Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Kremy cc

Kremy cc

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Multifunkcionális alapozó no. 53 bézs Varázslatos színkorrekció CC Eveline
30 ml
1 730 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1 730 Ft
Multifunkcionális alapozó no. 50 világos bézs Varázslatos színkorrekció CC Eveline
30 ml
1 730 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1 730 Ft
Multifunkcionális alapozó no. 52 közepes bézs Varázslatos színkorrekció CC Eveline
30 ml
1 730 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1 730 Ft
Magic skin Eveline szépítő CC hidratáló krém a bőrpír ellen
50 ml
2 650 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2 650 Ft
Multifunkcionális alapozó no. 51 natúr varázslatos színkorrekció CC Eveline
30 ml
1 790 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1 730 Ft

ACc krémek a jól ismert bb krémek továbbfejlesztett megfelelői. Hatásuk elsősorban a bőrhibák elfedésére összpontosít. Az arcbőr állapotának javítása másodlagos célja ezeknek a kozmetikumoknak. A cc krémek multifunkcionális jellege miatt a nők szeretik őket ápoló hatásukért, a csúnya bőrelváltozások elfedésének lehetőségével kombinálva. A cc krémek kifejezetten azoknak szólnak, akik igényes, sőt problémás bőrrel küzdenek. Könnyű textúrájuknak és értékes összetevőiknek köszönhetően nem nehezítik el az érzékeny arcbőrt. Egész évben használhatja őket, és élvezheti a példaértékű sminket, amely kéz a kézben jár a táplált arcbőrrel.


Mi a különbség a cc krém és a bb krém között?

A két termék formulája nagyon hasonló. Funkcióikban és ennek következtében a szabad szemmel érzékelhető hatásukban azonban jelentős különbségeket mutatnak. Használatakor , gyulladáscsökkentő hatásra, mélyhidratálásra és táplálásra számíthat, ami regenerálódást hoz az irritált bőrre. Itt a legfontosabb, hogy hatékonyan támogassa az arc elváltozásainak kezelését. A tökéletlenségek elfedése ebben az esetben rendkívül kényes és elsősorban a bőrtónus kiegyenlítésén alapul. A cc krémek ezzel szemben elsősorban a különböző bőrelváltozások fejlett elfedésére összpontosítanak. A bőrápolás itt sem hanyagolható el teljesen, de ez másodlagos funkció. A legjobb cc krémek pontosan úgy működnek, mint a hagyományos . Legfontosabb feladatuk, hogy vizuálisan eltüntessék még a legnehezebben elrejthető bőrelváltozásokat is. Megbirkóznak a pattanásokkal, pattanásos hegekkel, bármilyen bőrpírral és megrepedt hajszálerekkel. Tehát a legfontosabb, legszembetűnőbb különbség egy bb krém és egy cc krém között a fedés módja - egy cc krém ezt sokkal jobban teszi, mint egy bb krém.

Milyen eredményekre számíthatsz, ha cc krémet használsz?

Márkánk számos javaslatot kínál a legjobb cc krémekre, amelyeket értékes, gyakran természetes összetevőik különböztetnek meg. A tudatos arcápolás és sminkelés a legjobb minőségű termékekkel garantálja Önnek a csillogó megjelenést minden nap. A cc krémek használatával kiváló fedést érhet el, és arca egészséges, természetes ragyogással teli megjelenést kap. Bőre vizuálisan simábbá válik, és bőrtónusa tökéletesen kiegyenlített lesz. Ezenkívül léteznek fényvédővel ellátott cc krémek is, amelyek még jobban megvédik arcát a káros UV-sugaraktól. Nemcsak nyáron, hanem egész évben érdemes használni őket. A fent említett eredményeket maszkhatás nélkül érheted el, hiszen a cc krémek sokkal könnyebb megoldást jelentenek, mint a klasszikus fluid. Ez különösen az érző vagy pattanásos bőrrel küzdők számára nagy jelentőséggel bír. Hogy miért? Mert ezt a bőrtípust nem szabad túlterhelni túlzott kozmetikumokkal, különösen a napi sminkeléshez használt színes kozmetikumokkal.

Kinek nem lesz megfelelő a cc krém választása?

Bár a cc krémeknek számos előnye van, a zsíros vagy kombinált bőrűek számára biztosan nem alkalmasak. Az ok egyszerű - ezek a termékek nem szabályozzák a túlzott faggyúkiválasztást. Fedő funkciójuk ellenére nem mattítják a bőrt, és ezért nem szüntetik meg a csillogást. Ha ez a helyzet, érdemes például egy mattító bb krémhez vagy egy dedikált alapozóhoz nyúlni.

Ha olyan előrehaladott bőrbetegségekben szenved, amelyek aktív és kiterjedt gyulladást, mély hegeket vagy súlyos hiperpigmentációt eredményeznek, akkor célszerű először orvoshoz fordulni. Ilyen állapotok esetén még a legjobb cc krémek sem biztos, hogy képesek elfedni azokat. Ráadásul előbb megfelelő gyógyszeres kezelésre van szükség, hogy ne súlyosbítsa tovább a rossz bőrállapotot. Ne feledje, hogy a legfontosabb a kezelés, nem a maszkolás.

Változat kiválasztása