Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Testhidrolátok

Testhidrolátok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A Hydrolat egy kozmetikum, amely kiegészíti a mindennapi testápolásodat. Leggyakrabban az arcra használják, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne más felhasználási területe is. Vezesse be a testápolásába, ha a bőre nagy igényeket támaszt. Akár piros, akár száraz vagy irritált, a testhidrolát segít leküzdeni az ilyen problémákat. Kínálatunkban különböző tulajdonságokkal rendelkező kozmetikumokat talál, ami megkönnyíti a bőr igényeinek megfelelő termék kiválasztását. Válasszon a regeneráló, hidratáló, antibakteriális testhidrolátok közül.


Hydrolate - mi ez?

A hidrolátot virág- vagy növényvízként is ismerik. Egész növények vagy növényi részek vízgőz-desztillációjával nyerik ki. Az illóolajokhoz hasonlóan a hidrolát is tiszta növényi esszencia, de sokkal enyhébb formában. Ez azt jelenti, hogy a hidrolátot félelem nélkül alkalmazhatja közvetlenül a bőrére. A termék tonikként hat, de illatos frissítő ködként is használható. A testhidrolátok jól beválnak a mindennapi bőrápolásban, és rendszeres használat esetén pozitív hatással vannak a bőr megjelenésére és állapotára.

Hogyan használja a természetes hidrolátumokat?

A Hydrolatot nem nehéz alkalmazni a kényelmes porlasztós csomagolásnak köszönhetően, amely finom ködöt biztosít. A kozmetikumot frissítő ködként használhatja, például egy hosszú, nagyon meleg nap után. A testhidrolát akkor is jól működik, ha agyagmaszkot tervez. Ahelyett, hogy csak vizet adna a porhoz, csak a hidrolátumot keverheti bele. Ez jelentősen gazdagítja a maszk összetételét, és így még jobb lesz a hatása. Ne feledje, hogy a természetes hidrolátokat elsősorban az arcápolásban használják. Remekül helyettesítik a tonikot, ezért közvetlenül bőrmosás után alkalmazza őket. Amíg az arcod még nedves a hidrolátumtól, vigyél fel egy szérumot, majd egy krémet.

Jó testhidrolátok - ismerje meg előnyeiket

Kínálatunkban jó testhidrolátumokat találsz, amelyek előnye, hogy többféle hatással rendelkeznek. Olyan termékeket kínálunk, amelyek tonizáló, frissítő és simító hatásúak. Ugyanakkor a kozmetikumokkal hosszabb ideig tartóssá teheti sminkjét. A hidrolátumok előnye, hogy nemcsak az arcra vagy a testre, hanem a hajra is alkalmasak. Dúsíthatja kedvenc . A természetes testhidrolátokat gyönyörű illatuk jellemzi, ami növeli a használat közbeni örömöt. Alkalmazásuk is kényelmes, ráadásul hatékony.

Mire figyeljünk, amikor természetes hidrolátumot választunk?

A természetes hidrolat kiválasztásakor figyeljünk az összetételére. Olvassa el a gyártó tájékoztatóját, hogy megtudja, hogy a kozmetikum alkalmas lesz-e az Ön számára. Termékkínálatunkban többek között hidratáló hidrolátumok találhatók a test számára. Ezek manuka virágot tartalmaznak, amely ragyogó, friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Ugyanakkor antibakteriális, gombaellenes, nyugtató és összehúzó tulajdonságokkal rendelkező összetevő. Ideális választásnak bizonyul, ha túlzott bőrfényesedéssel küzdesz. A manukavirág-hidrolát szabályozó hatással van a faggyúmirigyekre.

Választhatja a damaszkuszi rózsahidrolátot is. Ez a termék szintén kiválóan hidratálja a bőrt, valamint simábbá és feszesebbé teszi azt. A rózsahidrolát előnye, hogy a bőrtípusok széles skálájára alkalmas, amelyet segít megvédeni a szabad gyökök és a külső tényezők káros hatásaitól. A rózsahidrolát előnye az illata - nyugtató hatású.

A keserű narancsvirág hidrolát kiváló hatással bír, lezárja az ereket és csökkenti a bőrpírt, valamint szabályozza a faggyúmirigyeket. A termék adalékanyagként használható a bőrápoló hatás fokozására.

Változat kiválasztása