Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

hajformázó zselék

hajformázó zselék

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A hajzselé olyan kozmetikum, amelyet gyakran csak a férfiak rövid hajának formázásához társítanak. A hajzselék azonban nem csak a férfiaknak valók, hiszen tökéletesen kihozzák a göndörséget. Különböző frizuráknak is remek alapot adnak, beleértve a hosszú hajjal készült frizurákat is. De hogyan válaszd ki a számodra megfelelő hajformázó gélt, és mire figyelj?


Hajformázó gél - egy termék mindenkinek

Ahajformázó zselé egy erős tartású termék, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki frizurájából. Különböző tartási szintekkel is rendelkezik, és kétféleképpen használható. Az egyik, hogy a zselét enyhén nedves hajra kenjük, amely aztán természetes módon megszárad. A másik mód a zselé masszírozása az előszárított hajba. Bárhogyan is alkalmazza, a hajzselé hosszú és rövid hajra egyaránt alkalmas. Használatával meghatározhatja a haj göndörségét, és egész nap a helyén tarthatja, amit nem tud elérni a . Ha azonban szereted a sima hajat, akkor a babahajak megszelídítésére használhatsz formázó gélt. Természetesen aformázó gél a rövid, férfias frizurával rendelkezők számára is vonzó.

Ahajformázó gél viszont szintén egy viszonylag sokoldalú kozmetikai termék. Nemcsak extra tartást biztosít, hanem fényt is ad. Emellett megvédi a hajat a kiszáradástól és a zsírosodástól, és meghosszabbítja a frizura élettartamát.

Melyik hajformázó gél a megfelelő számomra?

Mint már említettük, a hajformázó gél nemcsak rögzíti a frizurát, hanem fényessé is teszi azt, ami gyakran az úgynevezett nedves megjelenéshez vezet. A kívánt hatástól vagy a hajtípustól függően azonban választhatsz könnyebb vagy erősebb tartású hajzselét. A könnyebb erősségű gél a fürtök és hullámok megszelídítésére is alkalmas. Az erősebb zselé ezzel szemben az éles, rövid vágásokhoz és az egyenes frufrúságokhoz jó. Művészi rendetlenséget vagy abszolút rendet teremthetsz vele a fejeden. Bármilyen stílusötleted is van, a styling gélek jól működnek.

Hogyan kell helyesen használni a styling géleket?

Miután kiválasztotta a formázószert és a tartás erősségét, fontos tudni, hogyan kell helyesen alkalmazni, hogy ne tegye tönkre a frizuráját. Mint említettük, a hajformázó gélt kétféleképpen lehet alkalmazni - vagy nedves, vagy frissen szárított hajra. Minden bizonnyal az első lehetőség kényelmesebb, különösen, ha göndör haj formázásáról van szó, a termék jobban tapad a hajhoz is. Míg a rövid haj formázása gyors és a vágás rögzítésére korlátozódik, addig a fürtök és hullámok formázása már gondot okozhat. Ahhoz azonban, hogy a formázó gélt helyesen alkalmazzuk, valójában csak néhány lépés szükséges. Először is ossza a hajat szakaszokra vagy szálakra. Ezután vigyél fel egy borsónyi mennyiségű hajzselét a tenyeredbe - egy szálra elegendő mennyiséget. A következő lépés az, hogy a gélt addig gyúrja a nedves hajba, amíg pattogós fürtöket nem kap. Végül, hogy szétválassza a hajat, és fényt adjon neki, az így kapott fürtöket nyomkodja össze egy csepp hajolajjal vagy szérummal. A frizurád készen áll! Mint láthatod, a styling gél sokoldalú kozmetikum.

Hajformázó gél a Nutridome-nál

Ahajformázó gél egy erős tartást biztosító termék. Lehetővé teszi, hogy kihozd a legjobbat a hajadból, formázd a fürtjeidet és meghosszabbítsd a frizurád élettartamát. A styling gél használatával biztos lehetsz benne, hogy a hajad minden időjárási viszonyok között, akár rendezvényeken, például esküvőkön vagy színpadon is remekül fog kinézni. Nem számít, hogyan szeretné használni a hajformázó gélt, a Nutridome-tól megvásárolhatja a legjobb terméket. Számos márkát, köztük természetes hajformázó gélt is tartunk - nézze meg!

Változat kiválasztása