Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Termékenységi kiegészítők

Termékenységi kiegészítők

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Tudta, hogy a világon majdnem minden ötödik párnak nehézséget okoz a gyermekvállalás? A meddőség sokkal nagyobb probléma az egész társadalom számára, mint amilyennek látszik, ezért egyáltalán nem kell szégyenkeznie miatta. Ha az Ön erőfeszítései is hosszú ideje sikertelenek, érdemes szakember irányításával a kezelés mellett dönteni, valamint különböző hatékony készítményekkel támogatni magát. Ezek közé tartoznak az ebben a kategóriában bemutatott férfi termékenység- és ondófokozó kiegészítők, valamint a nőknek szánt változatok. Ne feledje, hogy a meddőség nem tabutéma, és érdemes megtörni minden sztereotípiát, ami növeli a komfortérzetét, és a pozitív hozzáállás a gyermekvállalás próbálkozásakor is nagyon fontos. Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg a kínálatunkban elérhető összes vitaminjavaslatot, és válassza ki a legjobb termékenységi kiegészítőket és a nők számára. Sikeres vásárlást kívánunk!


Hogyan működnek a férfiaknak és nőknek szánt termékenységi kiegészítők?

Az ebben a kategóriában kínált férfi termékenységi kiegészítők a nőknek szánt változatokhoz hasonlóan értékes ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak. Általában ezek hiánya okozza a teherbeeséssel kapcsolatos problémákat, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő mennyiségre. Hogyan hatnak a férfi vitaminok a termékenység javítására? Mindenekelőtt az ilyen készítmények rendszeres használata javítja az ondó minőségét, és így jelentősen növeli a fogamzás esélyét.

Mikor érdemes férfi és női termékenységi kiegészítőket választani?

Már a babavállalási kísérlet első pillanataitól kezdve érdemes spermiumnövelő vitaminokat és vitaminokat vagy női termékenységi kiegészítőket szedni, hiszen ezek biztosan nem ártanak, és segíthetnek. Meddőségi problémákról akkor beszélhetünk, ha a próbálkozások legalább egy éve sikertelenek. Természetesen első körben célszerű szakember segítségét kérni, aki a nő és a férfi átfogó vizsgálata után hatékony kezelést javasol. Fontos szerepet játszik azonban maga az étrend, és ezen belül a férfiaknak és nőknek szánt vitaminok a termékenység érdekében.

Vitaminok férfiaknak a termékenységért - ismerje meg a leghatékonyabb kiegészítőket

Az eddigi kutatások azt mutatják, hogy a párok felénél a meddőség oka a férfiban keresendő, ezért is olyan népszerűek a bemutatott spermiumnövelő kiegészítők . Pozitív hatásokat hoznak, könnyen és kényelmesen szedhetők, és ami a legfontosabb, biztonságosak az egészségre nézve. Ezek közé tartoznak a következők:

Vitaminok babát váró pároknak - nőknek szánt kiegészítők

Nutridome webáruházunkban olyan termékenységi táplálékkiegészítőket is talál, amelyeket nők számára terveztek, akiknek nehézséget okoz a teherbeesés. A férfiaknak szánt változatokhoz hasonlóan ezek is kényelmesen szedhetők, mivel az értékes összetevők könnyen lenyelhető kapszulákba vannak kapszulázva. Általában napi egy is elég az ajánlott napi adaghoz. A nők számára leggyakrabban választott készítmények közé tartoznak:

Kiegészítők a férfi termékenységért és a babát váró nők számára - mit tartalmaznak?

A férfiaknak szóló spermiumnövelő étrend-kiegészítők és a női termékenységért készült étrend-kiegészítők gondosan válogatott, koncentrált hatású összetevőket tartalmaznak. A férfiaknak szánt készítmények, amelyek formulája olyan növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak a prosztata állapotára és javítják a herék mikrokeringését. Emellett a cink segít fenntartani a vér megfelelő tesztoszteronszintjét, a szelén pedig gondoskodik az ondó minőségéről. A D3-vitamin támogatja a nemi hormonok termelődését, amelyek szabályozásáért a B6-vitamin felelős.

A női kiegészítők kiváló kiegészítői a napi étrendnek, szabályozzák a hormonháztartást és részt vesznek a sejtosztódási folyamatokban. Számos vitamint tartalmaznak, elsősorban B12 és B6, valamint C-vitamint, amely támogatja az egész szervezet immunitását. Ezek a szerek segítenek teherbe esni, emellett pedig megszüntetik a premenstruációs szindrómával járó kellemetlen tüneteket, és enyhítik a PMS-ből eredő kellemetlenségeket és kellemetlenségeket.

Változat kiválasztása