Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Kínálunk ajakbalzsamokat, hogy ajkai egészségesek és kényelmesen hidratáltak maradjanak. Ezek a termékek gyönyörű illatokban és ízekben kaphatók, és kis dobozokba és tégelyekbe csomagolva bárhová magával viheti. A balzsamok természetes összetevőkön alapulnak, nemcsak hidratálják az ajkakat, hanem védik is azokat a külső hatásoktól, simítják és megszabadítják az elhalt hámrétegtől.


Egyjó ajakápoló különösen hasznos a téli időszakban. Az állandó hőmérséklet-változások repedezésüket eredményezik. Az ajkak megfelelő védelmével a széltől és a fagytól elkerülhetők az ilyen helyzetek, ugyanakkor kisimítja a bőrt ezen a területen. A színes kozmetikumok sokkal jobban mutatnak a jól ápolt ajkakon, ezért érdemes mindenkinek gondoskodni az ajkairól, nem csak télen.

Az ajakbalzsam bozótos

Kínálatunkban találsz olyan tégelyes ajakbalzsamot, amely dörzsölő részecskéket is tartalmaz. Ezek segítenek eltávolítani az elhalt bőrt, láthatóan kisimítva az ajkakat. Ez általában cukor, így az ilyen termékek nemcsak ápolják az ajkakat, hanem nagyon jó ízűek is, ami nagyon fontos az arc ezen részére tervezett ápoló kozmetikumok esetében. Egész termékkészleteket is kínálunk, amelyek például egy tipikus ápoló balzsamból és egy peelingből állnak. Ez kiváló választás azoknak, akik szeretik az azonos sorozatú kozmetikumokat használni, vagy tökéletes ajándékot keresnek a természetes ápolás szerelmesének. Ehhez hozzájárul az is, hogy a kozmetikumok esztétikus csomagolásban vannak elhelyezve.

Természetes ajakbalzsamok

A kapható ajakbalzsamok természetes összetételűek, ezért azok számára is vonzóak, akik gondosan elemzik az adott kozmetikumban található anyagokat. Alapjuk természetes olajok, sheavaj vagy méhviasz. Tartalmaznak hialuronsavat, E-vitamint és értékes olajokat, például avokádót vagy jojobát. A kozmetikumokban található olajos anyagok egy speciális szűrőt képeznek, amely megvédi az ajkakat a káros külső hatásoktól. A természetes ajakbalzsamok nem tartalmaznak felesleges töltőanyagokat, és a kőolaj alapú termékeket növényi olajokkal helyettesítik.

Ízesített ajakbalzsamok

Azízesített ajakápoló kiváló választás azoknak, akik kicsit érdekesebb módon értékelik a kozmetikumokat. Kínálatunkban számos változatban talál ilyen termékeket - legtöbbjük gyümölcsízre épül, mint például narancs, barack vagy cseresznye. Kevésbé tipikus termékeket is kínálunk, például egy erősen hidratáló ajakbalzsamot prosecco illattal és ízzel. Sok ilyen termék tartalmaz a fent említett gyümölcsökből származó olajokat, valamint jojobaolajat, amely részben védi a bőrt az UV-sugárzástól. Ez is kiváló megoldás, ha meg akarod védeni ajkaidat a külső hatásoktól és a sminkeléstől. A balzsamok tökéletesen alkalmasak arra, hogy közvetlenül a rúzs alá kend fel őket, így ajkaid nem száradnak ki.

Az ajakbalzsamok széles választéka

Kínálatunkban színes és átlátszó ajakbalzsamokat egyaránt talál, amelyek elsősorban az epidermisz hidratálására és regenerálására szolgálnak. Ezek különböző ízű és illatú, valamint kapacitású termékek. Legtöbbjüket kis tégelyekbe zártuk, így bárhová magával viheti őket, vagy akár a zsebében is hordhatja. Ez nagyon kényelmes választás, különösen a téli időszakban, amikor ajánlatos rendszeresen alkalmazni az ilyen termékeket. Egyes termékek szettben is kaphatók, beleértve egy bőrradírt és egy ajakbalzsamot is, így egy teljes bőrápolási rendszert biztosítanak az azonos termékcsalád termékeinek felhasználásával.

Változat kiválasztása