Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Naponta több nő teszi fel magának a kérdést félve: mi van, ha az arckrémem nem elég ahhoz, hogy megállítsa a bőröm öregedését? Nem kell, hogy így legyen, de igaz lehet.

Különösen, ha olyan érzékeny területekről van szó, mint a szemkörnyék. Túlságosan aggódik a bőrén megjelenő öregedés jelei miatt? Akkor meg kell ismerned a ráncok elleni szemszérumot. És minden más szemszérumot, mert ezek a kozmetikumok tényleg sokat tudnak nyújtani!

Egy jó szemszérum - mi az?

A szemszérum (más néven szemkoktél) egy kiegészítő kozmetikum, egy szemkrém mellett használjuk, de nem állandóan. Egy jó szemszérumnak legfeljebb néhány hétig kell bekerülnie a napi bőrápolási rutinodba. Hogy miért? Mert egy szemszérum - ráncokra, sötét karikákra, táskákra, bármelyikre - olyan koncentrált kozmetikum, amely olyan, mint egy sor tápláló injekció a bőr számára. A szemszérumok akkor jönnek a legjobban jól, amikor a bőröd éretté válik. Fontolja meg egy szemszérum megvásárlását 40 éves kora után. Ezt megelőzően használhat C-vitamint tartalmazó szemszérumot, amely tápláló hatású, és megelőzi a jövőbeli ráncokat. Ha egyéb bőrproblémái is vannak a szeme alatt, használjon szérumot a szem alatti táskákra vagy szérumot a sötét karikákra.

Ránctalanító szemszérumok

Mi a leghatékonyabb szemszérum a ráncok ellen? Ez eléggé egyéni kérdés, mi például a Mokosh liposzómás szemszérumot tudjuk ajánlani Önnek hialuronsavval és uborkakivonattal. Egy ilyen ránctalanító szemszérum nemcsak a meglévő ráncokat csökkenti, hanem a szem körüli bőr lipidhiányát is pótolja, és csillapítja az irritációt.

Szemszérum a sötét karikákra

Néha a szem körüli bőr a szokásosnál jobban elsötétül. Ez reakció az alváshiányra, a stresszre, a rosszabb táplálkozásra, az élénkítőszerekre. Ha észreveszi a szem alatti csúnya sötét karikák megnagyobbodását, egészítse ki bőrápoló szérummal a szemkörnyékápolót. Használja addig, amíg kielégítő javulást nem ér el, és térjen vissza hozzá, amikor a probléma ismét súlyosbodik.

Hogyan használjam a szemészeti termékeket, például a szérumokat? Ne feledje, hogy ne a krém helyett, hanem azzal párhuzamosan használja őket. A szemszérumokat közvetlenül a megtisztított bőrre vigye fel. Ezután várjon néhány percet, és csak ezután jöhet a szemránckrém, amit általában használ. Néhány hét rendszeres alkalmazás után jelentős különbséget fogsz érezni és látni. A szemkörnyéki szérumot legjobb este alkalmazni. Néhány hetes kezelés után tartson szünetet. Térjen vissza a szérum használatához, amikor úgy érzi, hogy bőre ismét intenzívebb ápolást igényel. A ráncok elleni szemkörnyéki szérummal mindig élvezheti a fiatalos tekintetet!

Változat kiválasztása