Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Szürke lencsék

Szürke lencsék

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

-30%
Szürkeszürke kontaktlencsék, színes, havi nullák szürke holdak no. 3 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft
-30%
Szürke kőris kontaktlencsék, színes, havi nullák szürke holdak no. 1 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft
-30%
Szürke platina kontaktlencsék, színes havi nullák szürke holdak no.2 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft

Bemutatjuk az OVIO olasz márka modern kontaktlencséit. Ebben a szekcióban a Grey Moons termékcsalád termékeit találja. Ezek olyan szürke lencsék, amelyek látványosan átalakítják a szem íriszét. Nemcsak finom szürke árnyalatuk van, hanem további platina, arany vagy grafit akcentusok is, amelyeket szépségtípusához vagy aktuális hangulatához és divatstílusához igazíthat. Válasszon tehát olyan színes lencséket, amelyek kényelmes viseletet és természetes megjelenést biztosítanak a szemnek. Ezeket a termékeket olyan emberek számára tervezték, akiknek nincs olyan látáskárosodásuk, amely állandó korrekciós szemüveg viselését igényli. Az OVIO lencséket más árnyalatokban is megvásárolhatja a Nutridome üzletünkben. Egy-egy párat akár egy hónapig is viselhet.


OVIO Grey Moons - szürke zéró lencsék

A kontaktlencséknek szigorú minőségi előírásoknak kell megfelelniük, hogy minden vásárló biztonságosan és higiénikusan használhassa őket. Ezért érdemes a kiváló minőségű anyagokat és a precízen elkészített, tanúsított termékeket választani. A Nutridome üzletben az olasz OVIO márka termékeit kínáljuk, a hidroxietil-metakrilátból (HEMA), azaz hidrogélből készült lencsék puha és finom felülettel rendelkeznek. Ennek köszönhetően kényelmes viseletet biztosítanak a felhelyezés és a szemgolyón való viselés során, és megfelelő tisztítás esetén tökéletes látásélességet garantálnak. A szürke zéró látólencsék rugalmasan alkalmazkodnak a szemgolyó alakjához, és pillanatok alatt fel- és levehetők, hogy megváltoztassák az írisz színét.

Az OVIO Grey Moons termékcsaládban megtalálható a Grey Moons No.1 modell, amelyet a hamvas és arany kötegekkel szőtt minta jellemez. A Grey Moons No.2 változatban intenzív platina árnyalatú szürkét találsz, a Grey Moons No.3 lencsék pedig sötét grafit szegéllyel rendelkeznek.

Hogyan ápoljam a hidrogél kontaktlencséimet?

Ha először érintkezik hidrogél lencsékkel, jó híreink vannak az Ön számára. Könnyű őket napi szinten ápolni, és hamarosan gyakorlott viselővé válik. A korrekciós kontaktlencsékhez hasonlóan az első teendő, mielőtt behelyezi vagy kiveszi őket a szemüregéből, hogy alaposan megmossa és megszárítja a kezét. Emellett mindig ellenőrizze a lencséit, hogy nincsenek-e karcolások vagy egyéb sérülések.

Az OVIO szürke lencsék tisztításához használjon hidrogél lencsékhez tervezett professzionális oldatokat. Ezek nemcsak a szennyeződéseket és szerves lerakódásokat távolítják el, hanem biztosítják a lencse felületének megfelelő nedvesítését is. Ez biztosítja, hogy még hosszabb lencseviselés esetén sem irritálják a szemgolyót, és nem okoznak kellemetlenséget.

Amikor a lencsét a nyitott szemére helyezi, nézzen egyenesen előre. Behelyezéskor szorosan illeszkedniük kell a szemgödörbe. Kivételkor viszont tartsa egyenesen a fejét, és nézzen felfelé. Tartsa a lencsét a mutatóujja alatt, és helyezze a hüvelykujját, hogy finoman összenyomja a lencsét közöttük. Minden használat után ne feledje, hogy megfelelően tisztítsa és tárolja a lencséket.

Tekintse meg az OVIO színes lencsék választékát. A Nutridome üzletben a kék, zöld vagy barna különböző árnyalataiban is megtalálja őket. Kínálunk továbbá és, mint például sajtok és krémek.

Változat kiválasztása