NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Barna lencsék

Barna lencsék

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

-30%
Barna mézes kontaktlencsék színes havi nullákhoz barna holdak no. 1 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft
-30%
Barna diós kontaktlencsék színes, havi nullák barna holdak no. 2 Ovio
1 pár
6 195 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 850 Ft

Világos írisze van, és szeretné látni, hogy nézne ki a szeme barna színben? A gyors átalakításhoz barna nullás lencsékkel gondoskodunk rólad. A Nutridome üzlet oldalain színes kontaktlencséket kínálunk, amelyeket egy teljes hónapig használhatsz. Érdekesség, hogy az OVIO Brown Moons termékcsaládjában háromféle barna árnyalatot találsz, hogy illeszkedjen a bőrszínedhez, a sminkedhez vagy a stílusodhoz.


Abarna zéró látásúlencsék olyan emberek számára alkalmasak, akiknek nincs olyan látáshibájuk, amely korrekciós szemüveg viselését igényelné. Az olasz márka termékei megfelelnek a magas minőségi és higiéniai követelményeknek, felhelyezésük és viselésük kényelmes. A hidrogélből készült darabokat rugalmasság és természetes megjelenés jellemzi. Emellett biztosítják viselőik számára a szükséges látásélességet.

Az OVIO Brown Moons kontaktlencse termékcsaládja

Az olasz OVIO márka kontaktlencséi a higiéniai szabályok betartása mellett akár egy hónapig is használhatók. Az ápoláshoz és tisztításhoz válasszon professzionális hidrogél lencseoldatot. Rendszeres tisztítással megszabadulhat a szennyeződésektől és lerakódásoktól. A kontaktlencse használata során célszerű a szem rendszeres nedvesítése is speciális cseppekkel.

Az OVIO Brown Moons termékcsaládban a barna három árnyalatát találja. A Brown Moons No.1 arany-réz csíkos mintázatú és mézes árnyalatú. A Brown Moons No.2 a homok és ezüst akcentusok kombinációja, míg a Brown Moons No.3 a barna és a teal szín keveréke. Mindegyikben megtalálható egy-egy részecske a vonzó pünkösdi rózsaszín szemekből, amelyekről sok világos írisszel rendelkező ember álmodik. Próbáld ki tehát valamelyiket, vagy válaszd mindhármat, és alkalmazd tetszés szerint, a helyzettől függően.

Barna hidrogél lencsék - prémium termék a 21. században

Ha nálunk vásárol kontaktlencsét, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket kap. Az olasz OVIO márka által gyártott hidrogél lencsék megfelelnek azoknak a magas higiéniai és biztonsági követelményeknek és szabványoknak, amelyekkel a szemgolyóval közvetlenül érintkező termékeknek rendelkezniük kell. Megfelelő használat esetén kifogástalan látásélességet biztosítanak, és nem irritálják a szem felszínét.

Az OVIO Brown Moonsnulllátó lencsék hidroxietil-metakrilátból (HEMA) készülnek. Ezt az anyagot általában hidrogélnek nevezik, és lágysága és puhasága jellemzi. Ennek eredményeként rugalmasan alkalmazkodik a szemgolyó alakjához, és biztosítja a lencsék kényelmes napi használatát a legkülönbözőbb körülmények között. Teljes látómezőt biztosítanak, és nem zavarják a nappali viselést.

A többi lencsetípushoz hasonlóan a behelyezés és eltávolítás során is ügyelni kell a megfelelő kézhigiéniára. A legjobb, ha kezét antibakteriális és illatmentes szappannal mossa meg, majd alaposan megszárítja. A szemgolyóra felhelyezett lencséknek szorosan kell illeszkedniük a szemgolyóhoz. Eltávolításukkor a fejét függőleges helyzetbe fektesse, és nézzen felfelé. Nyitott szemmel tartsa a lencsét a mutatóujja alatt, és a hüvelykujját helyezze a két ujja közé, hogy óvatosan összenyomja a lencsét. A terméket a szemről való eltávolítás után minden alkalommal alaposan meg kell tisztítani.

A Nutridome.hu-nál az OVIO hidrogél lencsék más színeit is kínáljuk. Kínálunk továbbá , szempillaspirált és .

Változat kiválasztása