Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Hajregeneráló maszkok

Hajregeneráló maszkok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

A haj szinte minden nap ki van téve károsodásnak. Különösen nyáron és télen fontos, hogy gondoskodjunk az állapotáról. Az olyan zord időjárási körülmények, mint a tűző nap, a tengeri só, a hőség és a hideg vagy a szél nem kedveznek a haj egészségének. Az olyan hajkezelések, mint a színezés és a forró hajformázás szintén jelentős károkat okozhatnak. A jó helyreállító hajmaszkok életmentőek. Hogyan válasszuk ki a legjobbat, mire kell figyelni, és mi a különbség a maszkok és a kondicionálók között? Az alábbiakban megtalálod a válaszokat.


Hajregeneráló maszkok vagy kondicionálók?

A hajregenerálómaszkok olyan kozmetikumok, amelyek mélyen behatolnak a hajba, és a kondicionálóktól eltérően erősen regenerálják a hajat. Ezért nemcsak a haj megjelenését javítják, hanem mindenekelőtt a szerkezetére hatva újjáépítik azt. A jó regeneráló hajmaszkok a fejbőrre is hatnak. Sűrűbbek és sokkal koncentráltabb, tápanyagokban gazdagabb formulával rendelkeznek. Ezeket azonban tovább kell a hajon tartani, mint a kondicionálókat.

A jó regeneráló hajmaszkok abban különböznek a kondicionálóktól, hogy az utóbbiak úgy vannak kialakítva, hogy a hajba már behatolt anyagokat megtartják, miközben a haj külső felületén hatnak. A hajkondicionálókat úgy tervezték, hogy a felszínen fejtsék ki hatásukat, míg a maszkok mélyen behatolnak a hajba. A kondicionáló tehát hajkondicionáló termék. Úgy működik, mint egy burkolat, amely megvédi a haj belsejében lévő összetevőket. A maszk ezzel szemben intenzíven hat, és mélyen behatol a stresszes és sérült hajszerkezetekbe. A maszk összetétele határozottan gazdagabb és a textúrája tömörebb. Így a maszkot a fején tarthatja anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lefolyik a hajáról.

Hajregeneráló maszkok - mikor használjuk őket?

Ahajregeneráló maszkok számos típusra oszthatók. Ezek közé tartoznak a hidratáló maszkok és a helyreállító maszkok. A hidratáló maszkok ideálisak a száraz, töredezett végű vagy göndör hajra, amelynek göndörségét a haj rossz hidratáltsága okozza. Ezért célszerű olyan mélyhatású maszkot választani, amely nemcsak alkalmazkodik a haj szerkezetéhez, hanem belülről is hat a hajra.

A helyreállító maszkokat viszont olyan hajra tervezték, amely erősen károsodott, például szőkítés vagy hőkezelés miatt, és nem használnak hővédő kozmetikumokat. Az ilyen típusú termékek akár teljesen újraépíthetik a sérült és törékeny hajat. Érdemes arra is figyelni, hogy a maszknak vannak-e további tulajdonságai, és a hajtípusunknak megfelelően választani. Ha tehát szőkített hajad van, és szeretnéd felfrissíteni a színét, válassz szőke hajra tervezett maszkokat. Ha szőkített a haja, és szeretné felfrissíteni a színét, válasszon szőke hajra tervezett maszkot. A maszkok nem nehezítik el a hajat, és fokozzák a göndörséget a jobb megjelenés érdekében.

Hajjavító maszkok - hogyan használjam őket, hogy hatékonyak legyenek?

A legtöbb hajregeneráló maszkot hasonló módon alkalmazzák. Megmosott és nedves (de nem csuromvizes) hajra kell felvinni őket. Annyi ideig kell a fejen maradniuk, ameddig a gyártó ajánlja, de legalább 10 percig. Ez az idő a gyártó ajánlásaitól függően változhat, és akár 20 perc is lehet. Érdemes azonban betartani a csomagoláson található ajánlásokat, hogy a maszk hatékony legyen. A megfelelő idő letelte után a maszkot bő vízzel le kell öblíteni.

A maszk hatását azzal is támogathatod, ha a fejeden még "melegíted" a maszkot. Nevezetesen, a fejet a maszkban egy speciális hajturbánnal tekerjük be, ami segít a magasabb hőmérséklet fenntartásában. Ezáltal a maszk hatékonyabban tud hatni, és nemcsak a hajszerkezetbe, hanem a bőr mélyebb részeibe is mélyen behatol. Jó ötlet, ha emellett hajkondicionálót is használunk, hogy megvédjük a maszk hatását. A legjobb hajregeneráló maszkokat a Nutridome-nál találja. Bátorítjuk, hogy tekintse meg kínálatunkat!

Változat kiválasztása