Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Fürdés

Fürdés

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Afürdés sokak számára a nap legkellemesebb része, amikor ellazulhatnak és elfelejthetik a napi gondokat.


Az érzékek és a test hatékony kényeztetése érdekében ügyelni kell a megfelelőfürdőkozmetikumok kiválasztására. Az ilyen típusú készítmények sokasága azt jelenti, hogy mindenki számára van valami.

A fürdőkozmetikumok típusai

Milyen típusúfürdőkozmetikumot válasszunk? Különböző típusú készítmények közül választhatunk, amelyek állaguk, tulajdonságaik és illatuk tekintetében különböznek egymástól. Többek között választhatunk olyan termékek közül, amelyek nagy mennyiségű aromás habbal töltik meg kádunkat, és a vizet az általunk választott színűvé varázsolják. Anatúrkozmetikumok kedvelői biztosan kedvelni fogják a relaxáló, tisztító és revitalizáló tulajdonságaikról ismert organikus termékeket. Ezek lehetnek vízben oldódó kristályok vagy sós folyadékok formájában.

Fürdőkozmetikumok az igényeseknek

Aki megunta a klasszikus, természetes mosakodókozmetikumokat, az többek között dönthet úgy, hogyhabfürdőkészítményt vásárol. Hogyan kell használni ezt a terméket? Egyszerűen vigyen fel egy kis mennyiséget a testre. Másodszor, léteznek különböző formájú és színű golyó formájúfürdőtermékek. Ezek eredeti dekorációként a kádra helyezhetők. Ezeket a természetes kozmetikumokat gyors hatásuk miatt bombáknak is nevezik. A kádba dobva intenzíven pezsegni kezdenek, így a jacuzzi helyettesítését teremtik meg, és gyönyörű színt adnak a víznek. Összetételük általában szódabikarbónát, citromsavat és válogatott illóolajokat tartalmaz, így ideálisak az aromaterápia minden rajongója számára. Az ilyen kozmetikumok előnyei közé tartozik, hogy garantálják afürdő természetes pH-értékét, mi több, hatékonyan táplálják és hidratálják a bőrt. Ez egy nagyszerű ajándékötlet egy olyan szerettünknek, aki a hosszú, pihentető rituálék szerelmese a fürdőben.

Változat kiválasztása