Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Samponok göndör hajra

Samponok göndör hajra

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Professzionális Vis Plantis sampon göndör hajra hialuronsavval
400 ml
2 655 Ft
eladva
Normál ár
-28%
Humektant sampon erősen porózus és törhető hajra so!flow
400 ml
2 120 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2 950 Ft
-10%
Hidratáló sampon göndör hajra karbamiddal és tejsavval Twisty
280 ml
4 245 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4 720 Ft
-28%
 Tápláló sampon göndör hajra érett dinnye illattal, aloe so!flow-val
400 ml
2 120 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2 950 Ft
-12%
Természetes sampon göndör hajra kék és zöld alga kivonatokkal ByBio Eve Chodakowska
300 ml
2 815 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 3 185 Ft

A göndör haj más szerkezetű, mint az egyenes haj, ezért különleges kezelést igényel. Ezek porózus hajszálak, amelyek némileg emlékeztetnek a sérült hajszálakra, de sajátos és szokatlan tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek miatt eleve szükségük van professzionális kozmetikumokra.


A göndör haj jellemzői

A göndör haj általában porózus haj, amely kissé hasonlít a sérült hajra. A pikkelyek ferdén állnak, ami nagyon érzékennyé teszi a külső tényezőkkel szemben. Egyrészt gyorsan kiszáradhat, másrészt a levegőből vizet szívhat magába, ami teljesen megváltoztathatja az alakját. Ezenkívül hajlamos a csomósodásra és a töredezésre, és érzékeny marad a hajformázásra. Ha a kozmetikumokat túl intenzíven használják, a haj gyorsan zsírosodhat a tövénél, ami csúnya, göndör megjelenést eredményez.

A göndör haj tisztítása

A göndör haj ápolásának egyik legfontosabb lépése a tisztítás a zsírosodás és a hajhullás megelőzése érdekében. Ezért a legfontosabb választás egy jó sampon göndör hajra, amely hatékonyan tisztítja meg a mindennapi szennyeződésektől vagy a felesleges faggyútól. Normalizáló hatással kell rendelkeznie, ami segít fenntartani a fejbőr és maguknak a szálaknak a megfelelő nedvességtartalmát és pH-értékét.

A fürtök érzékeny természete miatt különösen ajánljuk a göndör hajra való természetes samponokat, amelyek összetételükben természetes eredetű, gyengéd tisztítószereket tartalmaznak. Ez azt jelenti, hogy növényi szaponinokat használnak, amelyek enyhe tisztító hatással rendelkeznek. Mosás közben nem zavarják a természetes lipidgátat, így segítik a haj és a bőr természetes nedvességtartalmát.

Hidratáló sampon

Mivel a göndör haj eleve száraz a hossza nagy részén (kivételt képezhetnek a hajtövek közvetlenül a fejtetőn), a göndör hajra való hidratáló sampon általában a legjobb választás számukra. Olyan speciálisan kifejlesztett összetevőkkel látja el őket, amelyek képesek megkötni a vizet a haj belsejében. Ezáltal rugalmas, puha és ruganyos marad. Hasonlóan működnek, mint a .

A kívánatos hidratáló összetevők közé tartozik többek között a hialuronsav, a növényi glicerin, az aloe vera kivonat vagy a növényi eredetű polimerek. Mindezek az összetevők mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, növelik annak nedvességtartalmát, és emellett kellemesen selymes tapintásúvá teszik a szálakat. Ezt többek között a haj kutikulák kisimításával érik el. Ugyanakkor csökken a csomósodás esélye.

Kíváncsi vagy , melyik hidratáló sampon göndör hajra a legjobb neked? Válaszd a jól bevált Basiclab kozmetikumot, amely minden szükséges összetevőt tartalmaz, ráadásul még jobban kiemeli a göndörséget. Tápláló formulájának köszönhetően úgy is működik, mint .

Simító sampon

A göndör haj gyorsan göndör lesz, és minden oldalra kilóghat, olyan glóriát hozva létre, ami fékezhetetlen. Milyen göndör hajra való sampont érdemes ilyenkor használni? A legjobb választás az lenne, amelyik megakadályozza, hogy a göndörség és a víz kiszökjön a hajból, vagy a környezetből a szálakba kerüljön.

Agöndör haj ravaló samponok gyakran tartalmaznak lágyítószereket, amelyek segítenek megvédeni a göndörödés ellen. Ezek gyengéd okklúziós réteget képeznek a hajon, ami kisimítja a szálakat és egységes szerkezetet ad a fürtöknek. Ugyanakkor megvédi őket a külső körülményekkel kapcsolatos változásoktól, ami azt jelenti, hogy az időjárástól és az aktivitástól függetlenül tökéletes frizurát tartanak fenn.

Agöndör hajra való samponok számos védő és antisztatikus anyagot tartalmazhatnak. A puhítószerek közé tartoznak a természetes olajok, viaszok és vajak, de a szilikonok is. Ezenkívül bizonyos polimerek, amelyeket a fürtök kiemelésére terveztek, jól működnek.

Változat kiválasztása