Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Lábradír

Lábradír

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A lábradírnak a napilábápolás szerves részét kell képeznie, különösen azok számára, akiknek bőrkeményedésre hajlamos a bőre. A kellemetlen tapintású megvastagodott hám leggyakrabban a sarkakon jelenik meg, és nagyon csúnyán néz ki. Ezenkívül kellemetlen tapintásúak, és működés közben kellemetlenséget okoznak. Leggyakrabban tavasszal és nyáron nyúlunk lábradírhoz, amikor nyári cipőben kitesszük lábunkat. A lábak egészségének és szép megjelenésének megőrzése érdekében azonban érdemes egész évben használni ezt a fajta kozmetikumot. Fontos, hogy a hatékony hámlasztó kezelés elvégzéséhez nem szükséges kozmetikushoz fordulni. Otthon is elvégezheti saját maga. Mindössze egy lábradírra van szüksége. Ne habozzon tehát, nézze meg a hatékony lábápoláshoz szükséges csúcsminőségű termékeinket.


A lábradírok típusai

Attól függően, hogy mennyire érzéketlen a lábad, többféle lábradír közül választhatsz.

A fent említett lábradírfajták mindegyike rendkívül hatékony, feltéve, hogy rendszeresen használod őket. Puha, finom és rendkívül sima lesz tőlük a lábad bőre. Ha viszont nagyon kiterjedt és előrehaladott tyúkszemekkel kell megküzdenie, akkor érdemes a napi ápolást támogató termékekhez nyúlnia. Ezek lehetnek sarokradírok vagy , amelyek ráadásul hidratálják és táplálják az igénybevett bőrt.

Milyen hatóanyagokat kell tartalmaznia egy jó lábradírnak?

Ahhoz, hogy egy lábradír meghozza a kívánt eredményt, érdemes odafigyelni a benne lévő hatóanyagokra. A hámlasztás mértékétől függően könnyen kiválaszthatja a bőrének egyéni igényeihez ideális kozmetikumot. A durva szemcsés vagy szemcsés lábradírokat általában sószemcsékből, cukorból, sőt, egyes esetekben még rizsből is készítik. Ezeknek a természetes termékeknek a kemény részecskéi szenzációsan eltávolítják a bőrkeményedéseket. A lábradírok ezeken kívül olyan savakat is használnak, mint a glikolsav és a szalicilsav. Különösen ez a kétféle sav az, amely kiválóan hámlasztja az elhalt bőrt. A lábradírokban gyakran használják a szőlőmag- és a sheavajat is. Ezeknek erős hidratáló, valamint simító hatásuk van. A borsmentaolaj viszont, amely néhány ilyen termékben megjelenik, frissítő és kellemesen hűsítő érzést biztosít. Mindezeket a hatóanyagokat leggyakrabban a lábradírok előállításához használják.

Ne feledje, hogy a tudatos ápolás mindenekelőtt a kozmetikumok összetételének ismeretén alapul. Az egyes összetevők tulajdonságainak ismeretében biztosan megtalálja az Ön számára ideális, elvárásainak megfelelő bőrradírt.

Fedezze fel a legjobb lábápoló termékek választékát. Meggyőződésünk, hogy megtalálja közöttük kedvenc termékeit, amelyekért rendszeresen vissza fog térni.

Változat kiválasztása