Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Keratinos hajkondicionálók

Keratinos hajkondicionálók

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A haj táplálása a hajápolás egyik alapvető módja. Lehetővé teszi a sima, ápolt, egészséges és mindenekelőtt erős szálak kialakítását. A legújabb idők legnépszerűbb kondicionálói közé tartoznak a keratintartalmúak. Tudja meg, hogy a keratint tartalmazó hajkondicionálók miért hatnak ilyen jótékonyan a haj szerkezetére.


Keratin - a hajépítő fehérje

A keratin az egyik legfontosabb hajépítő fehérje. Jelen van a körmökben, a bőr külső rétegeiben vagy a fogakban is. A hajban a keratin felelős többek között a haj szerkezetéért - ez adja a hajszálak sajátos formáját: egyenes, enyhén hullámos vagy szorosan göndör.

A keratin azonban nemcsak a haj formáját, hanem annak szilárdságát és rugalmasságát is befolyásolja. Minél több keratin van benne, annál rugalmasabb és ellenállóbb a haj a külső körülményekkel szemben. A keratin jelenléte felelős a haj hosszabb növekedési fázisáért, későbbi kihullásáért, valamint fényéért és szép, egészséges megjelenéséért is.

Nem csoda tehát, hogy a keratint tartalmazó kondicionálók az erős haj fenntartásához a leglényegesebbek közé tartoznak. Milyen további előnyökkel jár a professzionális keratinos hajkondicionálók használata?

Még a leginkább sérült haj regenerálódása is

A legjobb keratinos hajkondicionálók képesek gyorsan helyreállítani még a legsérültebb hajat is. Sűrű formulájuknak köszönhetően egyenletes réteggel borítják a szálakat, amely lehetővé teszi a keratin bejutását a haj belsejébe. Ott a fehérje beépül a szerkezetbe, ami a szálak állapotának gyors javulását eredményezi. Megerősödnek és megvastagodnak, és minden károsodás regenerálódik. Többek között ezek a kozmetikumok ideálisak olyan hajra, amelyet meg kell erősíteni és ellenállóbbá kell tenni a károsító tényezőkkel szemben.

Ajó keratint tartalmazó hajkondicionálók számos más összetevőt is tartalmaznak, amelyek kölcsönhatásba lépnek a fehérjével. Gyakran más fehérjéket is tartalmaznak, amelyek még erősebben kiegészítik a haj szerkezetét. A keratin mellett gyakran természetes növényi olajokat (pl. argánolaj, jojobaolaj vagy kakaóvaj) is hozzáadnak, hogy hidratálják és ásványi anyagokkal és vitaminokkal gazdagítsák a hajat. Azt sem szabad elfelejteni, hogy okluzív hatásuk van, ami lehetővé teszi, hogy a haj finom védőfilmet képezzen.

Professzionális ápolás minden hajtípusra

Számos kondicionálót a különböző hajtípusok speciális problémáira szánnak. Eközben a keratinos hajkondicionálók az egyik legsokoldalúbb kondicionálóként működnek, amelyeket nők és férfiak egyaránt használhatnak. Gyakorlatilag minden hajtípusra alkalmasak, mivel erősítik a szerkezetet, függetlenül a korábbi károsodástól vagy a használt kozmetikumoktól.

Atermészetes keratinos hajkondicionáló még sikeresen használható , mivel segít a pigment színének fokozásában. A haj kutikulák lezárásával és a haj szerkezetének javításával rögzíti a pigmentrészecskéket, és nem engedi, hogy kimosódjanak, ami lehetséges lenne, ha a haj nyitva maradna. Ez teszi ideális átfogó kozmetikummá, amely egyszerre regenerál és segít fenntartani az intenzív színt.

A keratinos kondicionálók hatása

A keratinos hajkondicionáló rendszeres használatával számos előnyt érhetünk el. Először is, javítja a szálak állapotát, erősebbé és vastagabbá teszi a hajat. A hajba való beépülési képességének köszönhetően regenerálja a mindennapi külső hatások vagy kozmetikai eljárások által okozott károkat. Rövid idő elteltével a szálak sokkal ellenállóbbá válnak minden káros hatással szemben.

Ugyanakkor a keratinos kondicionáló használata vizuálisan is javítja a haj megjelenését. A szálak puhábbá és rugalmasabbá válnak, selymesebbnek tűnnek tapintásra. Visszanyeri korábbi fényét, és könnyebbé válik a fésülködés és a formázás.

Változat kiválasztása