NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén


NUTRIDOME Ez egy kozmetikumokat forgalmazó áruház, amely szakértő és empatikus kiszolgálásával tűnik ki. Gondosan kiválasztjuk a termékeket, ellenőrizzük azok minőségét és hatékonyságát. A Hozzád hasonló emberek igényeinek meghallgatásával minden nap új, ambiciózus kihívásokkal nézünk szembe.

 Tekints másképp a testedre – az a lélek temploma, valami több , mint ami első pillantásra látható. A NUTRIDOME-nál hiszünk abban, , hogy béke és harmónia érhető el, ha Nálad is eggyé válik a body&spirit. Ezért folyamatosan keressük és fedezzük fel a legjobbat testünk és lelkünk számára. Annak érdekében, hogy a kozmetikumok kivételes választékát biztosíthassuk a számodra, csak olyan kiválasztott márkákkal dolgozunk együtt, amelyek filozófiája hasonló a miénkhez.

Itt természetes eredetű összetevőkön alapuló egyedi formulákat találsz. Szakértőink több száz termék közül választják ki azokat a legjobb nutridome  formulákat, amelyekkel stílust adhatsz a testednek és a lelkednek. A tapasztalt nutritanácsadók segítenek kiválasztani az igényeidre szabott termékeket. A NUTRIDOME-nál hiszünk abban, hogy a testnek szentelt meghozza a gyümölcsét, és a tudatos szépségápolásnak itt és most
kell elkezdődnie.

Tudjuk , mennyire fontos Neked, hogy barátságban legyél a kedvenc kozmetikumaiddal. Elmélyítheted ezt a kapcsolatot - szeretettel látunk a fizikai üzletünkben. Itt megismerheted a kínálatunkban található összes terméket.

Ajándékozd meg magad azzal, ami a legjobb. Látogass el hozzánk a NUTRIDOME-ba!


Változat kiválasztása