltölteni annak belső szerkezetét. Erősíti és regenerálja azt, ami az egész frizura állapotának gyors javulását eredményezi.

A szőkített hajra való legjobb kondicionálók hatékony növényi kivonatokat és olajokat is tartalmaznak, amelyek vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el a hajgyökereket és az egész hajszálat. Fokozatosan újjáépítik a sérült hajat, vastagabbá és ellenállóbbá teszik a külső tényezőkkel szemben. Mi több, a stimulált gyökerek hosszabb növekedési fázist garantálnak, ami segít a frizura sűrítésében.

A természetes növényi kivonatok, mint például a cseresznyekivonat vagy az aloe vera, szintén hidratáló hatásúak. Segítenek helyreállítani a haj rugalmasságát, puhaságát és egészséges fényét.

Védelem a színváltozás ellen

A világos színű haj, akár természetes, akár szőkített, ismert arról, hogy hajlamos a sárgulásra. Ezért a szőkített hajra szánt kondicionálók gyakran tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek védelmet nyújtanak ez ellen a folyamat ellen. Ezek főként lila színezékek, amelyek megszüntetik a sárga árnyalatokat a világosított szálakból. Természetes növényi kivonatok, például kamillakivonat is található a kondicionálókban, amelyek a világos hajszínt javítják.

Változat kiválasztása