Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

A haj, különösen nyáron, különleges kezelést igényel. A gyakori napsütés, a forró levegővel való szárítás, a színezés vagy a rossz hidratálás ugyanis nem segít. Ezek a tényezők törékennyé és fakóvá tehetik a hajat. Ha ez a helyzet, meg kell tennie a megfelelő intézkedéseket. Haja fényének visszaállítása érdekében használjon olyan samponokat, amelyek hidratálják a fejbőrt. Ezek olyan termékek, amelyek hidratálják, de egyben regenerálják és kisimítják a hajat. A legjobb, ha a sampont egyénileg választja ki az igényeinek megfelelően.


Fejbőr hidratáló samponok - a száraz haj mindig száraz bőrprobléma?

Gyakran mondják, hogy a száraz haj problémáját a száraz fejbőr okozza. Mindenképpen a száraz bőr az egyik olyan probléma, amellyel foglalkozni kell. A száraz fejbőr ugyanis korpásodást vagy hajhullást okozhat. A fejbőr állapota meghatározza a haj általános állapotát is. Mi lehet az oka? Ezek gyakran sokfélék, kezdve a helytelen táplálkozástól, a hajszárító túlzott használatától vagy végül a rossz hidratáltságtól. Ezért fontos, hogy a fejbőröd állapotának és állapotának megfelelő ápolást válassz, hogy a lehető legnagyobb mértékben enyhítsd a problémákat. A mélyen hidratáló sampon tehát valójában az ápolás alapja, ha száraz és törékeny a hajad. Egyéb .

Hogyan működnek az ilyen hidratáló samponok a fejbőr számára? A hidratálás mellett egy mélyen hidratáló sampon arra is hivatott, hogy csillapítsa az irritációt, ellensúlyozza a fejbőr viszketését vagy csökkentse a hámlást. Ez egy olyan termék, amely biztosan enyhülést hoz az irritált, száraz fejbőrnek. A legjobb hidratáló samponok enyhék, természetesek és a lehető legrövidebb összetételűek. Jó ötlet, ha olyan összetevőket tartalmaznak, mint az aloe vera, a panthenol vagy az allantoin - amelyek hidratáló hatásukról ismertek. A megfelelő termék használata segít a száraz haj problémáján. A Nutridome üzletünkben nagyszerű termékeket találhat.

Hidratáló samponok speciális igényű hajra.

A hajfestés jelentősen hozzájárulhat hajad és fejbőröd szárazságához. A színváltáshoz ezért gyakran speciális ápolás is társul - a színezés után ugyanis megváltozik a haj szerkezete, valamint porozitása. Ezért célszerű a festett hajra speciális ápolószereket, például hidratáló hajsamponokat használni. A túlzott göndörödés és szárazság megelőzése érdekében fontos, hogy olyan sampont válasszunk, amely megfelelő mennyiségű nedvességet biztosít a hajszálaknak, ugyanakkor gátolja a pigmentek kimosódását, amelyek a száraz hajban gyorsabban kimosódnak. A színezett haj ápolásához ezért elengedhetetlen a jó minőségű sampon a színezett haj ápolásához. Csak a kellően hidratált szálak képesek a szín mélységét átadni.

Hasonló igények vonatkoznak a . Ezek gyakran túlzottan törékenyek és hajlamosak a kiszáradásra. Ez főként a haj sajátos szerkezetének köszönhető, amely nemcsak a nedvesség tárolására teszi kevésbé alkalmassá, hanem a kutikulák is eltérhetnek. A fürtök ezért egyénre szabott ápolást és intenzív hidratálást igényelnek. Egy erősen hidratáló sampon, amely javítja a rugalmasságot és nevéhez hűen hidratálja a hajat, ezért elengedhetetlen lesz.

Hidratáló samponok a hajra - kerülje az SLS-t

A hidratálósamponoknak gyengéden kell tisztítaniuk a hajat és a fejbőrt. Az ilyen kozmetikumok hatásának titka azonban elsősorban az összetételben rejlik. A száraz fejbőr gyakran rendkívül érzékeny, ezért fontos, hogy a hajra hidratáló samponok ne tartalmazzanak SLS-t. Ez egy olyan vegyi anyag, amely az intenzív habzásért felelős, de erős mosószer, amely irritálhatja a fejbőrt és allergiás reakciókhoz vezethet. A Nutridome kínálatában jó összetevőket tartalmazó kozmetikumokat talál. Arra bátorítjuk Önt, hogy böngésszen széles választékunkban.

Változat kiválasztása