NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Nedvesítő kondicionálók

Nedvesítő kondicionálók

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Ha szép hajat szeretne, elengedhetetlen, hogy időt szánjon a megfelelő ápolására. Ennek alapja nemcsak a jó minőségű sampon használata, hanem a hajadhoz igazított kondicionáló is. A nedvesítő hajkondicionálók olyan termékek, amelyeket a hidratálásra szoruló hajra terveztek. Ezek a PEH egyensúly elérésének egyik ápolási lépését jelentik, és az OMO ápolás részét is képezhetik. Mit ad egy humektáló hajkondicionáló, hogyan kell használni, és hogyan válasszuk ki az olcsó humektáló hajkondicionálókat? Választékunkban megtalálod őket!


Nedvesítő kondicionálók - hogyan működnek?

A humektánsok olyan anyagok, amelyek célja a hidratálás, és higroszkópos tulajdonságaiknak köszönhetően hatékonyan megkötik a vízmolekulákat. A humektánsokat védeni kell, ezért az ezeket az anyagokat használó hajápoláshoz emolliensekkel kell kombinálni, amelyeknek védő hatásuk van. Ilyen kiegészítő védelem nélkül a visszatartott víz minden előnye elvész.

A nedvesítő hatású kondicionálók olyan szépségápolási termékek, amelyek a hajszálak nehezedését megakadályozzák, és megakadályozzák, hogy statikus vagy göndör legyen. A túlzott zsírossággal küzdők is nagyra értékelik őket, mivel a fejbőrre is felvihetőek. Amikor azonban elolvassa az összetevőket egy kondicionáló címkéjén, gyakran nem könnyű megítélni, hogy az anyagok humektánsok-e. Gyakran előfordul, hogy egyetlen kozmetikai termék is tartalmazhat humektánsokat, valamint fehérjéket, lágyítókat vagy szilikonokat. Ezért érdemes tudni, hogy a nedvesítőszerek közé tartoznak többek között a következők: víz (Aqua), rózsavíz (Rosa Aqua/ Rosa Water), karbamid, aloe vera (Aloe Vera, Aloe Barbadensis Leaf Juice), D-panthenol (Panthenol), glicerin (Glycerin), allantoin (Allantoin), propilénglikol és butilénglikol (Propylene Glycol, Butylene Glycol) és mások.

Nedvesítő maszkok és kondicionálók - melyik hajra a legjobb?

A nedvesítő maszkokés kondicionálók minden hajtípusra alkalmasak. A hajnak azonban különösen szüksége van a humektánsokra, a fénytelen, tompa és fénytelen hajnak. A haj végső megjelenése a porozitástól is függ. A haj lehet magas és alacsony porozitású is, a keratinpikkelyek nyílásától függően. A porozitást befolyásolja a napi hajápolás és minden olyan kezelés, amelyet a hajának ad, különösen a hajformázás (hajszárítás és egyenesítés) és a hajmosáshoz használt víz hőmérséklete.

Az alacsony porozitású haj reagál a legjobban a nedvesítőszerekre. Minél kevésbé nyitott a haj kutikulája, annál több nedvességet tart meg a haj belsejében. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a humektánsok növelik a levegőből származó nedvesség felszívódását. Nem szabad őket esős napon használni, mivel gubancolhatják a hajat. A humektáns hajkondicionálók rendszeres használata azonban fényt, rugalmasságot és ragyogást biztosít a hajnak. A Nutridome áruházban humektáns kondicionálókat talál. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Milyen humektáns hajkondicionálókat válasszon?

Választékunkban számos olyan kozmetikumot találsz, amelyek összetételében humektánsok vannak. A humektánsok többnyire természetes eredetűek, ezért gyakran megtalálhatók a vegán minősítésű hajkondicionálókban. Ezeket a termékeket tehát nem tesztelik állatokon, ugyanakkor számos növényi anyagban gazdagok, amelyek sikeresen táplálják a hajat anélkül, hogy elnehezítenék azt.

Fontos, hogy a nedvesítő hatású kozmetikumokat a megfelelő arányban használjuk a fehérje- és lágyító hatású készítményekkel. Az ilyen ápolás a kulcsa annak, hogy egészséges, fényes és rugalmas szálakkal rendelkezzen. Az ápolást azonban mindenkinek egyénileg kell megválasztania, hajának alapvető igényeitől függően. A nedvesítő maszkok és kondicionálók tehát akkor működnek a legjobban, ha a hajad száraz és fénytelen. A humektánsok remekül hidratálnak és visszaadják a fényt. Érdemes beszerezni egy humektáló hatású kondicionálót a hajadhoz.

Változat kiválasztása