Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Maszkok sérült hajra

Maszkok sérült hajra

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Ha szép hajat szeretne, megfelelően kell ápolnia. Az ápolás azonban nem csak a mosásról, fésülésről és formázásról szól. Lényeges, hogy tápláld és regeneráld a hajadat, ha szép hajat szeretnél. Különösen akkor, ha a hajadat különböző kezelések - színezés, gyakori hajszárítás, göndörítés vagy egyenesítés - károsították, érdemes odafigyelned hajad különleges igényeire. Kényeztesse őket egy sérült haj ra való maszkkal, és figyelje, hogyan változnak jobbra. A legjobb maszkot sérült hajra a Nutridome üzletünkben vásárolhatod meg!


Hajmaszk sérült hajra - miben különbözik a hajkondicionálótól?

Asérült haj ravaló hajmaszk olyan kozmetikum, amely a textúrája és a benne lévő tápanyagok mennyisége miatt erősebben regenerálja, erősíti és táplálja a hajat, mint egy kondicionáló. A minőségi hajmaszk olyan kozmetikum is, amely a fejbőrre is hatással van. Állagának a vajhoz hasonlónak kell lennie - sűrűnek és töménynek, és sok hatóanyagot kell tartalmaznia. Így tovább tartható a fejeden, mint egy kondicionáló. Ez fokozza a hatását, és jobb eredményt ad. A regeneráló hajmaszk célja, hogy tápanyagokat szállítson a hajba. Emellett javíthatja a haj megjelenését, fényessé és simává teszi azt. A sérült hajra való hajmaszk tehát átfogó regenerálásra szolgál.

A regeneráló hajmaszk abban különbözik a kondicionálótól, hogy az utóbbi csak a haj külső részén hat, míg a maszk behatol a hajba. A kondicionáló hatása nem tartós, mivel a tápanyagok kimosódnak a hajból, és csak a következő hajmosásig hatnak. ezért kondicionálja a hajat, lezárja a kutikulákat és kisimítja a haj felszínét. Ugyanakkor bizonyos értelemben kiegészíti a maszkot, a maszkból származó tápanyagokat a hajban tartja. Érdemes tehát mindkét típusú hajápolót használni, amelyek kiegészítik egymást. A Nutridome-nál megtalálja a legjobb maszkot sérült hajra és egy minőségi kondicionálót.

Maszk erősen sérült hajra - milyennek kell lennie?

Tényleg nincs egy tökéletes maszk sérült hajra mindenki számára, hiszen mindenkinek más-más a sérülése és az egyéni igényei, ezért a regeneráló hajmaszkot a hajtípusodnak és az igényeidnek megfelelően kell kiválasztani. A színezés vagy rossz hajformázás miatt sérült hajnak mindig speciális igényei vannak, és intenzív regenerálást igényel. Leggyakrabban a haj erősen porózus és nagyon száraz. Lehetnek töredezett végek és sérült szerkezetűek. A sérült hajra való legjobb maszknak ezért számos olyan összetevőt kell tartalmaznia, amelyek regeneráló tulajdonságokkal rendelkeznek, például keratint, számos vitamint, telítetlen zsírsavakat, nedvesítő és puhító anyagokat. A sérült hajra való maszkokat úgy tervezték, hogy segítsenek a szálak újjáépítésében és megerősítésében, ezért gazdagok fehérjékben és fehérjekivonatokban, valamint a haj újjáépítését segítő kivonatokban. Ezek minden bizonnyal különleges feladatokra szánt maszkok.

Maszk száraz és sérült hajra - hogyan kell használni?

Ahhoz, hogy a száraz és sérült hajra való maszk megfelelően működjön és eredményt hozzon, a gyártó által javasolt módon és rendeltetésszerűen kell használni. Langyos vízzel megmosott, nedves hajra kell felvinni. Ennek oka, hogy a nedves haj jobban felszívja a nedvességet, így a maszkból származó tápanyagok könnyebben bejutnak a hajba. A maszkot a nedves hajszálakba kell masszírozni, majd körülbelül 20 percig a hajon tartani - hacsak a gyártó másként nem javasolja. A természetes összetevőkből összeállított maszkok tovább maradhatnak a hajon, mivel teljesen biztonságosak. Rendkívül sérült haj esetén ajánlott a maszkot egy éjszakán át a hajon tartani. A maszkot ezután néhány csepp természetes, pl. kaméliaolajjal dúsíthatjuk, hogy fokozzuk a hatását. Reggel mossa meg a haját, és a szokásos módon formázza. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a maszkot hetente egyszer vagy kétszer.

Változat kiválasztása