Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Férfi parfümök

Férfi parfümök

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Üdvözöljük a szekcióban, ahol minden férfi megtalálhatja a kedvenc helyeihez, eseményeihez vagy egyéni ízléséhez kapcsolódó illatjegyeket. Az intenzív férfi parfümök, amelyeket gyakran "férfi parfümnek" is neveznek, számos illatkompozícióban kaphatók. Sokkal erősebbek, mint a kölnivíz vagy az eau de toilette, hosszan tartó felfrissülést biztosítanak, és órákig a bőrön maradnak. A tengeri szellő hűvösségével, a föld és az erdő titokzatos illatával, füstös vetiverrel vagy akár erős férfias dohánnyal gyönyörködtetnek. A Nutridome üzletben zöld, gyümölcsös, fűszeres, keleties vagy fás kompozíciókat talál, így a mindennapokra és a különleges alkalmakra egyaránt megtalálja a tökéletes férfi parfümöt.


Férfi parfüm illattal, amely megörökíti a fontos pillanatokat az emlékezetben

Sokan a parfümök illatát egy adott személyhez, de akár életük egy-egy eseményéhez is kötik. Ez egy érdekes memóriakészség, amelyet agyunk arra használ, hogy a különböző helyzeteket a tudatalattiban megszilárdítsa, és a megfelelő pillanatban emlékeztessen rájuk. Válassza tehát azt a parfümöt, amelyik a legjobban illik a személyiségéhez, és amelyiktől magabiztosabbnak érzi magát. Miért ne javíthatná a hangulatát is egy új illattal? Válasszon olyan jegyeket és kompozíciókat, amelyeket élvez, és amelyek energiát és erőt adnak a mindennapi nehézségek leküzdéséhez.

A Nutridome-nál többek között vad, nyílt terek illatát, eső után gőzölgő földet, valamint gyógynövények és erdei fák finom jegyeit tartalmazó férfi parfümöket találsz. Van egy gyümölcsös frissítő termékcsaládunk is, amelyet a vízi virágok illata és a tengeri szellő hűvössége gazdagít. Kínálunk parfümöket, amelyek alapját fás-földes erdei moha vagy keleti gyanták és szantálfa illatai adják. Megtalálja a vadgerániumot, a fűszeres fűszereket vagy a csábító és csábító pézsmát.

Hogyan nyílik egy férfi parfüm?

Az illatkozmetikumok közül a parfümökben van a legnagyobb koncentrációban illóolaj. Ez általában 25% fölött van, elérheti a 40%-ot is, míg az eau de toilette 4 és 12% között van, a kölnivíz pedig csak 3-5%.

A klasszikus parfümöknek három fő illatjegye van. Az első a fejjegy, amely a parfüm használatának legelső pillanatában hat a szaglásra. Hatékonyan ösztönözhet, de gyakran azonnal ki is zárja az adott kompozíció használatát. A második, a fejjegy után a középső szívjegy. Ez néhány perccel a parfüm bőrre juttatása után jelenik meg, és akár négy órán keresztül is egyértelműen érezhető. Végül az alapjegyben mutatkozik meg az illat. Bár ez a legkevésbé intenzív, ez a leghosszabb ideig tartó aromás illat a bőrön. Ebben tipikusan férfias vagy univerzális pézsma, dohány, intenzív vanília, valamint fák vagy fűszerek akkordjai találhatók.

Férfi illatok a Nutridome.co.uk weboldalon

Minden korú és személyiségű férfi számára minden alkalomra készítettünk férfi parfümöt. Frissítő, de intenzív vizes illatot keres, vagy egy keleties-fás vagy zöld kompozíciót, amely kiemeli a kisugárzását? Szüksége van a citrusok lédús frissességére vagy a jeges frissességre, amely energiát ad a hosszú órákon át tartó munkához? Ha ilyen parfümöt keres, akkor mindenképpen nézze meg kínálatunkat.

Férfi parfümök széles választékát kínáljuk különleges alkalmakra és estére. Ezek jellemzően fűszeres, fás-gyümölcsös vagy keleties-borsos kompozíciók, amelyek nem hagyják, hogy elfelejtsék Önt. A magas koncentrációjú illat tartósan megmarad a bőrön, és sok más kozmetikumot is vásárolhat hasonló aromás vonalban. Ajánljuk, fürdőgélek vagy samponok és hajkondicionálók. A Nutridome kozmetikai kínálatában könnyű kölnik, eau de toilette és parfümök is megtalálhatók.

Ajánljuk a jól ismert lengyel és külföldi márkák férfi parfümjeit. A kozmetikumokat különböző kiszerelésű kiszerelésekben vásárolhatja meg, így könnyen magával viheti őket egy üzleti útra egy kis bőröndben, valamint egy nagy, elegáns flakont is elhelyezhet a fürdőszoba polcán, ha szereti mindennap használni kedvenc illatát. Találsz frissítő nyári illatokat a forró napokra, valamint aromásabb illatkeverékeket, amelyek jól működnek esténként vagy a hűvösebb évszakokban.

Változat kiválasztása