Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Asminkalapot alapozónak is nevezik. A nutridome.co.uk webáruházban kapható kozmetikum, amelyre mindenképpen szükséged lesz a sminkedhez különleges alkalmakra és azon túl is. Alkalmazásának célja a smink rögzítése. A választott típustól függően ez a kozmetikum tökéletesen el tudja palástolni a bőrön lévő hibákat, tökéletlenségeket és ki is simítja azt. Ha alapozót használ, az alapozó nem érintkezik közvetlenül a bőrrel. Ez megakadályozza, hogy elnehezítse vagy csúnya csíkokat hagyjon maga után. Egy jó sminkalap képes akár 12 órával meghosszabbítani a smink élettartamát. Ha zsíros a bőre, és küzd a túlzott faggyútermeléssel, ami hozzájárul ahhoz, hogy a smink kevésbé tartós, akkor az alapozónak mindenképpen ott kell lennie a sminkes táskájában.


Természetes sminkalapok a Nutridome-tól

Atermészetes sminkalapokat a szakemberek használják, de otthoni használatra is alkalmas termék. A megfelelő formulával a smink tovább tart a bőrön és jobban is mutat. Ha olyan terméket keresel, amely nem nehezíti el a bőrödet, de simító hatást biztosít, akkor a természetes sminkalapok neked valók. Ezeket a termékeket az különbözteti meg, hogy nem tartalmaznak szilikonokat, valamint más mesterséges adalékanyagokat, amelyek hozzájárulnak a bőr elnehezüléséhez. Ha gyengéd természetes sminkalapot használsz, biztos lehetsz benne, hogy bőröd nem lesz irritált. A megfelelően összeállított összetevők nem tömítik el a pórusokat, és nem súlyosbítják a bőrgyulladásokat, például a pattanásokat. A természetes alapozók ápoló hatásúak, ezért a bőrproblémákkal küzdőknek ajánlottak.

A smink kulcsfontosságú összetevője

Az alapozók olyan termékek, amelyek különböző kiszerelésben és különböző kapacitásban is kaphatók. Ez egy olyan kozmetikum, amely tubusban vagy üvegtégelyben is kapható, így biztosan az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő terméket választhat. Az alapozó használatával biztosan meghosszabbítja sminkje élettartamát, de gondoskodik arról is, hogy bőre jól ápolt legyen. A webáruházban kapható Smoothing Make-up Base gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően hihetetlenül puhává teszi a bőrt, és kisimítja az egyenetlenségeket. Ez egy olyan termék, amely simává varázsolja a bőrét. Az alap tartalmazhat E-vitamint, amely a bőr táplálásáért és rugalmasságának növeléséért felelős. Külön említést érdemel még a hidratáló sminkalap, amely a választott kozmetikumtól függően tartalmazhat hialuronsavat, természetes olajokat és öregedésgátló peptideket. Ez a kozmetikum kisimítja az arcbőrt, segít javítani a bőr feszességét, és megakadályozza a túlzott vízveszteséget is.

Ne várjon, és válassza ki a legjobb sminkalapot!

Az üzletben a simító sminkalapok mellett mattító sminkalapok is kaphatók, amelyek tökéletesen előkészítik a bőrt a folyadék és más sminkkomponensek későbbi felvitelére. Bőröd biztosan természetesnek fog tűnni, kisimul, és bőröd tónusa egyenletes lesz. Ha zsíros vagy kombinált bőröd van, akkor ez a mattító alap tökéletes termék lesz számodra. Kiegyenlíti és kisimítja bőröd felszínét, és csökkenti a kitágult pórusok megjelenését. Az alapozó használatának célja a mattító hatás elérése, de a megfelelő összetevőknek köszönhetően hidratált bőrt is kap. Ennek eredményeképpen nem lesz szárazság- vagy feszülő érzésed.

Változat kiválasztása