NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Kondicionálók szőke hajra

Kondicionálók szőke hajra

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A szőke hajra állandó kereslet van. Nem meglepő, hogy a lakosságnak csak egy kis része rendelkezik természetes módon szőke hajjal. Ugyanakkor azonban ez a hajtípus rendszeres ápolást igényel, amelyben fontos szerepet játszanak a szőke hajra való intenzív kondicionáló termékek.


Miért fontos kondicionálót használni a szőke hajra?

Minden hajtípusnak megfelelő ápolásra van szüksége. De a szőke haj esetében ez különösen fontos a szőke haj sajátos tulajdonságai miatt.

Először is, általában nagyon vékonyak, ami növeli a törésre való hajlamukat, és drámaian csökkenti az ellenálló képességüket minden környezeti tényezővel szemben. Ugyanakkor a világos haj haj hajlamos arra, hogy erősen porózus legyen, akárcsak a göndör vagy sérült haj. Ez azt jelenti, hogy pikkelyeik leválnak a haj középső részétől, ami a víz és a rugalmasság könnyű elvesztését jelenti. Ez tovább növeli a sérülés, de a csomósodás kockázatát is.

Emiatt sok világos hajú ember küzd formázási problémákkal. A vékony, könnyen gubancolódó haj megköveteli a bevált formázószerek használatát, másrészt viszont a haj könnyen elnehezül, és ezek hatására hullik. Az egészséges mértékletességet ezért hatékony tisztítással és intenzív hidratálással és kondicionálással kell kombinálni. Éppen ez utóbbi miatt érdemes jó kondicionálókat használni szőke hajra.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy hatékony kondicionáló szőke hajra?

Ahajkondicionálókat mindig a szálak szerkezetéhez és a fejbőr típusához kell igazítani. Ezért a legjobb kondicionáló szőke haj ra nemcsak a haj színét és szerkezetét, hanem az egyéni igényeket is figyelembe kell vennie. Speciális problémák esetén célszerű más típusú kondicionálóval is kombinálni a hatását, például hajhullás elleni kondicionálókkal.

A szőke hajra való hatékony kondicionálóknak mindig hidratáló és tápláló összetevőkben gazdagnak kell lenniük. A legfontosabb adalékanyagok közül, amelyekre a hatását alapozni kell, kiemelhetjük:

Sárgulásgátló

A világos haj színe elragadó, legyen az platinaszőke, aranyszínű, mézszínű vagy bármelyik köztes árnyalat. Sajnos egy idő után és a környezeti tényezők, különösen az UV-sugarak hatására elkezdik elveszíteni a színüket, és sárgulni kezdenek. Ezért fontos, hogy megvédjük őket ettől a nem kívánt hatástól.

A szín védelmének hatékony módja a szőke hajra való sárgulás elleni kondicionáló használata, amely nemcsak erősíti és védi a szálakat, hanem fokozza azok kifejező színét is. Ezt a célt szolgálja a hozzá adott ibolyaszínű festékanyag, amely a világos színben is megtalálható. Célja, hogy fokozza a haj természetes színét, és megakadályozza a sárgás árnyalatok megjelenését.

A szőke szín további fokozásához érdemes a korábban említett, kamillakivonatot tartalmazó kondicionálókat és samponokat használni. A kamillakivonat természetes képességgel rendelkezik a haj világos színének fokozására.

A jól megválasztott kondicionálók hatása a szőke hajra

A megfelelő ápolás, beleértve a jól megválasztott samponok és kondicionálók használatát szőke hajra, örömteli megjelenést eredményez. Jól hidratált, puha és sima marad. Az erre a célra kifejlesztett kozmetikumok használatának köszönhetően a világos szálak rugalmasak és könnyen formázhatók lesznek.

Ráadásul az őket nap mint nap érő tényezők, mint például az UV-sugárzás vagy a szélsőséges hőmérséklet, nem okoznak számukra észrevehető károsodást. A világos hajra való, jól megválasztott kondicionáló segítségével mindig szép és egészséges maradhat.

Változat kiválasztása