Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Samponok normál hajra

Samponok normál hajra

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A normál haj a férfiak és a nők számára egyaránt a legkívánatosabb hajtípus. A normál haj viszonylag könnyen ápolható, és hosszú ideig szép marad. Lássuk tehát, hogy milyen sampon a legjobban bevált a normál hajra.


A mindennapi szennyeződés kíméletes eltávolítása

A normál haj olyan hajtípusnak tekinthető, amely nem igényel különleges ápolást. A normál haj esetében kétségtelenül a legfontosabb a mindennapi szennyeződések hatékony eltávolítása, hogy a szálak jó állapotban maradjanak. A normál hajra való gyakori mosáshoz enyhe, természetes samponokat ajánlatos használni.

Az ilyen samponoknak növényi eredetű szaponinokat kell tartalmazniuk, amelyek nem befolyásolják a fejbőr természetes lipidgátját. Úgy távolítják el a szennyeződéseket, hogy semmilyen módon nem befolyásolják a bőr és a haj pH-értékét, ami viszont nem okoz irritációt. Ugyanakkor növényi eredetű összetevőkként képesek olyan tápanyagokat biztosítani, amelyek segítenek fenntartani a hajszálak szép szerkezetét.

Nem feszesíti és nem zsírosítja

A normál hajra való legjobb samponokat nagyon könnyű formula jellemzi. Nem tartalmaznak sűrítőanyagokat az összetételükben, ami némileg hasonlóvá teszi őket a . Általában semleges, átlátszó színűek vagy nagyon finom árnyalatúak, ami a természetes összetevők jelenlétének köszönhető.

Ez a kíméletes összetétel azt jelenti, hogy a normál hajra való samponok nem nehezítik el a hajat és nem zsírosítják. Segítenek a faggyúmirigyek egyensúlyban tartásában, ami garantálja, hogy a haj gyengéden hidratált lesz, anélkül, hogy zsírossá vagy tompává válna. Ezt a tulajdonságot különösen nagyra értékelik a normál haj esetében, amely egész nap friss és bolyhos marad.

Hidratálás és nagyon kíméletes kondicionálás

Mivel a normál haj nem rendelkezik a sérült haj jellemzőivel, a legjobb, ha a gyengéd kondicionálásra támaszkodik. A normál hajra szánt samponoknak olyan anyagokat kell tartalmazniuk, amelyek kiegyensúlyozott hatással bírnak.

Az ideális összetevők közé tartozik az aloe vera kivonat, amely elsősorban hidratáló tulajdonságairól ismert. Segít fenntartani a megfelelő vízszintet a hajban és a bőrben, gyönyörű fényt és rugalmasságot kölcsönözve nekik. Ezenkívül az aloe vera kivonatot magas ásványi anyag- és vitamintartalma különbözteti meg, amely segít kiegyensúlyozottan táplálni a hajat, anélkül, hogy túlságosan tolakodó vagy nehézkes lenne.

Más növényi kivonatok, például a kislevelű hársból vagy a kamillából származó kivonatok szintén kívánatos összetevők lesznek. Ezek természetes módon táplálják a hajat, ugyanakkor sokuk nyugtató hatással van a fejbőr irritációjára. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a kamillakivonatok különösen kívánatosak a világos hajúak számára, mivel segítenek kiemelni a haj színét. A kamilla ezen tulajdonsága köztudottan .

Védelem a külső tényezők ellen

Az utolsó fontos tulajdonság, amellyel a normál hajra való samponoknak rendelkezniük kell, az a külső tényezőkkel szembeni védelem, beleértve az UV-sugárzást, a szélsőséges hőmérsékletet vagy a sós vagy klóros vizet. Jó ötlet, ha természetes, könnyű lágyítószereket tartalmaznak, amelyek védőréteggel vonják be a szálakat. Ezáltal még tovább megőrzik tökéletes állapotukat.

Változat kiválasztása