Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

A jeges frissesség, a frissítő bergamott vagy a pezsgő és energikus citrus kompozíció ideális férfi eau de toilette illat a forró nyárra. Azoknak a férfiaknak viszont, akik kifejező jegyeket keresnek a parfümjükben, a bőr és az ámbra, valamint a gyógynövények, a levendulavirág vagy a rebarbara kissé laza kombinációját ajánljuk.


Egyedi keverékeket is vásárolhat csábító kompozíciók formájában, amelyek fűszeres fűszereket, például gyömbért és borsot, valamint enyhébb kardamomot, egzotikus szantálfát és lenyűgöző keleti pacsulit használnak. A Nutridome kínálatában többféle eau de toilette-típust kínálunk, hogy az Ön ízlésének és személyiségének is megfeleljen. A kínálatban különböző kapacitású flakonokat is választhatsz, így magas költségek nélkül próbálhatod ki a különböző jegyeket és illatokat a bőrödön.

Férfi eau de toilette a meleg és hűvös napokra

A Nutridome-nál különböző alkalmakra megtalálja a megfelelő illatszert. A klasszikus eau de toilette flakonok mellett dezodort vagy testápolót, vajat vagy hasonló illatcsaládot is vásárolhat. Férfi eau de toilette-t kínálunk, amely jól működik a forró nyári hőségben, valamint este vagy a hidegebb évszakokban, amikor megengedheti magának az intenzívebb és érzékibb illatjegyeket. Vannak olyan kompozícióink, amelyek tökéletesek a mindennapi munkához és különleges alkalmakra egyaránt.

Az Eau de toilette sokkal könnyedebb, mint a parfüm vagy az eau de parfum, alacsonyabb illóolaj-tartalma miatt. Ez az illat intenzitását és tartósságát is befolyásolja, hiszen az eau de toilette-ben körülbelül 5-10% illóolaj található, az eau de parfumban a koncentrációjuk eléri a 10-20%-ot, a parfümben pedig a 40%-ot is meghaladja. Így eldöntheted, hogy milyen körülmények között a lágyabb és visszafogott eau de toilette illat a jobb választás, és mely esetekben szeretnél erős benyomást kelteni és intenzív parfümöt használni.

A könnyű és energizáló eau de toilette lágyabb, és a mindennapi viselethez is jól használható, amikor mások között vagy, akik parfümös kozmetikumokat használnak. A kompozíció típusától függően különböző alkalmakhoz is illesztheti őket. Az Eau de Toilette nem hagy túl jellegzetes és hosszan tartó illatot a bőrön. Ennek a könnyedségnek köszönhetően ezért könnyedén használhat két különböző illatot ugyanazon a napon és estén. Elég egy gyors zuhanyzás munka után, egy ruhatárváltás, és máris egy érzékibb és csábítóbb illattal készülhet egy esti partira vagy randira.

Férfi Eau de Toilette - válassza ki kedvenc kompozícióját

Az eau de toilette használatakor a parfümökhöz hasonlóan érezheted, hogy a fej-, a szív- és az alapjegyek egymás után jelennek meg. Az aromák széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa kedvenc kombinációját. Így lehetősége van arra, hogy aromás-friss vagy fás, keleties-parfümös vagy fás-citrusos vagy vizes kompozíciót vásároljon. Ez csak néhány az illatok összeállításához használt alaptípusok közül. A variációk és kombinációk bőségesek, és az egyes összetevők különálló jegyei, hosszú időre emlékezetessé tehetnek egy illatot. Finom és kifinomult, friss és hűsítő, valamint karizmatikus és felejthetetlen. A férfi Eau de Toilette-ek többféle illatban kaphatók, így minden férfi számára van valami.

Az eau de toilette használatakor olyan területeket válasszon a bőrén, ahol egyértelműen érezhető a pulzus. Ez segít abban, hogy az illat tovább tartson. Az is a legjobb, ha olyan egyéb testkozmetikumokat használ, amelyek illatában hasonlóak az eau de toilette-hez, vagy olyanokat, amelyek semlegesek és nem rendelkeznek intenzív illattal.

Aférfi Eau de Toilette nem csak az urak számára lehet érdekes. Ideális ajándék egy olyan szerettének is, akinek az ízlését jól ismeri, és akinek tetszeni fog az Ön által választott kompozíció.

Változat kiválasztása