NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

ajakradír

ajakradír

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Az ajakradír rendkívül fontos kozmetikai termék az ajkak elhalt bőrének eltávolításához. Ezáltal simává és sokkal szebbé teszi az ajkakat. Az így előkészített ajkakon a színes kozmetikumok is jól mutatnak. A súrolószerek használatának mindenki szokásos ápolási rutinjának egyik lépésének kellene lennie. Néhány naponta egyszer kell használni őket, hogy megszabaduljunk az ez idő alatt felhalmozódott elhalt bőrtől. Ez jó választás nyáron és télen is, amikor az ajkak ki vannak téve az alacsony hőmérsékletnek és a szélnek, így sokkal gyorsabban repedeznek és kiszáradnak.


Széles körű ajakradírok

Azajakradíroknak sokféle formája lehet. Üzletünkben értékes összetevőket tartalmazó, kiváló minőségű természetes termékeket talál. Ilyen például az avokádóolaj, a sheavaj, a kandelillaviasz vagy az E-vitamin. Az ilyen összetevők segítenek egy védőréteget képezni, amely megvédi az ajkakat a külső hatásoktól. Ugyanakkor ápolják az ezen a területen található érzékeny bőrt.

A kapható peelingek kis kiszerelésben vannak, ami lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vihessük őket. Akár egy zsebben is elférnek. Így lehetővé teszik, hogy bármikor használhassa őket, amikor úgy érzi, hogy az ajkán feleslegesen elhalt a bőr.

Többcélú termékeket is kínálunk, amelyeket arcra és ajkakra egyaránt terveztek, kissé finomabb csiszolószemcsékkel. Ezek a termékek értékes olajokat is tartalmaznak, például jojoba- és édesmandulaolajat. Ezeket a szokásos bőrápolási rutin követése mellett az egész arcra lehet alkalmazni. Éppen ezért érdemes megfontolni az ilyen termékeket, és nagy kapacitásuk lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használjuk őket.

Az ajakápoló készletek

Webáruházunkban találsz ajakradírt és balzsamot tartalmazó kozmetikai készleteket is, amelyekkel az elhalt hámrétegtől való megszabadulás után hidratálhatod ajkaidat. Ez kiváló választás azoknak, akik szeretik az azonos kollekcióból származó, hasonló illatú és összetételű kozmetikumokat használni. Az ajakradír és balzsam szettek ajándékötletként is remekül működnek.

Ajkradír - hogyan kell használni?

Sokan elgondolkodnak azon, hogy mire használható az ajakradír. Hogyan kell használni az ajakradírt? Az ajakradírok csiszoló részecskékből, általában cukorból állnak. Ezért az ajakradírok használata rendkívül kényelmes - édes ízük van, amely a felvitel után az ajkakon marad. Az ilyen kozmetikumokat néhány naponta egyszer kell használni - nem túl gyakran, mert irritációt okozhat.

A cukros ajakradír helyes alkalmazásához kis mennyiséget kell felvinni az ajkakra, majd mérsékelt erővel bedörzsölni azokat. Így a csiszoló részecskék segítenek eltávolítani az elhalt bőrt. Végül a felesleges kozmetikumot le kell mosni. A kapható peelingek nemcsak cukor formájában tartalmaznak koptató részecskéket, hanem értékes olajokat és vitaminokat is, amelyek egyidejűleg ápolják és védik az ajkakat.

A cukros ajakradírok rendszeres használata segít feszesíteni, hidratálni és puhítani az ajkakat. Mi több, az ilyen termékek kiválóan védik az ajkakat a szél és az alacsony hőmérséklet hatásaitól is. A kínálatunkban található termékek közül sok termék nyugtató anyagokkal van dúsítva, ami jó választás a különösen érzékeny bőrűek számára.

Változat kiválasztása