Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Fejbőrradírok

Fejbőrradírok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A hámlasztás az egyik legnépszerűbb kozmetikai eljárás. Elsősorban az elhalt bőr eltávolításához kapcsolódik az arcról vagy a testről. A fejbőr azonban néha szintén tele van elhalt bőrrel, amelyet rendszeresen fejbőrradírral kell eltávolítani. Ez hatékonyan megtisztítja a fejbőrt minden szennyeződéstől, lehetővé teszi a hajgyökerek oxigénellátását, így azok könnyebben fel tudják venni az értékes tápanyagokat. Melyek a legjobb fejbőrradírok, és miért érdemes rendszeresen használni őket?


Fejbőrradír - miért használjuk rendszeresen?

A fejbőrhámlasztása egy egyszerű csináld magad kezelés. Ezért a megfelelő kozmetikumokkal hajad állapotától és típusától függetlenül érdemes elvégezni. Bár a súrolószeres hajmosás a mélytisztítás érzetét keltheti, nem távolítja el az elhalt hámréteget. Ilyenkor csak a felszíni maradványokat távolítja el, ami végső soron befolyásolhatja a haj állapotát. A fejbőrradír sokkal alaposabban dolgozik. Ennek a kozmetikumtípusnak nagy előnye, hogy nemcsak a faggyút és a szennyeződéseket vagy a felgyülemlett kozmetikai maradványokat távolítja el, hanem az elhalt hámréteget is eltávolítja, és segíthet a korpásodás megszüntetésében. A fejbőröd, és ezáltal a hajad is könnyebben lélegzik, jobban nő és egészségesebb lesz.

Milyen szerepe van tehát a haj- és fejbőrradírnak? Először is hámlasztja és tisztítja a fejbőrt. De felszabadítja a hajhagymákat is, így azok oxigénnel telítődnek, és ezáltal egészségesebbek lesznek. A fejbőr hámlasztása ezért gátolja a túlzott hajhullást. Ennek eredményeképpen a haj vastagabbá és sokkal jobb állapotúvá válik. A fejbőrradírozás kiváló bevezetés más hajápolási kezelésekhez is. Rendszeres használata akár három nappal is meghosszabbítja a haj frissességét, ami gyakran jelentős javulást jelent, különösen akkor, ha valaki korábban minden nap megmosta a haját.

Fejbőrradírok - milyen gyakran használjam őket?

Afejbőrradírozást rendszeresen, legalább hetente egyszer kell végezni. Nem számít, hogy milyen a hajtípusod. Tehát akár színezett, akár egyenes, göndör vagy zsíros hajad van - ezt a kezelést elvégezheted, és el is kell végezned. Nem egy nehéz folyamat. Először is nedvesítsd be a hajad. Ezután vigye fel a terméket közvetlenül a fejbőrére, és gyengéden masszírozza a csomagoláson feltüntetett ideig. Ez általában körülbelül 5 perc. A következő lépés a haj vízzel történő leöblítése és samponozás. A hajmosás után a folyamat befejezettnek tekinthető.

Miért végezzen fejbőrradírozást?

Mint már említettük, a fejbőrradírozás célja elsősorban az, hogy megtisztítsa a fejbőrt a kozmetikai maradványoktól és a mély szennyeződésektől, amelyekkel a hajsampon nem tud megbirkózni. Ennek a kezelésnek minden bizonnyal számos előnye van, amelyek meggyőznek arról, hogy rendszeresen használja. Mindenekelőtt a rövid masszázs javítja a fejbőr sejtjeinek vérkeringését. Ez pedig a gyökerek jobb oxigénellátásához és a maszkokkal alkalmazott tápanyagok könnyebb felszívódásához vezet. Ez viszont eredményre vezet. A rendszeres fejbőrradírozás hatására a bőr táplált és jobban oxigénnel telített lesz, így a haj egészségesebb és fényesebb lesz, és kevésbé zsírosodik. A haj a töveknél ruganyosabb, gyorsabban is kezd nőni, és az esetleges irritációk is jobban gyógyulnak. Csökken a . Mindenképpen érdemes beiktatni a hajápolási rutinodba a hajradírt!

A legjobb fejbőrradír az Ön számára

Bár a súrolást leggyakrabban az arctisztítással hozzák összefüggésbe, érdemes a fejbőrradírozást is választani. A kozmetikumok maradványai, a hámló bőr és a szennyezett környezet mind-mind a bőr rossz működését okozzák, ami végül számos problémához vezet. A súrolás a megoldás része és az ápolás alapja. Ahhoz azonban, hogy eredményt hozzon, rendszeresen kell használni, miközben kíméletesen kell végezni. Nézze meg még ma az üzletünkben kapható fejbőrradírokat, és élvezze a tiszta fejbőrt és a fényes hajat!

Változat kiválasztása