Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Hajgumik

Hajgumik

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Az üzletünkben kínált hajformázó rágógumi jól rögzítő hajformázó kozmetikum. Minimális víztartalmának köszönhetően textúrája kényelmesen felvihető, ugyanakkor tartósságot biztosít a frizurának. A hajformázó gumival fényt adhat, vagy matt, természetes finist hozhat létre. Rövid hajon sokkal jobban működik, mint hosszú hajon, de a frizura csak egy részét és az egyes szálakat is kiemelheti vele, így azok jobban láthatóvá válnak. Tekintse meg hajformázó termékeink kínálatát a Nutridome.co.uk oldalon.


Hajformázó gumi - a fodrász módszere a rakoncátlan hajszálakra

A hajformázógumi egyike azoknak a termékeknek, amelyek megkoronázzák a fodrász munkáját. A megmosott, száraz vagy enyhén megnedvesített és formázott hajra kerül fel a befejező simításként. Olyan, mint a hab a tortán, fényt ad, és lehetővé teszi a frizura finomabb részleteinek tökéletesítését. Egyszerűen kanalazzon egy kis mennyiségű hajgumit a tenyerébe, és melegítse fel kissé. Ezután vigye fel a hajra azokon a területeken, amelyeket különösen kiemelni szeretne.

Egy hajgumi lehetővé teszi, hogy kis mennyiséget használjon ebből a termékből. Így a termék nem nehezíti el a hajadat, és nem csomósítja össze. Ugyanakkor kiemelheted a fürtöket, zilált megjelenést hozhatsz létre, és kócolhatod a hajadat, vagy felemelheted és könnyítheted a frizurát.

A legjobb hajgumi - kényelmes használat és hosszan tartó formázási eredmények

A jó minőségű hajgumik egész nap tartják a frizurát. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a munkahelyén, utazás közben vagy egy esküvői partin órákig tartó frizurát kell igazítania. A kozmetikumokat műanyag vagy fém tégelyekben vásárolhatja meg, szorosan záródó kupakkal. Ha jól tárolja őket, sokáig kitartanak, biztosítva a termék teljesítményét és frissességét. Ha a boltban vásárolja meg őket, kiválaszthatja mind a kívánt tartás mértékét, mind az alkalmazás módját - száraz vagy nedves hajra.

A különböző típusú hajformázó gumik között találsz olyanokat, amelyek vastagságot és volument adnak a hajadnak. Ezek jól működnek a rövid hajon a természetes érzet érdekében. Választhat szépítő tulajdonságokkal rendelkező kozmetikumokat is, mint például a modellező és a fényes fényű hajgumit . Vannak megaerősített hajformázó gumik is a piacon, valamint olyanok, amelyek B5 provitaminnal táplálják és erősítik a hajat. Ajánljuk továbbá az UV-védő szűrőket tartalmazó hajgumikat is.

Hajformázó rágógumi - a legjobb frizurák

A hajformázó és hajformázó gumikat elsősorban rövid hajra ajánljuk. A hosszú és középhosszú tincseket csak mellékesen hangsúlyozzuk ki ezzel a fajta kozmetikummal, mivel ha a teljes frizurára használjuk, akkor az túlságosan megtapadhat a fejbőrön. A formázószerek használatát akkor is korlátozni kell, ha zsíros a hajad, mivel a gyakori hajmosás súlyosbíthatja a problémát.

A jó minőségű hajformázó gumik könnyen eltávolíthatók a hajból egy hagyományos vagy többfunkciós . A hajformázó gumik férfi és női frizurákhoz egyaránt ajánlottak. A kozmetikumot kis mennyiségben közvetlenül a haj tövénél kell alkalmazni - hasonlóan a hajformázó pasztához.

A megfelelő termék kiválasztásakor fontos figyelembe venni a haj hosszát és típusát, a haj vastagságát és a frizura típusát, amit tervez. A gumit a hajzselé továbbfejlesztett változatának tekintik, így nem hagy nyomot a hajon, és nem teszi azt ragacsossá. Rugalmasságot kölcsönöz, de a finom, vékonyszálú hajúak számára túlságosan elnehezítheti a hajat, és kevésbé természetessé teheti azt. Az ilyen típusú hajra ezért más hajformázó termékek széles választékát ajánljuk, amelyeket szintén megtalál a Nutridome üzletünkben.

Változat kiválasztása