Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Memória-kiegészítők

Memória-kiegészítők

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

-20%
Bestseller
A macagyökeret tartalmazó tabletták javítják a Maca Nutridome fizikai és szellemi teljesítményét
Nutridome
60 kapszula / 30 napra elegendő
2 680 Ft
-26%
Bestseller
MyKids agykiegészítő a gyermek agyának megfelelő fejlődéséhez és munkájához Egészségügyi laboratóriumok gondozása
Health Labs Care
100 ml / 40-20 napos használat
9 160 Ft
Bestseller
Nutridome spirulina tabletta tengeri algával a szervezeted tisztítására
Nutridome
60 kapszula / 30 napra elegendő
3 340 Ft
Nutridome Ginszeng tabletta a memória és a koncentráció javítására
Nutridome
60 kapszula / 30 napra elegendő
3 650 Ft
-30%
CBD olaj 5% -kal javítja a Focus Manaya koncentrációját
Manaya
15 ml
9 455 Ft
8%
OmegaMe Omega3 EPA és DHA zsírsavak halakból, amelyek támogatják a szív és az agy munkáját Egészségügyi laboratóriumok gondozása
Health Labs Care
120 lágy kapszula (168 g)/ 120 napos használat
19 715 Ft
-20%
Tabletták férfiaknak a fizikai és szellemi készségek támogatására, valamint a monolit ellenállásra
Monolit
34,2 g / 60 kapszula / 30 napos használat
5 745 Ft
-27%
ShroomMe Lion\'s Mane & Chaga Health Labs Care kiegészítő javítja a koncentrációt
Health Labs Care
90 mérőkanál
7 520 Ft
-27%
Étrend-kiegészítő omega OmegaMe Vege Health Labs Care zsírsavakkal
Health Labs Care
60 kapszula / 60 nap
10 625 Ft
-26%
Étrend-kiegészítő Omega 3 zsírsavakkal, EPA-val és DHA-val halakból OmegaMe Health Labs Care
Health Labs Care
60 kapszula
9 155 Ft

Azoknak, akik számára fontos a memória és a koncentráció, érdemes megfontolniuk az étrend-kiegészítőket, hogy magas szinten tartsák ezeket. Végül is a megfelelően működő memória és a feladatokra való összpontosítás képessége az általános egészségi állapot következménye, beleértve a szervezet megfelelő vitaminszintjét is. Ezért, ha fontos Önnek az egészségének megőrzése vagy javítása, érdemes az agyat támogató étrend-kiegészítőkhöz nyúlnia. Mielőtt azonban elkezdene vitaminokat szedni a memória javítása érdekében, nézze meg a mindennapi működésének különböző aspektusait. Ez határozza meg ugyanis, hogy melyik készítmény fogja elérni a kívánt hatást.


Csökkentett hangulat és gyengébb koncentráció

A civilizációs betegség, amely jelenleg a legnagyobb áldozatot szedi, a depresszió és a hasonló hangulatzavarok. Ezek rendkívül negatív hatással vannak a koncentrációra és a memóriára. A rossz mentális közérzet, még ha nem is klinikai zavarról van szó, megnehezítheti a koncentrációt. Éppen ezért van értelme a megfelelő koncentrációt segítő étrend-kiegészítőkhöz nyúlni. Pozitív kezelési hatást érhet el többek között a CBD-olajjal és az Ashwagandhával. Mindkét termék a jobb agyműködést elősegítő természetes táplálékkiegészítő, amely a hangulat stabilizálásában is segíthet. Az Ashwagandha adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy segít alkalmazkodni a külső tényezőkhöz. Jelenleg ez a figyelemre méltó gyökér nagyon keresett étrend-kiegészítő, mivel szitoindozid tartalma befolyásolja a stresszel való megbirkózási képességet, csökkentve a szellemi és fizikai fáradtságot. A CBD-olaj, vagyis a kannabidiol viszont a kender növényből származó kivonat. Stresszoldó tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít fenntartani a fókuszt és javítja a memóriát is.

