Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Aszemöldökzselék tökéletes módja annak, hogy kiemelje tekintetét, és kiegészítse a mindennapi és alkalmi sminket egyaránt. Ez a nem feltűnő kozmetikum lehetővé teszi, hogy formázza szemöldökét, és a kívánt formát, valamint színt adjon neki.


Aszemöldökfixáló gél egy olyan termék, amely tökéletes kiegészítője a szemsminknek. Különböző színváltozatokban kapható, így biztosan találsz olyan kozmetikumot, amely megfelel az elvárásaidnak, és illik a szépségedhez is. A sminktermékek között találsz egy kiváló minőségű színező szemöldök gélt, valamint . Ez a termék rendkívül kényelmesen használható, mivel szempillaspirál formájában érkezik. Hosszúkás csomagolása egy kefével van ellátva, amely a kupakba van rögzítve. Segítségével kifésülheti a hajszálakat, és a kívánt formát is megadhatja nekik.

Szemöldökzselék, a tökéletes módja a szemöldök tökéletesítésének

Aszínes szemöldökzselé remek módja annak, hogy néhány egyszerű lépéssel feldobja szemsminkjét. A nutridome.co.uk oldalon kapható kiváló minőségű termék, amelynek segítségével rögzítheted szemöldököd formáját, valamint mélyebb színt adhatsz neki. Ez egy olyan kozmetikum, amely lehetővé teszi, hogy természetes módon kitöltse a szőrszálak közötti réseket. Választhatsz átlátszó szemöldökzselét is, hogy szép formát adj a szemöldöködnek, a kíméletes rögzítéshez és fésüléshez. Egy jó minőségű termék nemcsak a sminked megjelenését emeli ki, és megszelídíti a kócos szemöldökszálakat, hanem ápolja is őket, hiszen a szemöldökzselé tápanyagokkal gazdagodhat, hogy a szőrszálak erősebbek és vastagabbak legyenek.

Az ideális kozmetikum mindennapi használatra

A nutridome.co.uk széles választékában megtalálja a legjobb szemöldökzseléket, amelyeket mindennap használhat, valamint az esti smink kiegészítésére is. Ez a termék rendkívül könnyen alkalmazható, és lehetővé teszi, hogy hajszálaidnak a kívánt megjelenést kölcsönözd. A szemöldökfixáló gélt ugyanúgy kell felvinni, mint a szempillaspirált, a csomagolásban található kefével. Ennek a nem feltűnő terméknek a használatával a szemöldökszőrszálakat megemeli és láthatóbbá teszi. A szemöldökzselék többféle színben kaphatók, így biztosan talál olyan terméket, amely a tökéletesen formázott szemöldök természetes hatását adja.

Szemöldökzselék - a gyönyörű szemöldök gyors és egyszerű módja a gyönyörű szemöldökhöz

Egy jó szemöldökzselé , legyen az átlátszó vagy színes, lehetővé teszi, hogy határozottan rögzítse szemöldökét. Ez a termék rendkívül könnyen használható. A puha szilikonkefének köszönhetően a kozmetikum felvitele a szőrszálakra rendkívül egyszerű. A kefe lehetővé teszi, hogy alaposan kifésüljön és bevonjon minden hajszálat a géllel. A termék meglehetősen vizes formulája biztosítja, hogy a gél nem ragad a hajra, és néhány perc múlva megszilárdul, a kívánt irányba rögzítve a hajat. Ez egy hatékony módja annak, hogy volument adjon a hajának. Mint ilyen, ideális lesz az Ön számára, ha ritkás szemöldökkel és számos üreggel rendelkezik.

Változat kiválasztása