NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Női parfümök

Női parfümök

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Frissítő, citrusos vagy tengeri szellős eau de toilette illatot keres? Vagy talán a virágok édes illatát kedveli? A keleties jegyek mámorító és lenyűgöző akkordjait vagy az elegáns, fűszeres kompozíciókat kedveli? A Nutridome-nál megtalálja az Önnek megfelelő terméket. Női eau de toilette-ek sokaságát kínáljuk, amelyeket nyáron és télen egyaránt használhatsz, hogy egyéni ízlésednek megfeleljenek.


Nappalra könnyű illatokat, estére pedig intenzívebbeket ajánlunk. Az aromakompozíciók elegáns és stílusos flakonokban kaphatók, amelyek fürdőszobája vagy hálószobája öltözőasztalának díszei is lesznek. A kis és nagyméretű csomagolások megkönnyítik a döntést, hogy kipróbáljon új termékeket, amelyek már az első alkalommal, amikor a bőrére viszi őket, tetszeni fognak. Üdvözöljük azon a részlegen, ahol az elegancia, a kecsesség, az érzékiség titokzatos aurája, valamint a frissesség és a felfrissülés uralkodik. Itt minden korú és személyiségű nő megtalálja a maga illatát.

Női Eau de Toilette és Eau de Parfum - a különbségek

Mi a különbség az eau de parfum és az eau de toilette között? Mindenekelőtt az illat intenzitása és tartóssága. Ez az összetételükből adódik, hiszen az eau de toilette-ben körülbelül 5-10% illóolaj található, míg az eau de parfumban a koncentrációjuk eléri a 10-20%-ot. Tehát egy erősebb eau de parfum (EDP) vagy egy könnyebb eau de toilette (EDT) választásával lehetőséged van a körülményekhez és a környezeti hőmérséklethez igazodni.

A könnyű és frissítő eau de toilette lágyabb, mint a parfümök, így a forró nyári napokon finomabban hangsúlyozzák a stílusodat. A kompozíció típusától függően különböző alkalmakhoz is illesztheti őket. Az Eau de Toilette illatok sem hagynak erős illatot a bőrön, így ha napközben a frissítő változatot használod munkába menet, egy gyors zuhanyzás után könnyen elillan. Estére tehát egy teljesen más illatot alkalmazhatsz, amely tökéletes egy randevúhoz, egy éjszakai szórakozáshoz vagy egy kétszemélyes vacsorához.

Gyümölcsös, virágos és keleties női eau de toilette.

Bármilyen illatkompozíciót is kedvelsz a legjobban, nálunk többféle változatot is találsz. Többek között ajánljuk a női eau de toilette-et, amely ideális egy nagy esti bulihoz. A magnólia, a tavirózsa, a körte, a grapefruit és a pézsma virágos, gyümölcsös és keleties jegyei vagy a gyantás ámbra akkordok kifejező kontrasztokkal teli illatot hagynak a bőrén. Frissítő citrusos és vízi illatokat is kínálunk, amelyek tökéletesek a napsütéses nyári napokra.

Ha egy eau de toilette-t választ, más illatokhoz hasonlóan egymás után nyíló fej-, szív- és alapjegyeket kap a bőrén. Az illat fejlődésének ez a ciklusa biztosítja, hogy minden alkalommal újból felfedezhesd az illatot. Tiszta, ropogós és enyhén hűsítő, vagy édes és rendkívül nőies, az érzékeket felkavaró, vagy talán mágnesként vonzó a keleti eredetű titokzatos összetevőjével? Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő kompozíciót. Engedje meg magának, hogy új illatokkal is kísérletezzen, mert az eau de toilette az a forma, amely tökéletes arra, hogy kipróbáljon valami egészen mást, és vonzó illatok széles skáláját tárja elébe.

Női eau de toilette minden évszakra

Az erős parfümökkel vagy az intenzív eau de parfummal ellentétben a női eau de toilette minden évszakban ideális választás - még a nagyon forró nyári napokon is. Az illóolajok alacsony koncentrációját tartalmazó könnyű illatok frissítő hatásúak, és nem nyomasztanak erejükkel, még magas hőmérsékleten vagy változatos illatokkal teli, zsúfolt helyen sem.

Ahhoz, hogy a női eau de toilette illatjegyei hosszabb ideig megmaradjanak, vigye fel azokat azokra a területekre, ahol a vér lüktet. Ezt a legjobb fürdés után, még meleg bőrre tenni. Előzetesen dörzsölje be kedvenc illatával, vagy más, az eau de toilette-hez illatában hasonló, vagy teljesen semleges és illatmentes illattal. A jól hidratált bőr mélyebben szívja magába az illóolajok illatát, és hosszabb ideig megőrzi azt.

Változat kiválasztása