Hogyan támogassuk a koncentrációt?

Nem a depressziós hangulat az egyetlen tényező, amely koncentrációs problémákat okoz. Elég a túlzott stressz, és hirtelen úgy érezheti, hogy a napi feladatok elvégzése erőn felüli feladattá válik. A koncentrációs problémákat az állandó fáradtság is elősegíti, ezért rendkívül gyakori, hogy fiatal szülőket és időseket egyaránt érint.

Hogyan lehet megbirkózni az ilyen típusú kellemetlenségekkel? Mindenekelőtt átfogóan gondoskodjon egészségéről, szedjen vitaminokat a memória javítása érdekében. Ne felejtse el azonban, hogy a koncentrációt segítő étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet és az elegendő alvást. Arról is gondoskodnia kell, hogy elegendő testmozgást végezzen, amit gyaloglással vagy kedvenc sportjával biztosíthat, lehetőleg a szabadban. A fizikai aktivitás az egyik legfontosabb tényező, amely segít az úgynevezett mentálhigiéné fenntartásában. Ha azonban egy fontos projektben vesz részt, a vizsgákra való tanulás során a lehető legkoncentráltabbnak kell lennie, vagy egyszerűen csak nincs lehetősége nyaralni, a memóriakiegészítők kiváló "mentőövnek" bizonyulhatnak. A megfelelő termék kiválasztásakor azonban fontos megjegyezni, hogy a koncentrációt segítő vitaminok nem azonnal kezdenek hatni, hanem csak akkor, ha a vitamin- és ásványi anyaghiány kezd normális szintre kerülni.

Hogyan hat a vitaminhiány a memóriára?

Amemóriára és a koncentrációra vonatkozó kiegészítők azért fontosak, mert a szervezetben lévő vitaminhiány eléggé kihat a fáradtságra. Ezzel az érzéssel viszont nehéz eredményesnek lenni. Ezért egy újabb kávé vagy energiaital helyett jobb, ha a memóriát és a koncentrációt segítő vitaminokat szed. Ez jobb megoldás, mivel a memóriára való étrend-kiegészítő pótolja a hiányosságokat, míg egy újabb adag koffein fogyasztása kiöblíti a magnéziumot a szervezetből, ami csak átmeneti javulást eredményez. Éppen ezért jobb, ha a memória javítására szolgáló étrend-kiegészítőket választjuk. Ez egy olyan megoldás, amely megszünteti a tanulással vagy számos feladat elsajátításával kapcsolatos problémák okait, ahelyett, hogy csak átmenetileg érezné magát jobban.

Mi más javítja még a hatékonyságot a vitaminokon kívül?

Akoncentrációt és memóriát javító vitaminok nem helyettesíthetik a higiénikus életmódot. A magas szintű koncentráció fenntartására való odafigyelés során érdemes néhány szabályt észben tartani, mint például a zajok korlátozása (felteheti a fejhallgatót a kedvenc zenéjével, vagy egyszerűen azzal, hogy elkülöníti magát a túlzott ingerektől), a rendezettség a munkahelyen és a feladatokban - a rendezett íróasztal és a csoportosított tevékenységek jobban teljesíthetők, az egészséges táplálkozásról való gondoskodás. Ha azonban a diéta önmagában nem elég, érdemes az agyi táplálékkiegészítőkhöz nyúlni , különösen az Omega-3 zsírsavakban és vitaminokban gazdagokhoz, amelyek javítják a memóriát és a koncentrációt.

A legjobb memóriaerősítő étrend-kiegészítőket a Nutridome-nál találod!

A memória- és koncentrációnövelő kiegészítők beszerzésekor érdemes megbízható forrást választani. A Nutridome-nál ügyelünk arra, hogy csak kiváló minőségű termékek alkossák a kínálatunkat. Ez a megközelítés biztosítja, hogy kiegészítőink egyszerűen hatékonyak, és hogy a vásárlók szívesen térnek vissza értük, mert látják használatuk pozitív hatásait, többek között olyan kérdésekben, mint vagy .

Változat kiválasztása