Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 13 999 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Az egészséges és erős körmök sok ember álma. Sajnos a kezek nap mint nap ki vannak téve magas vagy alacsony hőmérsékletnek, illetve olyan tisztítószereknek, amelyek károsak rájuk. Védelmük érdekében érdemes rendszeresen körömápolót használni. A piacon számos jótékony hatású készítményt találhat. Ezek összetételükben különböznek az elérni kívánt hatástól függően. Jó körömkondicionálókat találhat a Nutridome weboldalán. Csak speciálisan válogatott kozmetikumokat kínálunk, amelyek magas minőségében biztosak vagyunk. Bátorítjuk Önt a megrendelések leadására!


A legjobb hibrid utáni körömápoló - mire figyeljünk vásárláskor?

Ha a tökéletes hibrid utáni körömkondicionálót keresed, érdemes vásárlás előtt alaposan elemezni a termék összetételét. A speciális anyagoknak köszönhetően a kondicionáló erősíti a körömlemezt, megakadályozza a sárgulást, a töredezést, valamint fényesít és táplál. Rendszeres használatával biztos lehet benne, hogy körmei pillanatok alatt egészségesek és fényesek lesznek. Bár magukat a körmöket nem károsítják, az aceton vagy a lakk spatulával történő lekaparása káros hatással van rájuk. Ha nem távolítja el megfelelően a hibridet, körmei rövid időn belül tönkremehetnek.

A piacon nemcsak átlátszó, hanem színes körömápolót is találhatsz. Ezek tökéletesek, ha nem szeretnél átlátszó lakkot használni, de szeretnél egy kis színt adni a körömlemezednek. Így a kezed ápoltnak fog tűnni, a körmeid pedig tápláltak lesznek. Érdemes alkalmazni is , és rugalmasak és regenerálódnak.

Természetes körömápolószerek - a Nutridome-nál találja őket

A formaldehid, egy olyan anyag, amely gyakran megtalálható a legkülönbözőbb kozmetikumokban, az utóbbi években nagy figyelmet kapott. A formaldehidet csíraölő tulajdonságai jellemzik, és nagy koncentrációban erősen mérgező, de a háztartási vegyi anyagokban vagy kozmetikumokban található dózisokban nem kell tőle tartani. Formaldehidmentes körömápolót érdemes használni, ha aggódsz az allergiás reakció miatt. Aki különösen érzékeny a vegyi anyagokra, az a Nutridome online drogériában találhat teljesen természetes kondicionálót. Olyan világhírű, közkedvelt márkák kozmetikumait kínáljuk, mint a Biotebal, az Eveline Cosmetics, az Orphica és a Paese.

Egész évben élvezze az egészséges és szép körmöket - körömkondícionáló

Milyen összetevőket kell tartalmaznia egy hibrid utáni körömkondicionálónak? Ha a fő cél a körömlemez újjáépítése, akkor olyan terméket válasszon, amely hozzáadott kalciumot és keratint tartalmaz. Szeretne megszabadulni a töredezett végektől? Raktározzon el E és B7 vitamint tartalmazó körömkondicionálókat . Ha a köröm növekedését szeretné felgyorsítani, tökéletes a szilícium-dioxidot és vasat tartalmazó körömápoló. A színezett körömkondicionálók szintén jótékony hatással lehetnek a körömlemezre. Fényesítő hatásuk van, keményítik a körmöt és védelmet nyújtanak a későbbi töredezés ellen. Az egyik népszerű adalékanyag a gyémántpor, amelytől a köröm nem lesz többé puha. Ezeket és más kondicionálókat a Nutridome drogéria weboldalán találsz.

Változat kiválasztása