Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

A fejbőr ápolása a szép, egészséges, fényes haj kulcsa. Kínálatunkban olyan kozmetikumokat talál, amelyek gyorsan változást hoznak. Hatékony hajpakolásokról beszélünk! Ezek a termékek rendkívül könnyen használhatók és számos problémára hatékonyak. Válogathat a hajhullásra, zsíros fejbőrre és korpásodásra való hajkezelések közül. Tekintse meg termékkínálatunkat, és válassza ki azt a terméket, amelyet szívesen használ, hogy haját a gyökerétől kezdve ápolja.


Hajradírok - hogyan használod őket?

A hajpakolásoknak különböző formái vannak. Lehetnek porlasztós kiszerelésűek, ami megkönnyíti az eloszlatásukat. Esszencia formájában sem hiányoznak a termékek - ezt pipettával alkalmazza, ami szintén nem nehéz. Érdemes megjegyezni, hogy a bedörzsölést az egész fejbőrre kell felvinni, nem szabad kihagyni egyetlen területet sem. A termék felvitelekor masszírozza be a hajba. Ezáltal a termék még hatékonyabbá válik, és hamarosan észreveheti az úgynevezett babahajakat, azaz a rövid hajszálakat, amelyek most kezdenek nőni.

Mit kell figyelembe vennie a hajhullás elleni kezelés kiválasztásakor?

A természetes hajhullás elleni kezelésnek az Ön problémáihoz kell igazodnia. Figyeljen tehát a gyártó utasításaira és ígéreteire, és mindenekelőtt az összetételre. Milyen összetevőket kell keresnie egy hajhullás elleni kezelésben? Az olyan kozmetikum, amely kapszaicint tartalmaz, jól fog működni. Ez egy olyan összetevő, amely serkenti a vérkeringést. Ez serkenti az új haj növekedését. Ha csökkenteni szeretné a hajhullást, keressen olyan hajradírokat, amelyek amlát tartalmaznak.

Amikor hajhullás elleni hajradírt választ, figyeljen az olyan összetevőkre, mint az arginin és a prolin. Ezek felelősek az öregedő bőrsejtek regenerálásáért. Erősebbé teszik a gyökereket, ami közvetlenül a hajhullás problémájának csökkentését jelenti. Fontos összetevő a szabalpálma, amely gátolja a kopaszodásért felelős enzimet. Rendszeres használat esetén a hajradír meghosszabbítja az aktív hajnövekedési fázist, és megerősíti az éppen növésben lévő hajszálakat.

Hogyan válasszak hajpakolást zsíros fejbőrre?

A természetes hajradírok jó hatást mutathatnak a zsíros fejbőr és a korpásodás problémájára is. Az édesgyökérgyökér kivonatának származéka gyulladáscsökkentő hatású és szabályozza a faggyúkiválasztást, ezért érdemes ezt az összetevőt keresni a hajradírokban. A natúrkozmetikumok tartalmazhatnak citromteafa és kakukkfű illóolajokat is, amelyek csökkentik a gyulladást. Ezek jó hatással vannak a helyi irritációra is. Ha regenerálni szeretné a hámréteget, keressen propoliszt tartalmazó kozmetikumokat. Ez egy nyugtató hatású összetevő. Ne feledje, hogy a hajradírok mellett a fejbőr igényeihez igazított kozmetikumokat is használjon. Különösen fontos a , amely hatékonyan megakadályozhatja a zsírosodást. Figyeljen oda - ez egy alapvető hajápoló kozmetikum.

Változat kiválasztása