Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Lábkrémek

Lábkrémek

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A lábak minden nap kemény munkát végeznek, mivel a test teljes súlyát hordozzák. Ennek következtében rendkívül érzékenyek a duzzanatra és a puffadásra. Nyáron az érzékeny bőrük ki van téve a mechanikai sérüléseknek és a szárazságnak. Néha, hosszabb séták során égési sérülések keletkezhetnek a lábakon, és a bőr az izzadás következtében kipirosodhat. Ennek megelőzése érdekében rendkívül fontos, hogy jól ápolja a lábát. Erre a célra érdemes fogadni , amelyet a nutridome.pl kínálatában talál. A legjobb lábkrémek azok, amelyek hidratáló és lágyító hatásúak. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak a lábujjakon lévő bőrkeményedések, valamint a tyúkszemek kezelésére, amelyek sok kellemetlenséget okoznak. A naponta használt hidratáló lábkrémek felpuhítják a felhámot és hidratálják azt, ami megakadályozza a keratinosodást. A természetes lábkrémek is külön figyelmet érdemelnek, mivel hatékony módszer a repedezett sarok és a megkeményedett bőr elleni küzdelemre. A bennük található panthenol tökéletesen regenerálja és megnyugtatja az irritált bőrt. Szintén nagy jelentőséggel bír a növényi olajok és kivonatok tartalma, amelyek jótékony hatással vannak a kicserepesedett és megkeményedett bőrre.


Lábkrémek karbamiddal

A kemény és repedező sarok problémája sokakat érint. A lábfejnek ez a része a legérzékenyebb erre a fajta elváltozásra, mivel vastagabb, mint a lábközép bőrének. A legtöbb esetben a sarkak repedezéséért a megvastagodott keratinizált hámból eredő kiszáradás felelős, amely megakadályozza a tápanyagok és a víz bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Ilyen esetekben érdemes, 30% karbamidtartalmú lábkrémekre fogadni. Ezt a terméket olyan lábakra tervezték, amelyek erősen repedezettek és nagyon kemény a sarkuk. A magas karbamidtartalmú krém kiválóan alkalmas a tyúkszemek, a bőrkeményedések és a bőrkeményedések leküzdésére is. Ezen kívül a karbamidos krémekben más összetevők is vannak, amelyek nyugtató és nyugtató hatásúak. Céljuk a bőr regenerálódásának elősegítése és a bőr hidratálása. Növényi kivonatok és illóolajok is megtalálhatók a karbamidkrémekben.

Regenerálja lábát jó krémekkel

Aregeneráló lábkrémek segítenek abban, hogy a lábad szép legyen, és a bőröd jó állapotban maradjon. Ezek a készítmények olyan összetételűek, amelyek nyugtató hatással vannak a repedezett és sérült sarokbőrre. A legjobb választás a karbamidot, lanolint és tápláló vitaminokat tartalmazó lábkrémek . Az ilyen készítmény lágyító, simító és hidratáló hatással van a bőrre. Megfelelően kiválasztott készítmények használatával megóvhatja a sarkait a repedezéstől. A regeneráló krémek gondosan összeállított összetételének célja a hámréteg lipidrétegének megerősítése, ami megakadályozza annak kiszáradását. Az olajtartalomnak köszönhetően az irritáció hatékonyan csillapítható, és a sarkon lévő bőr is kisimul. Már néhány nap elteltével láthatóak a használat első hatásai . Érezhetően javul a bőr táplálása és simulása, amely puhábbá válik.

Változat kiválasztása