Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Samponok finom hajra

Samponok finom hajra

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Tisztító sampon hajhullás és hajnövekedés ellen Saint Éternité kamillával
280 ml
10 735 Ft
eladva
Normál ár
Professzionális Vis Plantis sampon sérült és gyengített hajra ceramidokkal
400 ml
2 655 Ft
eladva
Normál ár
Basil + NMF Element micellás sampon hajra és fejbőrre
300 ml
2 360 Ft
eladva
Normál ár
Regeneráló sampon száraz hajra a Nature jázmin-hidrolát ajándékával
300 ml
1 945 Ft
eladva
Normál ár
Tisztító hajsampon, faggyú felesleg eltávolító 4C. sz. Clarifying Shampoo Olaplex
250 ml
9 815 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 9 815 Ft
Sampon finom és hiányos hajra Vis Plantis nigush kivonattal
400 ml
2 120 Ft
eladva
Normál ár
Természetes sampon festett hajra és utókezelések a HiSkin adagolópalackban
300 ml
1 770 Ft
eladva
Normál ár
Természetes sampon hulló hajra férfiaknak E-vitaminnal Mr Strong 4organikus
250 ml
2 360 Ft
eladva
Normál ár
Vitalizáló természetes sampon festett hajra BeBio Eve Chodawska
300 ml
3 185 Ft
eladva
Normál ár
Professzionális Vis Plantis sampon száraz és vékony hajra biotinnal
400 ml
2 655 Ft
eladva
Normál ár
A természet ajándéka erősítő sampon finom és finom hajra niniggel
300 ml
1 945 Ft
eladva
Normál ár
Biosoma hidratáló sampon száraz és rakoncátlan hajra
300 ml
8 140 Ft
eladva
Normál ár
Hajsampon férfiaknak, amely csökkenti a hajhullást és serkenti a Berani haj növekedését
300 ml
16 515 Ft
eladva
Normál ár

A vastag, erős és dús haj növeli a szépséget, míg a vékony és finom haj hátrányosnak számít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehetnek szépek. Mindössze a szerkezetük jó ismeretére és a finom hajra való speciális samponok használatára van szükség ahhoz, hogy lenyűgöző megjelenésükben gyönyörködhessünk.


A finom haj jellemzői

A finom hajnak kicsi az átmérője (hajvastagsága) és kevesebb a pikkelye, mint a normál hajnak. Jellemző rá a nagyon kis tömeg, ugyanakkor a sérülésekkel szembeni alacsony ellenállóképessége. A normál hajon nem károsodó frizurák vagy kezelések ezért súlyosan károsíthatják a finom hajat.

A finom haj gyakorlatilag mindig törékeny. Gyakran gyorsan hullik, és hiányzik belőle a természetes volumen, ami gyorsan laposnak tűnhet. Ezenkívül nem szabad elfelejteni, hogy az intenzív kozmetikumok zsírossá és nehézzé teszik a hajat, ami szintén nem járul hozzá a szépségéhez. Emiatt a legjobb, ha nem használunk sok formázó habot vagy sűrű kondicionálót a finom hajon. Ehelyett a legjobb, ha egy bevált sampont használunk finom hajra, amely egy kis volument ad, és ellenáll a mindennapi károsodásoknak.

Ráadásul a kis volumen miatt a finom haj gyorsan hajlamos lehet a túlzott kiszáradásra is.

Milyen összetételű legyen a finom hajra való sampon?

Bizonyára kíváncsi vagy , hogy milyen sampon finom hajra nem okoz túlzott megterhelést. Először is, extra könnyű formulával kell rendelkeznie, amelyet könnyű kiöblíteni a szálakból. A további sűrítő- és fedőanyagok nélküli kozmetikumok jól működnek. Jobb, ha a sűrű, krémes textúrákat a polcon hagyjuk, és egy áttetsző, kissé folyósabb samponhoz nyúlunk finom hajra, volumen nélkül. Formulájának a töveknél kissé meg kell emelnie a szálakat, ami volument ad és enyhíti a stresszt a nap folyamán.

Magát a kompozíciót is érdemes megfontolni. Mivel a finom és érzékeny hajnak nincs annyi szerkezeterősítő összetevője, mint a normál vagy vastag hajnak, ezért óvatosan kell erősíteni. Ezért a finom hajra való jó samponnak könnyű kondicionálóként is kell működnie, hogy ne legyen szükség extra súlyra. Finom haj esetén a kevesebb jobb. Néha még az is lehetséges, hogy használjon rajtuk , ami ugyanolyan jól működik, mint egy klasszikus kondicionáló.

A samponnak is mentesnek kell lennie az irritáló anyagoktól és az erős mosószerektől, amelyek elnehezíthetik a hajat, és túlságosan kiszáríthatják vagy zsírossá tehetik. Ezek negatív hatással vannak a fejbőrre is.

Samponok vékony és vékonyszálú hajra

A vékonyszálú haj nem mindig jelent egyúttal vékonyszálú hajat is, hiszen a haj mennyisége nem lehet más, mint a normál hajé. Gyakran azonban a vékony szálak is vékonyak, ami még nehezebbé teszi az ápolást. Ebben az esetben célszerű egy kifejezetten vékony és ritkás hajra való sampont használni, amely megerősíti és megakadályozza a kihullást. Ez biztosítja, hogy a vékonyságuk emiatt ne csökkenjen tovább, és bármilyen frizura könnyebben formázható lesz.

A legjobb samponok finom és törékeny hajra

Sokak legnagyobb csapása a törékeny haj, amely gyorsan károsodik. A törékeny haj esetében fontos, hogy kerüljük az erős formázást és a nehéz frizurákat, amelyek szintén hozzájárulnak a károsodáshoz. Ugyanakkor célszerű speciális sampont használni a finom és törékeny hajra, hogy megelőzzük a károsodást.

A finom hajra való jó sampon erősítő formulájának polimereken, keratinon, biotinen vagy hidrolizált növényi fehérjéken, különösen búzán kell alapulnia. Ezek értékes összetevők, amelyek erősítik a hajat, mivel behatolnak a hajszerkezetbe, és beépülnek a hajszálakban található természetes fehérjékbe. Mi több, sok közülük gyengéd védőfilmet képez a haj felületén, ami csökkenti a környezet hatását.

Egyidejűleg fested a hajadat?

Ha nem tudod elképzelni a hajadat a kedvenc színed nélkül, remek ötlet lenne, ha egy világos . Könnyű formulájukkal a finom hajra való samponokként is jól működnek, és segítenek megőrizni a szín intenzitását és az egészséges megjelenést. Fontos, hogy a finom , színezett hajra való samponok napi használatra készültek, és könnyű, sűrítőanyagokat nem tartalmazó formulával rendelkeznek.

A Nutridome sampont például színkezelt, vékony és finom hajra tervezték. Nem nehezíti el őket, és miközben fokozza a színt, erősíti is a szálakat.

Változat kiválasztása