Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Kockák

Kockák

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A megfelelő intim higiénia alapvető fontosságú e testrészek egészségének megőrzése szempontjából. Segít megvédeni a fertőzések és irritációk ellen, amelyek sajnos gyakran előfordulnak a nőknél. Ebben a kategóriában arról szeretnénk tájékoztatást adni, hogy mit kell tartalmaznia az intim higiéniai termékeknek, és miért érdemes egy intim területet tisztító szalaghoz nyúlni.


Miért válassza a tökéletes intim higiéniai terméket?

A statisztikák azt mutatják, hogy Lengyelországban a nők mintegy 40%-a szenved a fertőzésekkel és irritációkkal kapcsolatos problémáktól, amelyek a gyógyítás után folyamatosan visszatérnek. Legtöbbjük olyan panaszokkal küzd, mint a bőrpír, viszketés és égés, valamint a száraz bőr és a nyálkahártya problémái. A súlyosabb fertőzések egy sor még súlyosabb problémát okozhatnak.

Mint kiderült, a megfelelő intim higiénia lehetővé teszi a fertőzések csökkentését vagy akár teljes megelőzését. Emellett az intim terület bőrének és nyálkahártyájának állapotában is javulást eredményez, ami az ezzel kapcsolatos összes problémát megszünteti.

Ezért rendkívül fontos a megfelelő intim higiéniai termék kiválasztása. A sok közül külön figyelmet érdemel az intimhigiéniai tisztító szelet, amely nemcsak összetételével, hanem formájával is gyönyörködtet.

Milyen előnyei vannak a rúd alakú készítményeknek?

A hagyományos intimhigiéniai kozmetikumok gél vagy folyékony, sűrű emulzió vagy testápoló formájában készülnek. Ezek üvegekbe vannak zárva (általában műanyag), és sok nő ezeket találja a legkényelmesebbnek. Manapság azonban egyre népszerűbbek az intimhigiéniai kockák is, amelyeket különösen az ökotudatos nők keresnek.

Azintimhigiéniai kocka tömörített szilárd formájú, ami nagyon hatékonnyá teszi. Vízzel érintkezve emulziót képez, ugyanakkor nem kell belőle sokat használni a kívánt eredmény eléréséhez. Ráadásul ideális a szappantartóban való tárolásra, ami egy újrafelhasználható termék. Ily módon az intimhigiéniai szelet csökkenti a műanyag csomagolást, és hozzájárul a környezet védelméhez. Ráadásul maga is környezetbarát dobozba van csomagolva, amely újrahasznosítható. Ha tehát fontos számodra, hogy zöld legyél, akkor ez a termék biztosan tetszeni fog neked.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az intimhigiéniai tisztító rudak nagyon kényelmesek utazáskor. Kevés helyet foglalnak, és nem kell attól tartani, hogy kifolyik, mint egy folyékony készítmény egy üvegben.

Rúdba zárt emulzió

különösen népszerűek lágy, krémes állaguk miatt. Nem habzanak, ami nem lenne kívánatos az intim terület kozmetikumoknál, jól hidratálnak és nagyon kíméletesek. Az intimhigiéniai emulziós rúd ugyanezekkel a kívánatos tulajdonságokkal rendelkezik, és kellemesen hidratált, puha és gyengéd bőrt hagy maga után. Gyorsan csillapítja az irritációt és segít csökkenteni minden kellemetlenséget és fertőzést. Ugyanakkor teljesen vegán összetételű, ami garantálja, hogy azok számára is tökéletes lesz, akik fontosnak tartják az állatok védelmét.

Érdemes megjegyezni, hogy az így létrehozott emulzió csak vízzel érintkezve képez kellemes, sűrű, gyengéden habzó tejet. Ugyanakkor szagtalan és könnyen kenhető.

Egyedülálló összetevők egy intim higiéniai szeletben

Minden intimápolási kozmetikum fontos jellemzői az összetevői. A hidratáló intimhigiéniai szeletben mindenekelőtt glicerint találsz sheavajjal kombinálva, amely nemcsak balzsamos textúrát ad, hanem kiváló hatással van a bőrre is. Hidratálják és puhítják azt, miközben segítenek a lipidköpeny újjáépítésében is. Ily módon csökkentik az irritációt és megelőzik a kiszáradást.

Tejsavval vannak kiegészítve, amely fontos az intim higiénia szempontjából, és gondoskodik az intim terület megfelelő bakteriális mikroflórájáról. Emellett biztosítja a megfelelő pH-érték fenntartását, ami viszont segít megelőzni a fertőzéseket.

Szintén említésre méltó a kaolin agyag, amely gyengéd antiszeptikus és összehúzó hatású.

Változat kiválasztása