Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 13 999 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Smink eltávolító

Smink eltávolító

Rendezés:

Hoppá...

érdekelheti Önt

A sminklemosót úgy tervezték, hogy mindenféle szennyeződést eltávolítson az arcról. Ez a kozmetikum a nők által az esti arcápoláshoz használt legismertebb és leggyakrabban használt termék.


A sminklemosónak két alapvető típusa van

A legnépszerűbbek a micellás sminklemosók, amelyek alapvető funkciójuk, az arc alapos tisztítása mellett nedvességgel látják el a bőrt, és visszaállítják annak természetes pH-értékét. A második legismertebb sminklemosó típus a kétfázisú, amelyet leggyakrabban a szemsmink eltávolítására használnak, beleértve a vízálló színes kozmetikumokkal felvitt sminket is. A kétfázisú krémek ideálisak azok számára, akik irritált szemkörnyéki bőrrel küzdenek, hajlamosak a túlzott szárazság okozta bőrpírra és viszketésre. A kétfázisú testápolót, ahogy a neve is mutatja, kétféle fázis jellemzi. A vizes fázis célja, hogy megvédje a szem körüli érzékeny bőrt mindenféle irritációtól, míg az olajos fázis tisztító funkcióval rendelkezik - eltávolítja még a legnehezebb sminket is. Hogy melyik mellett dönt, az egyéni igényeitől és a napi kozmetikai szokásaitól függ. Ha szereted erős sminkkel kiemelni a női szépségedet, válaszd a kétfázisú testápolót. Ha a természetes megjelenést kedveli, és fontos Önnek az értékes arcápolás, akkor a micellás testápolót válassza.

Mi az a micellás testápoló és milyen tulajdonságai vannak?

A termék neve a micellákról - a rendkívül sokoldalú hatású struktúrákról - származik. Ami a legfontosabb velük kapcsolatban - a micellák képesek eltávolítani abszolút mindenféle szennyeződést, aminek a bőre a nap folyamán ki van téve. Egyedülálló és alapvető funkciójuk az emberi bőrsejtek által termelt olaj, azaz a faggyú vonzásán és egyidejű felszívódásán alapul. Ha túlzott faggyúkiválasztással küzdesz, a micellás krém egy jó sminklemosó, csak neked való. Ráadásul a micellák a vizes oldatban lévő bármilyen külső szennyeződést feloldanak. Hatásuk rendkívül hatékony, mégis nagyon kíméletes. Ha micellás testápolót használsz a napi bőrápolási rutinodban, nem kell aggódnod amiatt, hogy megzavarod a bőr védőgátját. Bőre érintetlen állapotban marad.

Kinek szólnak a micellás testápolók?

Abszolút mindenkinek hasznára válhat nyugtató jótékony hatásuk. A mindennapi bőrápolás tipikusan univerzális részét képezik. Leggyakrabban azonban a szárazságra hajlamos és a túlzott faggyútermeléssel küzdő bőrűek használják őket. Az érzékeny, bármilyen irritációra hajlamos bőrre, valamint a bőrallergiára hajlamosak számára is fantasztikus ez a termék. A megfelelő arcszeszes sminklemosó kiválasztásakor érdemes először meghatározni a bőrtípusodat, majd elolvasni a kozmetikum összetételét. Ez alapján könnyebben eldöntheted, hogy melyik sminklemosó lesz a legjobb hatással a bőrödre.
Kínálatunkban olyan értékes összetevőkben gazdag természetes sminkeltávolítókat talál, mint pl.

Ez csak néhány példa arra, hogy a természet milyen jó dolgokat tartogat számunkra. Ha termékeink közül választasz sminklemosót, biztos lehetsz benne, hogy bőröd nemcsak tökéletes tisztítást, hanem természetes táplálást is kap tőled a legmagasabb szinten. Ne feledje, a legjobb sminklemosó folyadékok azok, amelyek értékes és természetes összetételűek. A jó minőségű termék alapvető mutatója számunkra a kozmetikai csomagolásba zárt lehető legnagyobb mennyiségű természet. Adjon bőrének értékes ápolást, amely a mindennapok természetes részévé válik. Meglátja, hogy egy ilyen egyszerű cselekedet, rendszerességgel és a megfelelő termékekkel egészséges és ragyogó megjelenést kölcsönöz arcának.

Változat kiválasztása