Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Gyakran ébred reggel kezelhetetlen hajjal? Sok hajformázó terméket kipróbáltál már, de egyszerűen nem működnek? Erre a bosszantó problémára tökéletes megoldás a hajformázó spray. Ha tehát az a fajta ember vagy, aki szereti a tökéletesen formázott hajat, de nincs sok ideje reggelente, akkor a hajformázó spray pont neked való. Kínálatunkban különböző márkák termékeit találod - válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelő kozmetikumot.


Hajlakk - miért használjuk?

Miért használjunk hajformázó spray-t? Kétségtelen, hogy a hajformázó spray tökéletes megoldás minden olyan nő számára, aki nemcsak a gyors frizuraváltást szereti, hanem az idejét is értékeli. Ez ugyanis egy olyan kozmetikum, amellyel nemcsak gyorsan felfrissítheted frizurádat, hanem gyorsan megváltoztathatod azt az elvárásaidnak megfelelően. Nem csoda, hogy a hajformázó spray olyan népszerű. Most már a kozmetikában is megtalálhatja az utat! A zselék elnehezítik a hajadat, és a házi szerek nem segítenek? A hajad gyorsan veszít a volumenéből, és tompának, élettelennek érzed? Akkor a hajspray biztosan az Ön számára megfelelő termék.

Ahajformázó spray rendkívül könnyen használható, és nagyon kevés helyet foglal el a sminkes táskájában. Emellett hatékony is - a ködös alkalmazásnak köszönhetően egy kis mennyiség is elég ahhoz, hogy frizurája újjá varázsolja. Ezért alkalmas a finom, petyhüdt és vékonyszálú hajra is, amelyhez a hagyományos hajformázó spray gyakran túl nehézkes. Ha tehát tengeri hullámos hatást szeretne a hajára, vagy egyszerűen csak szeretné megmenteni a reggeli frizuráját, rendeljen hajspray-t a kínálatunkból.

Hajformázó spray - hogyan használjam helyesen?

A hajformázó spray egy olyan kozmetikum, amelyet viszonylag egyszerű alkalmazni, különösen, ha már ismeri az olyan kozmetikumok használatát, mint a hajzselé vagy . Hogyan kell helyesen használni a hajlakkot? Először is elő kell készítenie a haját a formázáshoz. Száraznak és fésültnek kell lennie, hogy ne gubancolódjon össze feleslegesen. Ez nagyon megnehezítheti vagy akár lehetetlenné is teheti a formázást. Ezután ossza a haját szakaszokra, például egy fésű és egy tincs segítségével. Egy-egy szakaszonként vigye fel a hajtövekre a formázószert. Ismételje meg ezt a folyamatot minden egyes szakaszon, amíg a terméket fel nem vitte az egész fejére. Ezután döntse meg a fejét, és az összes hajat fordítsa előre. Masszírozza be ujjaival a hajtöveket, hogy a termék egyenletesen oszoljon el, és hogy a haj megemelkedjen, és így dúsabb legyen. Ezután formázza a haját az ujjaival, vagy készítse el kedvenc frizuráját. Néhány perc alatt volument és egészséges kinézetű hajat nyertél!

Hajspray - milyen előnyei vannak?

Bár a hajlakk viszonylag új kozmetikum, máris hatalmas népszerűségre tett szert. Milyen előnyei vannak? Először is, nem nyújt erős tartást. A természetes frizurák korában ez óriási előny, hiszen a haj a hajlakk használata után is puha, rugalmas és finom marad. A haj természetes marad. Ezért érdemes kéznél tartani.

Más hajformázó termékekkel ellentétben a hajlakk nem teszi ragacsossá a hajat, és nem hagy maradványokat. Nem is kelt a 2000-es években divatos "nedves olasz" hatást. Bár a spray-hez hasonlóan működhet, nem lehet olyan gyakran használni. Ha tehát a legjobb hajformázó spray-t keresed, mindenképpen nézz be a Nutridome üzletébe.

Változat kiválasztása