NUTRIDOME SZÜLETÉSNAP AKÁR -70%

Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Borotválkozás utáni krémek és testápolók

Borotválkozás utáni krémek és testápolók

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Még a legjobb borotválkozás utáni hab vagy krém sem helyettesítheti a nyugodt és hidratált bőr érzését, amelyet egy jó férfi borotválkozás utáni krém ad. Kínálatunkban kiváló minőségű kozmetikumok széles választékát találja - üdvözöljük!


A hosszú szakáll nem mindenkinek való

A jelenlegi szakálldivat miatt néhány férfi felhagyott a borotválkozással, de nem mindenki. Először is, a szakáll egyeseknek egyáltalán nem áll jól. Másodszor, néha a munka jellege miatt egyszerűen nem megfelelő a borotválatlanság. Harmadszor - nem minden szakáll anyaga esztétikus szakáll. Ebben az esetben a borotválkozás mindennapos dolog, és a fürdőszobában a kötelező termékek a férfiaknak szánt aftershave krémek.

Aligha, még ha van is szakálla, de kontúrozza azt, a frissen borotvált területeket megfelelően ápolni kell. Éppen ezért egy nyugtató hatású aftershave balzsam férfiaknak igazi must have.

Hogyan ápoljam a bőrömet borotválkozás után?

A borotválkozás irritálja az arcbőrt. A borotva túl nagy nyomása miatt mikrokárosodások keletkezhetnek rajta, ezért borotválkozás után fertőtleníteni kell a bőrt. Erre a célra régebben Eau de Cologne-t használtak, de ennek komoly hátrányai vannak, mivel jelentősen kiszárítja az arcbőrt. Ezért a hagyományos férfi borotválkozás utáni kozmetikumokat felváltották a korszerű összetételű krémek. Ezek fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkeznek, ugyanakkor egy sor más előnnyel is. A jól megválasztott férfi borotválkozás utáni krémek irritációra gyakorlatilag teljesen eltüntetik az arcról a csúnya piros pöttyöket, amelyek valójában mikroszkopikus gyulladások. Használatuk tehát nem csak megjelenési, hanem egészségügyi kérdés is. A borotválkozásból eredő hosszan tartó bőrirritáció a megfelelő nyugtatás nélkül komolyabb arcbőrproblémákhoz vezethet, beleértve a tüszőgyulladást, amely meglehetősen nehezen kezelhető.

Természetes borotválkozás utáni krémek férfiaknak

Bár a drogériákban már régóta lehet kapni borotválkozás utáni balzsamot, a férfi kozmetikumoknál csak mostanában jelentek meg olyan gondosan válogatott készítmények, mint a női kozmetikumoknál. Egy modern, férfiaknak szánt borotválkozás utáni balzsamnak ezért nemcsak fertőtlenítenie kell a bőrt és megelőznie az irritációt, hanem erősítenie, hidratálnia és megfelelően táplálnia is kell azt.

Ilyen többfeladatú férfi kozmetikumokat talál webáruházunkban. Ilyen például a Monolith aftershave balzsam. Ez egy olyan termék, amely 97%-ban természetes összetevőkből áll. Gyulladáscsökkentő borókagyümölcs-kivonat, nyugtató B5 provitamin, valamint avokádóolaj kombinációjából jött létre, amely gazdag zsírsavforrás, bőrszegény vitaminok forrása: A, B, D, E, H, K, PP, szkvalén, antioxidánsok, fehérjék és ásványi anyagok.

El kell ismernünk, hogy egy ilyen összetétel lenyűgöző, és reményt ad a borotválkozás utáni igazán puha, irritáció nélküli bőrre.

Vannak más kozmetikumok is a kínálatban, hasonlóan gazdag összetételekkel és a férfi bőrápolás széles körű lehetőségeivel. Ezeket a bőrtípusnak (a fent említett Monolith kiváló választás a férfiak érzékeny bőrére), valamint az illatpreferenciáknak megfelelően kell kiválasztani.

Érdemes tudni, hogy az ilyen típusú termékek leginkább párosítva vagy egész sorozatokban kombinálhatók. A gyártók ugyanis ügyelnek arra, hogy termékeik kiegészítsék egymást. Üzletünkben megtalálja az Ön által választott, hozzá illő krémet vagy testápolót is. Választhatsz azonos illattal is.

Nutridome - itt kiegészítheti férfi kozmetikai táskáját.

Üzletünk kínálatában gondosan válogatott férfi kozmetikumok találhatók. Választékunkban csak nagyon jó minőségű termékek szerepelnek, amelyek a legigényesebb férfiak igényeinek is megfelelnek. Ügyelünk arra, hogy az általunk kínált kozmetikumokat nagyon magas hatékonyság és természetes összetétel jellemezze. A természetes eredetű anyagok magas aránya garantálja termékeink magas hatékonyságát.

Változat kiválasztása