Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Borotvahabok

Borotvahabok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A férfiak borotválkozásának egyik fontos eleme a szakáll puhítása. Ha nincs megfelelően előkészítve, nehéz alaposan borotválkozni, ráadásul kellemetlen irritáció léphet fel a bőrön. Ezért elengedhetetlen, hogy borotvahabot vagy borotvahabot használjunk.


Honnan jön a kemény szakáll?

A kemény szakáll, bár esztétikusan néz ki, nehezebb fenntartani, mint a puha szakállt. Ez egy sor tényező eredménye. A gének és a hormonok, valamint a férfi életkora van a legnagyobb hatással arra, hogy milyen szakállunk legyen. A legdúsabb szakáll a 25 és 45 év közötti férfiak jellemzője. A természetes hajlam azonban nem az egyetlen oka a sűrű és kemény szakállnak.

A szakáll állapotát az időjárás is befolyásolja, különösen a nagyon hideg hőmérséklet. A szakáll azonban nem csak télen keményedik meg, hiszen a szakáll vastagságát a hőmérséklet-ingadozás is befolyásolja. A szakáll szőrzete ilyenkor kiszárad, ezért kemény és kellemetlen tapintású lesz.

A szakáll és az arcbőr ápolása is nagy hatással van. A kemény víz és a rossz minőségű kozmetikumok, hogy csak néhányat említsünk, kedvezőtlenek a szakáll számára.

Hogyan puhítsam meg a szakállat borotválkozás előtt?

A borotválkozás előtti szakállpuhításnak különböző módjai vannak. Az első lépés az, hogy meleg vízzel jól megnedvesítjük. Ezután alkalmazza a megfelelő kozmetikai terméket - habot vagy krémet -, és ami fontos, várjon egy kicsit, mielőtt borotvával eltávolítja a szakállat.

A borotvahab karrierje annak köszönhető, hogy ez egy olyan kozmetikum, amely nem igényel ecset használatát. Néhány férfi azonban inkább a hagyományt részesíti előnyben, és a férfi borotvakrémeket választja. Fontos, hogy mindkét típusú kozmetikumnak megfelelő összetételűnek kell lennie. Mind a rossz borotvahab, mind a rossz összetételű krém nem csak nem készíti fel megfelelően a szakállat a borotválkozásra, de irritációt vagy allergiát is okozhat.

Borotválkozás luxusban

Az arcszőrzet eltávolítása olyan reggeli rituálé, amelynek nemcsak hatékonynak, hanem élvezetesnek is kell lennie. Szerencsére a férfiaknak szánt modern borotvakrémek és borotvahabok egyaránt igazi élménnyé tehetik a borotválkozást.

Tökéletes példa erre a kínálatunkban kapható, alacsony habzású, tápláló és hidratáló Berani borotvakrém. A benne használt összetevők tökéletesen puhítják a szakállat és hihetetlenül jól siklik a penge a bőrön. Az alacsony habzású formula viszont lehetővé teszi a precíz borotválkozást, beleértve a szakáll kontúrozását is. Az összetevők között szerepel a szkvalánolaj, amely szerkezetének köszönhetően behatol a bőrbe és ápolja a hidrolipidréteget. Ez az összetevő megkönnyíti a hatóanyagok bőrbe való behatolását is.

Ez a kozmetikum és a kínálatunkban elérhető többi, férfiaknak szánt borotvakrémek segítségével a borotválkozás többé nem lesz kellemetlen feladat.

Melyik a legjobb borotvahab férfiaknak?

Erre a kérdésre nem lehet egyetlen választ adni, mivel a borotválkozó kozmetikumokat az Ön preferenciái, valamint bőrtípusa szerint kell kiválasztani. A férfi borotvahabok általában szantálfa vagy cédrusfa illatúak, de az intenzív illat nem feltétlenül jelenti a gyengéd ápolás hiányát. Az érzékeny bőrű férfiak számára jó választásnak bizonyulnak a természetes borotvakrémek férfiaknak, mint például az aloe vera kivonatot tartalmazó Monolith. Ez a kozmetikum kiválóan alkalmas az irritációra, csillapítja a bőrpírt és megszünteti a borotválkozás során fellépő kellemetlenségeket.

Hatóanyaga az aloe vera kivonat, amely nyugtató tulajdonságairól ismert. Ez a természetes összetevő csodaszer minden irritációra és horzsolásra. Az egyedülálló formula csökkenti az általuk okozott fájdalmat, emellett tökéletesen hidratál és regenerál. A krémet gyulladáscsökkentő borókakivonat és tápláló édesmandulaolaj egészíti ki.

Férfiápolás a Nutridome-tól

Webáruházunk kínálata gondosan válogatott. Megtalálja a legjobb borotvahabokat és krémeket, valamint kiváló illatokat.

Változat kiválasztása