Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Zöld lencsék

Zöld lencsék

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

-30%
Zöld kontaktlencsék a nulla színekhez, ezüst zöld holdakkal, no. 3 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft
IDEÁLIS AJÁNDÉK
-30%
Zöld szeledin-menta kontaktlencsék, színes zöld holdak no. 2 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft
-30%
Zöld kontaktlencsék színes havi zöld holdakhoz no. 1 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft

Kicsik és észrevétlenek, percek alatt átalakíthatják megjelenését és megjelenését. A Nutridome-nál kapható zöld szemlencsék talán nem olyan termék, amely korrigálja a látását, de esztétikai és divatos átalakításra tökéletesek. Viselésükkel megváltoztathatod a szemed színét, és fenomenálisan fogsz kinézni az új árnyalatodhoz illő öltözékben. Teljesen új hajszínt is választhatsz, és ezentúl egy titokzatos zöld szemű szépség lehetsz, aki smaragdzöld tekintetével lenyűgöz.


Kínálatunkban háromféle zöld színt talál, így biztosan megtalálja köztük a kedvenc színét. Smaragdzöld, celadon-menta vagy esetleg ezüst csíkos zöld? Ezek a javaslatok a Green Moons kontaktlencsecsaládot tartalmazzák, amely kiváló minőségű hidrogélből készül. A gyártó az olasz OVIO márka.

A Green Moons zéró látású lencsék választéka

AGreen Moons kontaktlencsék olyan emberek számára jelentenek lehetőséget, akiknek nincs olyan látáskárosodásuk, amely korrekciós szemüveg viselését igényelné. Az olasz márka kiváló minőségű termékei hidroxietil-metakrilátból (HEMA) készülnek. Ezt a közismert nevén hidrogélként ismert anyagot lágysága és puhasága jellemzi, így rugalmasan alkalmazkodik a szemgolyó alakjához is. A lencsék kényelmes viseletet biztosítanak, és garantálják az élességet és a teljes látómezőt. Termékként megfelelnek a magas minőségi és higiéniai követelményeknek. Megfelelő tárolás és tisztítás esetén akár egy hónapig is kitartanak. Emellett kényelmet és könnyű behelyezést és eltávolítást biztosítanak a szemgolyóról. Természetes megjelenést mutatnak, és feltűnően kiemelik a szivárványhártya új színét.

A Green Moons termékcsaládban három termék található. A No.1 lencsemodell jáde mintázatra emlékeztet, míg a Green Moons No.2 változat a szelektív és a menta szín kombinációja. A Green Moons No.3 változat viszont a jázminzöld és az ezüst csíkozás kombinációja. Mindegyik optikai nagyítást biztosít a szemnek, és tökéletesen integrálódik a természetes színébe. Az egyedi árnyalatok lenyűgözőek és látványos metamorfózist biztosítanak a tekintetnek.

Hogyan kell használni az OVIO kontaktlencséket?

Az olasz OVIO márka hidrogél zöld nullás lencséit az ilyen típusú korrekciós kontaktlencsékhez hasonlóan kell behelyezni és kivenni, valamint tisztítani és tárolni. Ne feledje, hogy eközben mindig tartsa be a helyes higiéniai szabályokat. A kezeket alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani, mielőtt a lencsékhez érne. A szemgolyóval való érintkezés miatt jó ötlet antiallergén és illatanyagmentes szappant használni. Ezenkívül gyakori lencseviselés esetén jó ötlet a szem hidratáló cseppek használata is.

A lencsék behelyezésekor mindig ellenőrizze, hogy nincs-e rajtuk szennyeződés vagy karcolás. A szemgolyóra való behelyezéshez helyezze a lencsét a mutatóujja hegyére, majd szorosan helyezze a szem közepére, hogy ne kerüljön alá levegő. Engedje el először az alsó, majd a felső szemhéjat, és lassan csukja be a szemét, ellenőrizve, hogy a lencse jól illeszkedik-e.

A lencse eltávolításakor tartsa azt a mutatóujja alatt, és a hüvelykujját helyezze a két ujja közé, hogy óvatosan összenyomja a darabot. Minden használat után a lencsét speciális, hidrogél lencsékhez kifejlesztett oldatban kell megtisztítani. Ez lehetővé teszi a szennyeződések és a szennyeződések, valamint az esetleges szerves lerakódások eltávolítását a lencse felületéről. A megfelelő ápolással a termék megfelelő nedvességtartalmát is fenntartja.

Kérjük, tekintse meg a Nutridome üzletben a kontaktlencsék egyéb színeit is. Az OVIO márkájú hidrogél termékeket barna, kék vagy szürke színben kínáljuk. Kínálunk továbbá , és a sminkhez, például szempillaspirálhoz vagy .

Változat kiválasztása