Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Az Eau de Parfum sokkal tartósabb, mint az Eau de Toilette. Nagyobb koncentrációban tartalmaznak aromás illóolajokat, aminek köszönhetően az illatuk nemcsak mélyebb, de tovább is tart a bőrön. Üzletünkben olyan nőknek kínálunk parfümvizeket , akik a frissítő citrusos illatokat, a csábító és édes virágos kompozíciókat, valamint a rendkívül erős és csábító keleties főzeteket kedvelik.


Ajánljuk a neves lengyel és külföldi cégek termékeit, amelyek gyakran más testkozmetikumokat is kínálnak ugyanabban az illatcsaládban. Ezek közé tartoznak a testápolók, krémek és krémek, valamint az, hogy . Így egy teljes kozmetikai készletet állíthat össze magának a kedvenc illatában, amely mindig elkíséri Önt.

Női eau de parfum kontra parfüm és eau de toilette.

Az eau de parfum, vagy franciául eau de parfum (EDP) az eau de toilette és a parfüm közötti termék. Összetételében általában 10-20% illóolaj található, amely intenzív illatot biztosít. Ez a koncentráltabb illat sokkal tovább tart a bőrön, mint a könnyedebb eau de toilette, amely általában 5-10%-os koncentrációjú illóolajokkal rendelkezik.

Az eau de parfum használatakor kevésbé múló illatra számíthat. Hosszú ideig tart, így nem kell olyan gyorsan frissíteni, mint az eau de toilette esetében. Gyengébb azonban, mint egy igazi parfüm, amelynek erejét az illóolajok koncentrációja adja, amely gyakran 40% feletti. Az Eau de Parfum jó választás hűvösebb napokra vagy esti szórakozásra.

Eau de Parfum különböző illatízlésűnőknek

Női eau de parfumot többféle illatban is vásárolhatsz. A citrusokon, vízi virágokon vagy édes, lédús gyümölcsökön alapuló könnyű, frissítő kompozícióktól kezdve az aromás vanílián, jázminon, frézián, rózsán és ibolyán át a szantálfa vagy pézsma orientális jegyeiig.

A rózsaszín bors vagy az étcsokoládé fűszeres jegyei szintén tökéletesek a nőknek szánt kompozíciókban. Az érzéki virágos-orientális eau de parfum tökéletes estére és különleges alkalmakra. A természet csábító illatai nem az egyetlen összetevői a női eau de parfumoknak. A kompozíciókban parfümlaboratóriumokban kifejlesztett anyagokat is találsz. Feladatuk az érzékelő neuronok stimulálása és a szaglás érzetének fokozása. Így az illatok egész sora van, fokozva az intenzitást és azt, ahogyan a parfüm az emberi érzékszervekre hat.

Hogyan használjuk a női eau de parfümöt, hogy tovább tartson?

Egy jó minőségű eau de parfumot csak néhány óránként egyszer kell felvinni a bőrre. Egy alkalmazás általában 6-8 órára elegendő. Az illat hosszan tartó és a bőrön jól rögzült megtartása érdekében fújja be magát az eau de parfummal röviddel fürdés után, a még meleg bőrre. Fürdés után használhatsz testápolót, hogy jól hidratáld és tovább rögzítsd az eau de parfum illatát. Vigye fel azokra a területekre, ahol a pulzus érezhető. Ez elsősorban a nyak, a csukló belső része vagy a dekoltázs - mellek közötti - területe. Használhatja a parfümöt a könyökhajlatokon vagy a térdhajlatokon is. Mindazonáltal a test három pontja általában elegendő ahhoz, hogy az illat megfelelően kifejlődjön a bőrön anélkül, hogy a járókelőket elárasztaná erejével.

Az eau de parfum kiválasztásakor legyen tisztában azzal, hogy milyen változás megy végbe az illat kialakulásakor. Az első, kialakuló fejjegy az a benyomás, amely miatt azonnal vonzódunk az illathoz, és az adott kompozíciót választjuk. A második szint a szívjegy, amely megmutatja a különböző összetevők mélységét. A harmadik és egyben utolsó alapjegy, marad a leghosszabb ideig a bőrön, tehát ez az egész keverék kvintesszenciája. Amikor egy eau de parfumot választasz magadnak, érdemes megvárni, amíg az illat teljes egészében kibontakozik, és csak ezután dönteni, hogy ez a megfelelő-e számodra.

Változat kiválasztása