Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 13 999 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Ecsetek

Ecsetek

Rendezés:

Hoppá...

érdekelheti Önt

Essence ecset és por készlet 01 szemöldökpor készlet
Essence
2,3 gr
1 460 Ft
Ajkakefe szintetikus sörtékkel és formázott no. 2 Say sminkhegy
Say Makeup
7 200 Ft
Szemhéjpúder ecset tökéletes a füstös 3. szemhez Say Makeup
Say Makeup
8 240 Ft
Kéthegyű szemöldökkefe az 1. számú Say Makeup megjelenés pontos kiemeléséhez
Say Makeup
7 200 Ft
Arckontúrozó kefe az arc formájához illő heggyel no. 10 Say Makeup
Say Makeup
13 455 Ft
Nutridome többfunkciós bronzosító, rózsaszín és kiemelő ecset lapos sörtékkel
Nutridome
6 155 Ft
Nutridome porkefe tömött sörtékkel
Nutridome
7 200 Ft
Multifunkcionális és s keverő szemhéjpúder ecset no. 5 Say Makeup
Say Makeup
9 285 Ft
Szemhéjpúder-keverő ecset rugalmas sörtékkel No. 4 Say Makeup
Say Makeup
9 285 Ft
Kettős lapos sörtéjű kontúr ecset jobb pontosságért, 6-os számú Say Makeup.
Say Makeup
9 285 Ft
Alapecset két sörtével a 8. fedéshez Say Makeup
Say Makeup
12 415 Ft
SAY Makeupecset a smink púderrel vagy 12-es kiemelővel történő befejezéséhez
Say Makeup
14 500 Ft
IDEÁLIS AJÁNDÉK
Púderkefe no. 11 Say Makeup
Say Makeup
14 500 Ft
Nutridome szemöldökecset ferde heggyel és hajkefe
Nutridome
5 110 Ft
Nutridome szemhéjpúder ecset lapos, lekerekített szintetikus sörtékkel
Nutridome
5 110 Ft
-27%
Alapozó kefe ferde fejjel és lapos sörtékkel No. 7 Say Makeup
Say Makeup
11 370 Ft
Nutridome alapozó ecset vágott heggyel, amely illeszkedik az arc formájához
Nutridome
7 200 Ft
KÉSZLETBEN OLCSÓBB
Öt darab Nutridome sminkecsetből álló készlet
Nutridome
5 darab
30 770 Ft
Rózsaszín vagy bronzosító kefe lekerekített heggyel No. 9 Say Makeup
Say Makeup
11 370 Ft

Mi az alapja a hosszan tartó és gyönyörű sminknek? Természetesen a bőr megfelelő előkészítése, a kozmetikumok helyes alkalmazása, a minőségi termékek használata, de emellett.... is. a megfelelő ecsetek kiválasztása. Igen, a sminkkeféknek óriási hatása van arra, hogy végül hogyan fog kinézni a sminked. Ezek olyan termékek, amelyek minden nő sminkes táskájának elengedhetetlen részét képezik. Az ecseteket mind az amatőr sminkesek, mind a sminkeléssel hivatásszerűen, napi szinten foglalkozó emberek használják. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ezeket a kiegészítőket is elérhetővé tesszük webáruházunkban. Érdeklik a legjobb sminkkefék? Kézzel készített, szakemberek által ajánlott termékeket keres? Ha igen, biztosak vagyunk benne, hogy a nálunk történő megrendelés az Ön megelégedésére fog történni. Szeretettel várjuk Önt!


Válaszd a jó minőségű smink ecseteket

A kínálatunkban található többi termékhez hasonlóan a sminkecsetek is nagy mennyiségben kaphatók nálunk. Így azok számára is találunk valamit, akik szemsminkhez keresnek jó minőségű ecseteket, de azok a nők is megtalálják, akik bronzosító, pirosító vagy akár alapozó ecseteket keresnek. Milyen típusú sminkkeféket kínálunk még? Üzletünk egyedi kínálatában többek között a multifunkciós ecsetek is megtalálhatóak. Ahogy a neve is mutatja, ezek rendkívül jó sminkkefék, amelyekkel átfogó sminket lehet felvinni az egész arcra. Ezen kívül természetesen szemöldökkefék elérhetőségéről is gondoskodtunk. A nagyméretű sminkkefék szenzációsan fognak működni nemcsak a kozmetikumok felviteléhez, hanem az utána történő elkeveréshez is. Ha azt szeretné, hogy a mindennapokban használt sminkje hibátlanul nézzen ki, mindenképpen válassza ki a megfelelő kiegészítőket. Szeretne olyan termékeket vásárolni, amelyekkel az összes arckozmetikumát el tudja végezni? Akkor válasszon egy sminkkefe-készletet. Ha üzletünkből választ termékeket, biztos lehet benne, hogy minden szükséges tartozék megtalálható benne.

Miért érdemes természetes sminkkeféket választani?

Ha a sminkelés világa teljesen idegen az Ön számára, akkor talán elgondolkodik azon, hogy vajon a természetes vagy a szintetikus sörtékből készült ecsetekre érdemes-e fogadni. A természetes ecsetek közös jellemzője, hogy nagyfokú puhaságot és rugalmasságot mutatnak. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha a mi ecseteinket választja, biztosítja, hogy a sminkelése a lehető legkellemesebb legyen. Egyszerre kellemes és természetes. Érdemes tudni, hogy a fent említett természetes sörték lehetővé teszik, hogy a színes kozmetikumok hatékonyan és ugyanakkor nagyon kényelmesen oszoljanak el a bőrön. Van olyan pirosító a sminkes táskájában, amit még soha nem tudott csíkok nélkül felvinni? Biztosak vagyunk benne, hogy a mi kiegészítőink segítségével ezen változtathatsz! A természetes sörtéjű sminkecsetek a kezdők és a profik körében egyaránt népszerűek.

Ismét szeretettel meghívjuk, hogy nézzen szét webáruházunkban. A kiváló minőségű kozmetikumok, valamint az olyan kiegészítők, mint az ecsetek, nagyon boldoggá teszik Önt a mindennapi sminkeléssel. Nem tudja, hogy mit válasszon? Szívesen segítünk megtalálni az Önt kielégítő ecseteket!

Változat kiválasztása